< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (20. sayfa)
-
-
Operasyon çocukları bugün geldi 3950 liradan işlem yapabiliriz diyip gittiler. 3348 liraya ikna edemedim, müşteri hizmetlerini arıyorum açmıyor zaten Digiturk. Ne rezil insanlar bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Neden farklı fiyat verdiler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşeron firmadır muhtemelen gelen insan değildi. Kafa göz girmemek için kendimi zor tuttum çünkü işimi bırakıp gelmiştim sormadan 3900 küsür çekmeye çalıştı banka kartı olduğu için hata verdi. Kampanyayı gösterdim, servisi arattım 3348 lira olacak şekilde yapmadı çekti gitti. İnsan değil bunlar muhtemelen indirimsiz çekip üstünü cebe atıyorlar ama peşlerini bırakmayacağım bu yaratıkların.
-
Bana da servis bugün gelecekti ama gelmedi şaşırtmadı. Şehir dışındayım diye geldim bugün kampanya son günüydü yalan oldu bizim iş. Servise yada bayisine ulaşmak hak getire
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
digitürk pişmanlıktır.
-
sonunda dün akşam gelip kurumu yaptılar. 3374tl ödendi. 100tl geldi umarım 100 geldi diye 850den olmayız. işlem tamam diğer abonelik iptal başvurusu yaptık. peki şimdi kutuyu İstanbul'da Kağıthane de nereye teslim edeceğiz. bu kutu teslim etmenin kolay yolu nedir?
Cuma basvurdum Cumartesi bagladilar. Tv’ye goruntuyu aktaramadi bi turlu. Baska kutu getirdi. Sonrasinda oldu. Gittikten sonra kutuyu oynatmamla goruntu yine gitti. Hdmi kablosunu degistirdim sorun kalkti. Diger kutuyu da birakmis yada unutmus. Aradim acmadi. Evde 2 kutu var…
Ankara'da bi bana cins herifler denk geldi herhalde. Ankara Teknik diye bir servismiş, adam 3900 çekmezsem bağlamam diyip çekip gitti olacak iş değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
düm başvurumu yaptım ancak ödemeyi daha sonra alacaklarini söylediler. daha sonra ödeme yapsam bile kampanyadan yararlanacak mıyım diye sordum, şimdi başvurduğunuz için yararlanacaksın dediler. Şimdi ziraat müşteri hizmetlerini aradım, onlar da yararlanamayacağımı söyledi. Digiturk’ün söylediklerini anlattım, ‘onlar satmak için öyle söylemişler. 30 Ağustosa kadar harcama yapmış olmanız gerekiyordu’ dediler.
Bu ülkede kimseye güvenilmiyor!
Müşteri hizmetlerinin söylediği o.
taksit ve puan yüklemesi olmayacak
Ziraat Bankası ödeme yapılan güne bakar, artık kampanyadan faydalanamazsınız ne yazık ki…
Beinconnect olarak alayım dedim, 3 haftada bir türlü hallemedim. İnternet üzerinden de denedim, bir kaç defa müşteri hizmetleri üzerinden de (telefon ve canlı bağlantı) olmadı. En komiği de digitürk servisi aradı kuruluma geleceğiz dedi, beinconect duyunca biz ilgilenmiyoruz deyip gelmediler. Zaten 3 haftalık maçları kaçırmış olduk. Bundan sonra almasak da olur.
2024 yılında internet üzerinden paket seçip, ödemesini yapıp abone olamıyorsak o sistemden hayır gelmez. Sanki çok müşteri temsilcileri varmış gibi saçmasapan iş yapmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_belt -- 2 Eylül 2024; 0:12:3 >
31 ağustos başvuru yaptım, üyelik kaydı aldılar, 2 eylül pazartesi bağlamak için randevu verildi. kampanyadan faydalanamayacak mıyım?
-
sanalkart ile ödeme yapılabilir mi? veya üniversitenin ziraat öğrenci bankka kartına para atsam? geçerli olur mu
-
Maalesef geçti artık
bağlamaya geldiklerinde belli olur. başvuru yaparken ziraat kampanyası diye belirtmiştim, hiç gelmezlerdi sanki
-
kampanya tarihlerinde pos ödemesi yapılmalıdır demiyor, başvuru esnasında belirtilmelidir diyor. umudum var gibi yarın belli olur
-
Evet ben sanal kart ile yaptım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X