1 kasımda yüklenecek. |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (22. sayfa)
-
-
Boşa çabalamamışım demek ki 😅👍🏼 bak 850tl yüklendi diyor. Ben başvuru yapmışsam ve adamlar bağlantı yapmamışsa benim ne suçum var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüklenmiş 👍👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet güzel bir alışveriş oldu diyebiliriz. Sorunsuz yüklendi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yüklenen bankkart lirayı trendyol ve boynerde kullanmak istiyorum ama ödeme kısmında kart bilgilerini yazınca puan kullan çıkmmıyor. Bunu nasıl harcayacağız acaba ?
-
Harcama yaptıktan sonra dönem içi hareketlerden puan ile ödeme yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu puanı nasıl kullanacağız ? Nerelerde geçerli bilgisi olan var mı ? Kendi pos cihazımdan kullanamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
carrefour markette kullanabilirsiniz
-
Boynerden 1 tane ayakkabı aldım 2 taksitle, 250tl de buradan sanırım para gelmiş 1100 tl oldu.
ama ödenecek miktar, bankkart liradan fazla olamaz dediği için kullanamadım. Tekrardan başka bir alışveriş yaptım 3 taksit. 980Tl olan ilk taksit ödemesini bankkart lira ile ertesi gün yapabildim. iyi oldu :)
-
Arkadaşlar ,
www.puanharca.comBankkart Puan Nedir ve Nerelerde Kullanılır?https://www.puanharca.com/bank-kart-puan-nedir-nerelerde-kullanilirumarım faydası olur.. Güle güle harcayın..
-
Banka kartıyla sitelerde harcayacak yer bulamadım arkadaşlar :) Var mıdır bildiğiniz bir site?
-
Bankkart lira ile ekstre ödeniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X