Şimdi Ara

Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
28
Favori
37.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kampanyadan faydalanabilmek için kurulumu 31 ağustosa kadar yaptırmak mı gerekiyor? Şehir dışındayım, 31 ağustostan sonra döneceğim. Ücreti ödeyip kurulumu daha sonra yaptırsak oluyor mu?

• bluepaw kullanıcısına yanıt

Servisi ararsanız , sıkıntı olmaz sanırım.. Ücretini ödüyorsunuz sonuçta..

• Bunları bilen var mı arkadaşlar Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • way_big W kullanıcısına yanıt

sorun olmuyor, ben öyle yaptım, hemen 100 TL geldi.

Yalnız 800 TL ile ilgili bilgi SMS'i gelmedi, Kasım gibi inşallah.

• udinese U kullanıcısına yanıt

Digiturk Türksat uydusunu kullanıyor, sorun yok.

Kutu alırsan yeni bir uydu cihazı geliyor, yeni kumanda vs vs.

Modül alırsan kendi uydundan devam (dahili veya harici), kanal sıralaman dahil aynen devam.

Modül uydudaki digiturk kanallarının şifresini çözüyor.

Kartsız cihazı ben yerinde gördüm, baya minyon geldi, tavsiye edilir ama içerik/ getiri götürü açısından bence fark yoktur, tek fark fiziki kartın görünmesi ve boyut. Yanlışım varsa düzeltin.

TV değişmezse bence sorun olmaz. TV değişirse sorun olabilir, deneyen varsa yazarsa bizde öğreniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitebaby -- 27 Ağustos 2024; 14:35:23 >
  • Önceden digitürk peşimizde dolaşırdı, şimdi bayiler telefon bile açmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • whitebaby kullanıcısına yanıt

Sağ olun. Benim tv 10 senelik lcd. Smart değil sanırım ona modül uymaz. Digiturk kutusu Sadece uydu kablosuyla mı çalışıyor yoksa ethernet de gerekli mi ?

• Arkadaşlar bir soru. Ben de modül taktıracağım ama kutuya göre yayın geriden falan gelmez demi?

• blackq B kullanıcısına yanıt

Hayır uydu yayını sonuçta .. Orijinal yayın ile kaydadeğer bir fark olmaz.

Uydu kablosuyla yayınları alırsınız. Ethernet varsa artı özellikler gelir. Portal aracılığıyla Beinconnect'e online olarak ulaşıp, Webdeki içerikleri Kutu aracılığıyla izleyebilirsiniz. Belki farklı artılarda vardır benim bildiğim bu şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar evde Türksat uydu problem, bu kutulu alsam sadece internete bağlayıp izleyebilir miyim, İnternet üzerinden , direk uygulamadan izlemekten farklı olur mu,

çanak kurdurmak istemiyorum, internet hızım yüksek, ne tavsiye edersiniz kutusuz bein alsam çok pişman olur muyum sizce donma vs çok olur mu,tod ile aynı kalitede mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 27 Ağustos 2024; 21:23:13 >
  • furi kullanıcısına yanıt

Anladım şimdi. Sadece maçlar için kullanıcam gerek yokmuş o zmn :)

• bluepaw kullanıcısına yanıt

Ödemeyi kuruluma gelen ekip evde alıyor, o yüzden önceden ödeme şansınız olmuyor. Servisi arayın bir bilgi alın ama bence insiyatif kullanıp uzaktan işlem yapmazzlarsa yararlanamazsınız gibime geliyor. Hiç değilse 850 tl bankkart lirayı alamazsınız diyeyim en azından.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Eğer ziraat posu getirirlerse sıkıntı olmaz, ama ziraat posu dışında alamazsınız. Onun için en garanti yöntem mail order ile yaptırmak, yani uzaktan.

• Pazar günü başvurdum bugün kurulum yapıldı (konum: ankara). Randevu için mesaj geldi, ben işteydim ancak bahsedilen saatte arayan sonran olmadı. Birkaç saat sonra bir telefon geldi, müsaitseniz gelelim dediler. Ancak akşam için sözleştik ve akşam kapıdan ürünü teslim aldım evde kurulumu kendim yaptım. Ödemeyi ürünü kurarken alıyorlar, kimlik kartını ve kartın pin kodunu soruyorlar. Kurulumda ise kartı kutuya taktım, çalıştırıp ilk kurulumunu yaptım. Önce açılmadı ama gelen arkadaş bunun olacağını bana söylemişti ve kendisini aramaı istemişti. Aradım, aktivasyonu yaptı ve sıkıntısız çalışmaya başladı.

Yalnız kurulan cihaz DT5103 HD IQ kodlu ürün. Eski tip laptoplar gibi büyük bir adaptörü var ve sanki cihaz coil whine gibi zırıltılı hafif bir ses çıkarıyor. Genel manada kötü bir ürün değil gibi. kanal geçişleri fena değil. Buzlanma, donma sorunu yok. Ancak biraz eski bir teknoloji galiba, kodu aratınca 2013 yılından konular çıkıyor. Bu kutuyu tavsiye eder misiniz yoksa değişim istesem mi? İstersem hangi kutuyu talep etmeliyim? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺

• blackq B kullanıcısına yanıt

30 ağustosta şehir dışında olacağım için belki yetişmez diye ilk başvuruda, telefonda ödemeyi yapmak istedim kabul etmediler. Ödeme yöntemi olarak karta 12 taksit şeklinde olanın sadece kuruluma gelen ekibe ödemek yöntemiyle yapılabildiği söylendi. Gelen arkadaşların elinde bir pda tarzı istasyon var, orası üzerinden mail order çekiyorlar parayı ama tekrar ediyorum, kuruluma gelen arkadaşlar alıyor ödemeyi. Müşteri hizmetlerinden sadece aylık faturalı sistem abone olabiliyorsunuz.

• Bugün digitürk aradı başvurum üzerine. Kurulum için yarın müsaitlik durumunu sordular fakat pazartesi gününe kadar şehir dışında olduğumu söyledim.

Digitürk kendi sistemlerinde kampanya son günü olarak 3 eylül salı olarak gözüktüğünü söyledi.

Ben ziraat sitesinde 31 ağustos olduğunu belirtmeme rağmen 3 eylülde sorunsuz bir şekilde kampanyadan faydalanabileceğimi söylediler.

Bakalım umarım bir sıkıntı çıkmaz.

• Modül düşünenler için bir senelik tecrübemi paylaşayım. Geçen seneyi modül ile geçirdim. Televizyonum da TCL 65c935

Modül kullandığınızda kanal sıralaması istediğiniz gibi değişiyor. Olay tv'nin uydu alıcısının kullanılması ve sadece şifre için modül devreye giriyor. Bende bazen beinsports 1 kanalı açılmıyor 2ye geçiyorum sonra geri dönünce biraz bekleyip açılıyor. Yayında geçikme vs. yok. Bildiğiniz uydu yayını. Yalnız modül kartı biraz hassas. Taktıktan sonra zart zurt çıkarıp kurcalamayın. Bir seferinde arkadaşıma götürcem diye çıkardım. Onda deneyemedik eve döndükten sonra bir ay kadar sorun yaşadım. Beinsports 1 kanalında sürekli uyarı vermeye başladı. Yayını kapatıp açıyordu. Çıkardım sildim taktım birkaç deneme sonrası kendine geldi. Alıp taşırım her yere götürürüm diyorsanız modülü bozma ihtimaliniz yüksek. 400tl servis parası almadan gelmiyorlar bir de. Başka yere taşıma niyetiniz varsa kutulu abonelik alın. Onda sorun olmaz. İstediğin tv'ye takarsın. Artık bir daha yerinden çıkarmam :)

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Bu modülde sadece türksattaki bein ler mi izleniyor? Hd kanalı bulamadım türksatta

CI modül yine de %90 vardır. modeli biliyorsan google yap bi bence.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.