< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (4. sayfa)
-
-
uydu yayını ile webtv yayını farklı değil mi ? yani webden izleyen ile uydudan izleyeni nasıl fark ediyorlarda izin vermilmiyor ?
bide kartlı tvlerde direk kart olarak kullanım yapılabiliyor mu ?
-
Bedava, iyi yakalamışsınız, biz 270 ten yenilemiştik, geçen yıl benzer kampanyadan alıp, geçen yıl aylık 100-tl idi sporun yıldızı.
-
babamda emekli maaşı için bankamatik kartı verilmiş. bankamatik özellikli. İnternet bankacılığından baktım kredi kartı yok görünüyor. ama kartın üstünde BANK KART yazıyor hatta temassız özellikli. bu hesaba gereken miktarı yükledim. bu kartla ödeme yapılabilir mi acaba 850tl puan bu karta yüklenir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
babamların beini iptal ettik 1 ay önce. şimdi bunu alsak baglarken 3 ay geçmesi lazım filan diyorlardı sorun olur mu yada bu sorunu nasıl aşarıs
-
Daha önce kurulum yaptıran arkadaşlar, binamızda bir adet çanak var hepsine aynı yerden yayın gidiyor. Bu halde kurulumda ek ücret çıkar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,kampanyaya katılım için gerek sitesinden gerek 444 nolu telefondan başvurduk ama kayıt devamı için gelmesi gereken sms gelmiyor. Sizde böyle birşey oluyor mu?
-
Aradık kayıt oluşturduk. Kurulum için ses seda yok. Ne rezalet bi firma bu allah aşkına. Altı üstü bi kutu getirip fişe takacaklar.
-
Peki bu pakette 4k ücretsiz bir şekilde tanımlı mı bakabilir misiniz ?
-
Tanımlı değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece Kredi kartı ile mi oluyor yoksa Bank Kart banka kartı ile de oluyor mu acaba?
-
müşteri hizmetlerine üstüne basa basa sordum , teyit aldım.
banka kartı ile de oluyor.
dedi.
ben de başvurdum. inşallah sorun çıkarmazlar.
ayrıca; modüllü üyelik için;
dün görüştüğüm temsilci: 9 tl ayrı ücreti var dedi
bugün görüştüğüm ise; ayrı ücreti yok dedi.
neyle kaşılaşacağız bende bilmiyorum.
-
merhaba
Beinconnect’ den maçı açınca uyduya gönderilen yayınınız kesiyorlar(teknik olarak yayını kesmiyorlar fakat sonuçta izleyemiyorsunuz)
İkinci sorunuz içinde evet modül kurulumu isterseniz size ci modül+kart getiriyorlar. Bu şekilde başka bir cihaza gerek kalmadan izlersiniz. Yalnız 4k hizmetlerini modülde vermiyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb33 -- 7 Ağustos 2024; 20:20:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba,
sadece dış kurulum ücretli,
sizde çanak varsa sadece iç kurulum olacaktır,
taahhüt verdiğiniz içinde iç kurulum ücretsiz olacaktır
Hocam peki banka kartı ile nasıl 12 taksit yapılıyor kredi kartının limiti var ama diğerinde nasıl olacak ki?
Kredi kartı yerine banka kartı geçerli oluyor mu? Bu konuda net bir şekilde aydınlatabilecek var mı?
Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Digiturk Sporun Yıldızı Paketini alan yeni üyelere 850 TL Bankkart Lira verilecektir.
Diye belirtilmiş şartlarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartina basvurduk bakalim. Olursa modüllü alirim. Gerci canak da sikintili su an goruntu yok tvde, netten izliyom. Disardan bi eleman bulup once canagi mi ayarlatsam acaba ? Digiturk servisi pahali olur mu ?
Arkadaşlar bu kampanya ile ister kutudan ister webden izleyebiliyor muyuz? Üyelik alım aşamasında kutu mu web mi diye soruyor çünkü.
bu fiyatlara ilave olarak engelli indirimi yapılıyor mu arkadaşlar deneyen bilgisi olan var mı, normalde digitürk engelli aboneliğimiz vardı 3-4 sene öncesine kadar hatta taahhütsüzdü ve üstelik istediğin zaman paketleri iptal edebiliyordun (ligler bitince spor paketini iptal edip başlayınca açtırma gibi)
sonrasında fahiş fiyatlandırma politikası ile engelli paketleri normal kampanyalardan daha pahalı olduğu için iptal etmiştik, şimdi bu fiyat üzerinden engelli indirimi yaparlarsa faydalanalım diyoruz, aslında arayıp soracağım ama buradaki konuya vakıf arkadaşların çoğu müşteri hizmetlerinden daha fazla bilgiye sahip o yüzden önce sizlere sorayım dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 8 Ağustos 2024; 2:47:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X