Şimdi Ara

Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
28
Favori
39.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ziraat müşteri hizmetlerini arayıp sordum bu konuyu, “biri banka kampanyası biri kurum kampanyası birbirlerini etkilememesi lazım, sorun olmayacaktır” cevabını aldım. Ama kesin de değilmiş bilgi, onu da ekledi kapatmadan. Kasım ayında göreceğiz artık 850 tl gelecek mi gelmeyecek mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power_net -- 23 Ağustos 2024; 22:59:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gaming54 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun, bugün başvuru yaptım ama adam ısrarla modüllü üyelikte ek aylık 11 TL ücreti var deyip durdu, o kadar söyledim "arkadaşım aldı 3348 tl 12 ay vadeliolarak, modül için ek ücret ödememiş" dedim ama yok dedi iptal ettim.

Acaba farklı bir durum mu var ?

• baki_55 B kullanıcısına yanıt

M.temsilcilerinin bilmemeleri , bir birinden farklı söylemeleri insanın kafasını karıştırıyor.

aylık 11 tl ücreti var deyip durdu, cihaz için ücret yok modül için aylık ücret farkı var dedi.

• gaming54 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun 4K türksat oluyor değil mi lnb değişimi gerekiyor mu? Modül tak çalıştır Türksat üzerinden kullanacağım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben de modül talebinde bulundum. TV 4K değil, modül için illa 4K olması mı gerek? TV'nin arkasında modül girişi bulunuyor.

Bir de beIN Connect'te beIN Sports 1'den 5'e kadar olan kanalları açınca "Bu içerik, içerik haklarından ötürü bulunduğunuz bölgede izlenememektedir. VPN uygulaması kullanıyorsanız uygulamayı devre dışı bırakarak tekrar deneyiniz." şeklinde hata veriyor. Comnet kullanıyorum, VPN falan da yok. Bunun sebebi nedir? Uygulamayı ilk açtığımda bu kanallar da açılıyordu.

• yusuf84365 Y kullanıcısına yanıt
    Comnetle alakalı. Modemi sürekli resetleyip kanalı açmayı deneyin, açıldığı zaman dokunmayın bir daha modeme. Ya da başka bir sağlayıcıya geçin. Çözümü yok maalesef başka. Hem TOD hem de Connect Comnette sıkıntılı

• Evet modemi aç kapa yapınca IP adresi değişti, şu an açılıyor. Yapacak bir şey yok, ucuz etin yahnisi neticede. Gene de iş görür.

• Merhaba tod üyeliği olanlar faydalanabiliyor mu telefonu aradım yeni üyeliğe basınca kapanıyor telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde tod üyeliğim vardı internet üzerinden başvuru yaptım bilgilerin sms olarak gelecek yazdı ama sms gelmedi, o zaman müşteri hizmetlerini aradım tod üyeliğim olduğu için arayınca bilgisayar otomatik olarak soyadımı söylüyördu ben de teyit edince bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamıyordum. En son aradım ve soyadımı teyit etmedim ve yeni abonelik alma tuşunu kodladım müşteri hizmetlerine bağlandım onlara bu pakete abone olmak istediğimi ama telefona sms gelmediğini söyledim onlarda benim abonelik için tekrar bilgilerimi aldı tod'da telefon bilgilerimi sildi ve abonelik yapıldı.

• prowas P kullanıcısına yanıt
    Başvurun ücret yok.

• eyvallah, evet tak çalıştır türksat üzerinden.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Sağ olun, başvurdum yeni aradığım temsilcide 11 tl aylık ücret var dedi ama sonrasında teknik ekibe sorun varsa onlar tekrar bilgi vereceklerdir dedi ama ilk ay damga vergisi çıkarılır dediler. Teknik ekip için verdikleri numara cevap vermedi.

• prowas P kullanıcısına yanıt
    279₺ dışında bir ücret yansımaz merak etmeyin, ilk ay damga vergisi ekleniyor onu doğru söylemiş.

• istanbul silivri ye kurulum talep ettim gelen digen yok. başvuru tamam şifre filan aldık ama ödeme yapmadık. 31 ağustosu geçecek kampanya bitecek o zaman ne olacak 850 ve 100 gelmeden mi faydalanmış oluruz. bayiye gidip alalım dedim siteden bayi iletişim bilgisi aldım bayileri aradık biz bıraktık bayiliği diyorlar. bayi bulamadık yakınlarda.

• Arkadaşlar konunun ilk mesajında ''kampanya 5 Ağustos- 8 eylül 2024 tarihleri arasında geçerlidir '' yazıyor.Bankanın kampanya sayfasında 5-31 Ağustos diyor.. Hangisi doğru , kampanya 8 eylül e uzatıldı mı?

• Anlık ziraat uygulamasında 31 Ağustos son gün olarak görünüyor.

Edit: Bankkart mobilde ilgili kampanya detay sayfasında Harcama detayı kısmına girerseniz işlem tarihi ve kazanılan Bankkart lira 850TL olarak işlenmiş görünüyor. 100tl kampanyasındanda kazanım olmuştu, sorun yok. 1kasımda yatacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar , Ziraat mobil uygulamadan 100 Tl kazanmak için hangi kampanyaya onay veriyoruz?

• E-Ticaret kampanyası...

• X'te Ziraat Destek iki kampanyadan da yararlanmak mümkün dedi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.