Bank kart ödemesi 1 kasımda 2024 de yapılacakmış. |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (21. sayfa)
-
-
normalde pazartesi, yani bugün bağlamaya geleceklerdi ama mesaj attılar 4 eylülde bağlamaya geleceklermiş. Ben başvuruyu 31 ağustosta yapmıştım. Bakalım bankkart indirimi yapacaklar mı yoksa uygulamayacaklar mı? Çok merak ediyorum
-
Hocam boşa çabalıyor ve uğraşıyorsun, ziraat bankasını arayıp sor istersen kampanya bitti. İndirimli fiyattan bir ihtimal çekebilirler ama 850₺ kazanamazsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İndirimli fiyat olsun istediğim o zaten, 850tl olan olmazsa yapacak bir şey yok. Ama sistemde sorun var, ben 31 ağustosta başvurumu yapmışım, gelip bağlamadılarsa suç bende mi? Ödemeyi de gelen ekibe yapacakmışım, ben o gün ödemeye razıydım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 Ağustosta başvuru yapmıştım.gelmediler. 15 gün bein connet izleme doldu. 31 inde başka nuramadan aradım kendi numarandan otomaik oalrak yoğunluk mesajı yolluyorlardı. sözde 28 inde kurulama ekip gelmiş ulaşamamış bana. dedim bu akşam maç var izlemek istiyorum benden kaynaklı bir sorun değil. o gün izinli ve telefonum sürekli açıktı dedim. iptal etti 12sindeki kaydı 31 tarihli yeni kayıt aldı.15 gün suan açık. 850 lira dan yararlanamıyacağım orası kesin kendiside dedi zaten ama ekip geldiğinde sizin başvuru 279tlden olduğu için o kadar ücret alacak dedi. bekliyorum hala gelen giden yok
-
2 haftadır da ben bağlamayı bekliyorum. Digiturk servisini gören insanların artık seçilmiş kişiler olduğunu düşünmeye başladım. bu nasıl iş para vereceğiz karşımızda muhatap yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkem37 -- 5 Eylül 2024; 13:33:55 >
Nihayet bugün bağlandı, 3374,43tl 12 taksit şeklinde, bankaya da mesaj attık 850tl kampanyasından faydalanabilir miyim diye, henüz dönüş yapmadılar. Bakalım nolacak. Ben başvuru yapmışım ödemeyi almamışlar diye neden ben cezasını çekeyim ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 5 Eylül 2024; 14:9:5 >
eşimin üstünde olan eski üyeliği iptal edip kendi üstüme yeni üyelik aldım.
4K kutu için aylık ekstra 40 tl ödemeyi kabul ettim.
Bütün ödemeyi peşin yaptım.
Sorum şu;
ödeme sırasında henüz bank kartım elime ulaşmamıştı dolayısıyla mobil uygulamadan bankkart sanal kart açıp ödemeyi oradan yaptım.
acaba hediye 850 TL bank kart lira gelir mi yine de?
bankart sanal kart ile ödeme yaptığım içini hediye lirayı vermeme ihtimalleri var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m n s -- 5 Eylül 2024; 17:35:19 > -
Sanal kartlar genelde kampanyaya dahil olur. Kampanya tarihleri arasında yaptıysanız gelir. Harcama provizyondan düşünce kampanya katılım sayfası halen görünüyorsa oradan kazanıp kazanmadığınızı kontrol edin (biten kampanyalarda görünüyor da olabilir)
-
2 gün önce sonunda gelip bağladı çocuk. Bankkart sanal kart ile çektik son kullanım dolmuş ana kartın. Umarım yatar 850 TL Birde elemana o kadar modül dedim eleman hep sıkıntı çıkıyor modülde vs dedi. HM-9506HD kutusunu taktı bu en iyisi dedi bu kutu hakkında fikri olan var mıdır ?
-
Hayatında modül görmemiş bile olabilir. Sıkıntı çıkıyor lafı standart cevap. Ama bu servislerin neden modül sevmediklerini bir türlü anlamıyorum. Digitürkten daha az mı servis ücreti alıyorlar acaba? Aklıma başka bir şey gelmiyor
-
Sıkıntı çıkıyor demeleri tamamen yalan, modül zor bulunuyor uğraşmak istemiyorlar. Sıkıntı çıkardığı filan yok yıllardır kullanıyorum mükemmel bir icat.
Kampanyaya katılım sağladıysanız gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackq -- 6 Eylül 2024; 9:5:10 >
aynen oyle ya kutu yok fiş kablo kumanda yok ohh be. çıkarıyorum modülü gidip arkadaşta takıyorum tvye macları ızlıyoz
-
Arkadaşlar bu kampanya yararlanıp kurulum yaptıran ve nx-next 41010 bu cihazdan takılan var mı bana bu cihazdan taktılar ama pek iyi değil gibi servisi arasak değişim isteyebiliyor muyuz
Ben modül istememiştim. Gelen servis arkadaş oldukça hakimdi konuya. Bu modül olayını ona sordum. Modüllerin sıkıntı yarattığını, Tv bozmaya kadar gidebildiğini söyledi. Zaten modül olsun olmasın durumu yoktu. Ürün bağlandıktan her şey bittikten sonra sordum. Belki de dedikleri doğrudur bilemiyıorum.
-
Arkadaşlar size hangi cihaz kurulumu yaptılar? Memnun musunuz? Bana Next cihazı taktılar hiç memnun değilim önereceğiniz cihaz var mı? Ona göre servise değişim talep edeyim
-
12 aylık Modül olarak üyelik alıp kullanmayan varsa talibim arkadaşlar
-
Sayin uyemiz, xxxxxxxxx numarali uyeliginizde 001 numarali kutudan izlediginiz yayinlariniz eksik sozlesme nedeniyle 14.11.2024 tarihinde kapanacaktir, sozlesmenizin yenilenmesi icin hemen 4737373'u arayiniz. B002
böyle sms alan var mı
-
Puanların bugün yüklenmesi lazım henüz gelen giden yok malumat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X