Şimdi Ara

Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
433
Cevap
28
Favori
37.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım kampanyayı kaçırdım. 31 ağustosta dönüyorum diye son güm başvurcaktım. Digiturku aradım o kampanyada yanlıs bilgi girişi olmuş 29’u sondu dedi. İnanmadım ziraatın sayfasına baktım kampanyaya katıl butonu yok olmuş.

Az önce denedim digiturk başvuru sayfasına yönlendiriyor demek ki aktif hala yanlış bilgi veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udinese -- 30 Ağustos 2024; 0:12:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 31 ağustosa kadar şehir dışında olacağım için para ödemesini şimdi yapsam olur mu dedim, bizim sistemimizde 3 eylülde sona ereceği yazıyor dediler. bakalım salı günü ekip randevusu oluşturuldu ama pek ümitli değilim

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Hocam hayatımda sadece kablo tv kullandım hiç uydu kullanmadım o yüzden hiç bilmiyorum. Yarın bu paketi almak istiyorum ama Digiturk uydu kurulumu 1450 lira yazmışlar, Turksat uydusu kurdursam kutuyu gelip taktıklarında izleyebilir miyim ? Hızlı olması için yarın mahalledeki uyducuya taktırmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 30 Ağustos 2024; 2:3:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 Ağustos da başvurdum . 28 inde geleceklerdi hala yoklar.. Bugün de çalışmıyorlar sanırım.. Olmazsa iptal ederiz..

• alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Turksat uydusu kurdurmanız yeterlidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugun gidip modulu teslim alacagim

• kemalege2000 K kullanıcısına yanıt
    Bende unuttuğum için dün başvurdum hocam ama sms bile gelmedi müşteri hizmetleride bağlanmıyor muhtemelen resmi tatil olduğu için. Süreci hızlandırmanın yolunu bilen arkadaşlar var mı ? Yetkili bayilerden çözülebiliyorsa onu deneyelim.

• Bugün aradılar bölge çok yoğun pazartesi dediler ama kampanya bitiyor dedim kadın yinede faydalanırsınız dedi pek inandırıcı gelmesede.

Banka kartı için de kampanyada geçerli değil 850 lira puandan faydalanamazsınız dedi ısrarla, bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı ? Ben dahil diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 30 Ağustos 2024; 11:55:15 >
  • Ziraat kredi kartı başvurusu yapıyorum bu sacm uyarı geliyor. Benim orda hiç hesabım yok ki. Şubeye gidin diyor yalan oldu benim kampanya. Nolurdu 8 eylüle kadar olsaydı 😒

Girmiş olduğunuz telefon bilgisi ile Bankamızda kayıtlı cep telefonu bilginiz uyuşmamaktadır. Lütfen size en yakın şubemize başvurunuz.

Diger arkadasin da dedigi gibi turksat uydusu kurdur. Digiturk gelince takar calistirir.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Onu çözdük bu seferde 2 eylüle randevu veriyorlar iş güç hafta içi unuttum son güne kaldı. Kadın kampanyadan faydalanırsınız diyor ama inandırıcı gelmedi hiç.

• Ben de simdi uyelik icin musteri hizmetlerini aradim. Acayip acayip cevap veriyorlar. Bunlarla ugrasamam diye vazgectim.

Bana da bizim sistemimizde 3 eylül bitiş gözüküyor sorun olmaz dediler.

• Bankart kredi kartının limiti 3000 Tl olduğundan işlem gerçekleşmedi.. kredi kartına 3500 Tl yükledik parayı çekti .. 34.. Tl.. Bu durumda kredi kartı yine de taksit yapar mı ? yoksa peşin çeker mi?

• Ben hazırda üyeyim ama üyelik bitecek haftaya

hatunun ziraat kartı var sanırım.

şuan üye olsam ne olur acaba

Ayrıca modüllü üyeyim gelen kişi modül var diyip devam ettirir mi kutu istemiyorum

• Cihan kullanıcısına yanıt

.Yeni üyelikler için bank kart indirimi .. O şekilde kabul etmeyebilirler..

• Modulu aldim. Kredi kartindan gectim 12 taksit. 50+100=150 tl bonus verdi.
    Modulu iki ayri evde denedim, ustune projeksiyonda beinconnect ile izledim. Gayet keyifli. Bir tek dzekonun ilk golunde bi dondu 1-2 saniye o kadar.
    Bakalim 850 gelecek mi merakla bekliyoruz.

• 5erafett1n kullanıcısına yanıt
    Modül ve kutu üyelikten ayrı mı satılıyor hocam ? Ücretleri nasıl ?

• Bankkart sitesinde kampanya bugün bitiyor görünüyor, ödeme bugün yapılmazsa 850₺ kazanamazsınız.

• Dün başvurdum site üzerinden adamlar dönmedi bile

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.