< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (13. sayfa)
-
-
Bankkart mobil uygulamasından ayrıca katılmanız gerekiyor, 850₺ gibi otomatik kazanım değil
-
Selamlar, kardeşim yada babamın adına başvuru yapacağız. Başvurmadan önce ziraat bankkart çıkartmak mı gerekiyor? Hiç ziraat hesabına sahip değiliz. Süreci bizim gibi sıfırdan yapanlar kart başvuru ve sonrasında katılım sürecinden kısaca bahsedebilir mi?
-
Aynen hocam, bende de durum aynı. Kanal geçişlerinde görüntüde yarım saniyelik bir takılma oluyor, can sıkıcı. Bir de hocam spor kanallarından herhangi birini açıp maç esnasında kameranın hızlı çevrildiği bir sahnede çimler nasıl görünüyor bakabilir misiniz? Görüntü yenileme hızından olsa gerek bende görüntü çok kötü oluyor. Çimleri pastel boya ile rastgele boyamışlar gibi saçma bir görüntü oluşuyor. Oyuncular da keza öyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün galatasaray maçını izlerken öyle bir şey dikkatimi çekmedi ama maç denk gelirse bakayım. cihazla alakalı sanırım geçişte takılma yayında sorun yok gerçi ama olmaması lazım. Birde dünkü maçın kalitesi berbat. Bende yabancı kanallar da var internet üzerinden başka kaynaktan izlediğim onun kalitesinin yanına bile yaklaşamaz digitürk. hala çamur gibi görüntü var.
-
Evet bu soruyu bende merak ediyorum, örneğin başka bir şehirden alabilir miyiz modülü..
Üyelik bitiminde teslimi herhangi bir yere yapabiliyoruz da kurulum için gelmeleri gerekiyorsa iş değişir. Bayiyi aradım ulaşamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayın 6sında başvuru yaptım bugüne randevu verdiler. 17sularında aradım dedım akşam oldu hala gelmedınız kuruluma. Seviyesiz herif bana yine gelmeden önce arayacaz diyor. Hala bekliyorum saat 20:02 oldu. Ben böyle iletişimi kopuk, rezil, müşterisine değer vermeyen bi şirket görmedim yemin ediyorum. Bütün gün adamı bekledik nerdeyse.
Dün gelmeyen teknik servisteki elemanı arıyorum bugün de telefonlara bakmıyor. Ağız dolusu küfürler geliyor da susuyorum başıma bela almayayım diye bu saçma sapan dağdan inme herifler yüzünden. Ulan bir kurulum ya ulan altı üstü kutu getireceksin ya. Ülkede kimse mi işini düzgün yapmaz ya .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonguldaksporlu -- 18 Ağustos 2024; 13:3:9 > -
Mevcutta eski bir üyeliğim vardı, başka adrese modüllü olacak şekilde yeni üyelik başlattım bugün geldi modülü taktı kurulum yapıldı ve sorunsuz çalıştı. Dün arayan teknik servis modüllü üyelik olmadığını söylemişti iptal edin demiştim sonra hemen arayıp yarın modüllü kurulum yapalım dediler. Gelen eleman modül çok sorunlu kimse memnun değil vs dedi yine de modül olsun dedim sonra daha ilk kez modül kurulumu yaptığını söyledi. Belli ki servisler modül takmak istemiyor ama yemezler :)
Ayrıca ödeme anında 100TL puan geldi ziraat e-ticaret kampanyasından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViLLazZo -- 18 Ağustos 2024; 16:21:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitedeki formu doldurdum.
Ardından 0212 473 73 77 numaralı telefonu aradım.
Kampanyadan yararlanmak istediğimizi söylüyoruz temsilciye.
Kutulu veya dijital BeinConnect üyeliği tercih ettiğinizi de belirtin.
Cep no, ad soyad, TCKN, doğum tarihi, adres veriyoruz.
KVKK sesli onay alınıyor.
Görüşme sonlanıyor.
10 dakikaya link içeren SMS geliyor.
Linke tıklıyorsunuz, ödeme ekranında Ziraat Bankkart bilgileriyle kampanyayı seçip online ödeme yapıyoruz.
Kredi kartı sahipleri 12 taksitli kredi kartını seçiyor, banka kartı olanlar banka kartıyla ödeme ekranına devam ediyor.
16 haneli, SKT, CVV içeren kart bilgilerini giriyoruz.
Ödeme tamamlandıktan sonra BeinConnect giriş bilgileri SMS ile otomatik geliyor.
Ödeme sayfasında kredi kartının Ziraat Bankasına ait olup olmadığını kontrol ediliyor mu bilmiyorum. Ancak başka kartla ödense dahi 850-TL puandan yararlanılmayacaktır. O zaman da bir esprisi yok zaten.
Ayrıca Bankkart Mobil uygulamasında e-ticaret kampanyasına katılanlar 100-TL puan daha kazanıyor. Ödeme öncesi mutlaka buna da katılın.
Yeni tip kimlik kartı ile görüntülü görüşme ile de hesap açtırabilirsiniz.
NFC desteği içeren bir cep telefonu olması yeterli.
Ziraat BankasıyoutubeŞubeye gitmeden Ziraat'li olmanın kolayı Ziraat Mobil'de. Ziraat Mobil’i indirmek için: http://ow.ly/QBfM50JInh3 #ZiraatBankasıhttps://www.youtube.com/watch?v=DMEPK6Br5Is
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 18 Ağustos 2024; 18:47:0 >
-
@John Cooper Works kurulumdan sonra da bein connecti kullanabiliyor musunuz hocam ?
-
Bende Kutu+beinconnect aynı anda ya da tek tek sorunsuz kullanılıyor.
Siz gidin bayiye oradan alın..
Digital kutu maç izlerken aynı anda başka bir yerde beinconnect ile maç izlenebiliyor mu?
-
Evet kullanabiliyorum. Hatta kutuda sinyal sorunu yaşadığım için sadece bein connect kullanıyorum . :)
-
Bende telefondan başvurdum. Modül ile kurulum istedim. Ücreti var dedi. Geçen sene modüllü satın almıştım . Ücret vs yoktu . Modüllü alıp ücret ödeyen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@whitebaby Modüle ek ücret veriliyor mu ? net cevap bulabilsek süper olacak, ekstra kablo karmaşası kutuyla uğraşmasak güzel olur ama tutup da ekstra para vermeye gerek yok.
---
@emrahgnr 850 Bankkart lira hediyesi ile alakalı problem yaşanmasın hocam bayiden alındı diye ? kampanyada şöyle yazıyor.
"Digiturk Sporun Yıldızı Paketi aylık 279 TL olup, kampanya kapsamında yeni üyelik başvuruları beIN CONNECT Başvurusu Hemen Başvuru Yapın (bein-connect.com.tr) ve 0212 473 73 73 - 0212 473 73 77 telefon numaraları üzerinden yapılacaktır."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaming54 -- 19 Ağustos 2024; 15:54:1 >
-
12 gün sonunda pes ettim servis gelip kurulum yapmayınca kutuyu kurdurup teslim almak için bayiye gittim(normalde modül istemiştim elimizde modül yok zaten modül çok sıkıntı çıkartıyor hep şikayet alıyoruz vs diyorlar)evimde kablonet ve kablo TV kullanıyorum, servisteki sorumlu şahıs digitürk bağlanınca kablonette sorun yaşayacağımı ve kablonet için ayrı müşteri hizmetleri ile görüşüp sorunu onlarla gidermem gerektiğini söyledi. Daha kurulum aşamasında bu kadar sorun ile karşılaşmak gerçekten can sıkıyor yarın öbür gün yayın ile alakalı da sorun yaşarsam karşımda muhatap bulma konusunda da şüphelerim oluştu ve kurulumu iptal ettim. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar evinde kablonet ve kabloTV kullananlar için de bilgilendirme olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mydos -- 20 Ağustos 2024; 13:13:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X