1 kasımda yüklenecek. |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (22. sayfa)
-
-
Boşa çabalamamışım demek ki 😅👍🏼 bak 850tl yüklendi diyor. Ben başvuru yapmışsam ve adamlar bağlantı yapmamışsa benim ne suçum var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüklenmiş 👍👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet güzel bir alışveriş oldu diyebiliriz. Sorunsuz yüklendi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yüklenen bankkart lirayı trendyol ve boynerde kullanmak istiyorum ama ödeme kısmında kart bilgilerini yazınca puan kullan çıkmmıyor. Bunu nasıl harcayacağız acaba ?
-
Harcama yaptıktan sonra dönem içi hareketlerden puan ile ödeme yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu puanı nasıl kullanacağız ? Nerelerde geçerli bilgisi olan var mı ? Kendi pos cihazımdan kullanamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
carrefour markette kullanabilirsiniz
-
Boynerden 1 tane ayakkabı aldım 2 taksitle, 250tl de buradan sanırım para gelmiş 1100 tl oldu.
ama ödenecek miktar, bankkart liradan fazla olamaz dediği için kullanamadım. Tekrardan başka bir alışveriş yaptım 3 taksit. 980Tl olan ilk taksit ödemesini bankkart lira ile ertesi gün yapabildim. iyi oldu :)
-
Arkadaşlar ,
www.puanharca.comBankkart Puan Nedir ve Nerelerde Kullanılır?https://www.puanharca.com/bank-kart-puan-nedir-nerelerde-kullanilirumarım faydası olur.. Güle güle harcayın..
-
Banka kartıyla sitelerde harcayacak yer bulamadım arkadaşlar :) Var mıdır bildiğiniz bir site?
-
Bankkart lira ile ekstre ödeniyor.
-
-
merhaba ziraatın bonusu hesabımda gönüyorda bunu nasıl harcıyabiliyorum acaba? sanal kart ile almıştım asıl kartım ile kullanabiliyormuyum ve nerelerde kullanabiliyorum acaba?
-
Asıl kartla kullanabilirsin file marketlerde shell de trendyolda falan alışveriş yapıp sonrasında bankkart lira ile öde yaparsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İpe sapa gelmez kampanyalarla bizim uyutan Akbank ve ziraat karşı tavrım artık NAKİT kullanmaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 16 Aralık 2024; 18:0:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X