< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (12. sayfa)
-
-
Eyvallah. Ben kutulu aldimda baska bir arkadas alacak. Bjk maci izlesem yeter diyor internetten belki onun işine yarar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gün içinde 5M migros bulamazsa MMM migros .. sırasıyla gidip sorsun vakti olursa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aylık 281 tl ye denk geliyor muhtemelen damga vergisi vs ekleniyor buna.
-
bayi next üretimi kartsız dt-3510c cihazını verdi de her kanal geçişinde çok kısa anlık bir donma oluyor sonra yayın devam ediyor aynı durumu farkeden oldu mu ?
-
3348₺ Sporun Yıldızı paketi + 26,43₺ Damga vergisi = 3374,43₺
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başvuralı 1 hafta oldu ve her gün kurulum için şu saatte geleceğiz diye SMS atıyorlar ve gelmiyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda otomatik yanıt ile yoğunluk olduğu söylenip talebiniz önceliklendirilmiştir diyor. Geçen haftanın maçlarını kaçırdım, bu hafta da kaçacak gibi. Geleceklerinden hiç ümidim yok. Rezalet resmen.
-
Şansınız varsa direk şubeye gidin orda kurulumu yaptırıp alın, banada ekip çok yogun ofisimizden gelip alabilirmisiniz dediler öyle aldım.
-
9 gün oldu servisten arayan soran yok, geçici beinconnect şifrenizi almadıysanız kayıt oluşturduğunuz numara dışında bir numaradan arayıp onu isteyebilirsiniz
Gidip bayiden kendim kutu almam gerekirse HM 9506 HD kutu talebim olacak eminim ki ona da yok çekerler. Sanırım modül talebi ile baş vurduğum bu yolculuk gidip bayiden kendim kutu alıp kurulumu o şekilde yaptırmamla son bulacak
-
Servisi beklemeyin ben dün akşam gidip kurulum yaptırıp aldım kutuyu. Pazara randevu vermişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim bekleyiş de az önce sonlandı.
Modüllü kurulum yapıldı.
(normalde geçen hafta cuma için randevu verilmişti. mesaj geldi bu salı gününe attılar. salı günü de kurulama gelecekleri zaman aradılar. modüllü üyelik isteyince; cuma günü anca gelebiliriz. modül yok. talep edelim dediler. bende tamam demiştim. bugünde geldiler.)
Ben evde olmadığım için; kanalların durumuna vs bakamadım . akşam bakacağız artık.
banka kartından tek çekim 3.374,43 tl çekmişler. ( hesabıma 3500 tl yatırmıştım. banka kartından çekim yaptıracaklar hesabına yeterli tutarı atmayı unutmasınlar)
Şimdi sıra 850 tl nin hesaba gelmesinde. İnşallah sorun olmaz o konuda da.
Ziraatbankasından mesaj geldi: E-Ticaret Alışveriş Kampanyasından 100 tl bankkart lira kazandınız. diye.
-
Bu 100 tl kampanyası bana neden gelmedi anlamadım :)
-
Modül size mi ait oluyor yoksa geri vermeli misiniz? Eskiden 400-450 tl ekstradan odenip sahip olunuyordu. Sizden ek ucret alınmamış sanırım. Bir de aylık ek 9tl ucreti oldugunu yazanlar vardı oylr bir şey de yok sanırım
-
Üyeliği kullanıyorum fakat Formula 1 dahil yazmasına ragmen beinconnect uygulamasında f1 namına hiçbir şey bulamıyorum, eski bolumler vs. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Kendi soruma cevap vereyim: son 14 gün yayinina erisim varmış bilginize. Formula ara tatilde olduğundan şu anlık hiçbir içerik yok.
Müşteri hizmetlerini arayıp başvuruda bulundum, kutu istemediğimi modül istediğimi söyledim o şekilde aldı üyeliği sonrasında üyeliği ve ödemeyi tamamlamak için yolladığı linkte "Onayınız sonrasında üyeliğiniz başlatılacak, paketleriniz aktiflenecektir. Seçtiğiniz paket kutusuz üyelik modelidir, sadece internet üzerinden BeIN CONNECT uygulamasından yayınlar izlenir." diye birkaç yerde uyarı var ve özellikle onaylatıyor bunu.
Tv ye kart takıp izleyeceğimiz olan bu dimi, sadece internet üzerinden falan değil?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onaylamayın... Bu sadece Bein Connect üyeliği. Sadece İnternet üzerinden izlersiniz. Müşteri hizmetlerine kutulu üyelik demeniz lazım. Modülü servisten isteyin.
Alasim yoktu pek ama modul olursa dusunuyorum. Bayi ile mi alakali nasil yapabiliriz?
Modül bize ait olmaz.
Üyelik bitince iade edilecektir.
Ek ücret olayını bende çözemedim.
Müşteri hizmetleri bile o konuyu tam bilmiyor.
Birisi ek ücret var dedi- biri yok dedi.
Ama gördüm ki ek ücret modül için yok.
Sanırım 4k yayınlar için ek ücret olabilir.
Digitürk 4k kanalı açılmıyor
Yan komşumda bağlatmış. Kutu takmışlar görüntü kötü dedi.
Oda modül talep etmiş. 300 tl servis ücreti var demişler. Modüllüye çevirecek aboneliğini oda.
Tv si kaliteli olanların modüllü üyelik yaptırması daha sağlıklı gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X