Müşteri hizmetlerinden abonelik kaydını oluşturalı 6 gün oldu hala servisten kurulum için gelen olmadı, yan binaya kuruluma gelen servis elemanı ile görüştüm henüz sisteme bilgilerim düşmemiş. Ayrıca modül talebimin olduğunu söyledim servis elemanı tarafından "elimizde modül yok daha önce modül kurulumu yapmadım" şeklinde bir cevap aldım. Bu modül sıkıntısı hala nasıl devam ediyor anlamış değilim bakalım kurulum için aradıklarında yine modül yok diyecekler mi Kurulum gerçekleşene kadar beinconnect üzerinden izlenebiliyor denildi sms ile şifre sıfırlama linki göndermişler sıfırlamak istediğim zaman üyelik kaydınız bulunmamaktadır diye hata verip duruyor araştırdığım zaman bu konuyla ilgili de çok sayıda şikayet olduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu çözerim belki düşünüyordum telesekreter en kısa sürede teknik destek sağlanıp kurulum gerçekleştirilecektir diyor ve kapanıyor karşıda muhatap yok. Zaten insanların bu zamana kadar yaşadığı sorunlardan dolayı ön yargılıydım iptal etmeme ramak kaldı.. |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (10. sayfa)
-
-
Ben yandım siz yanmayın,tam bir pişmanlık. İptal etmek istiyorum 2 aydır iptal etmiyorlar ha bire fatura gönderiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz nie iptal ettirmek istiyorsunuz?
E-devlet üzerinden direk iptal edilmiyor mu?
-
Ben banka kartı ile ödeme yaptım. Tek çekim 3.374,43 TL çekilmis kartımdan. Fiziksel olarak karta ihtiyaç yok kart bilgilerini girerek ödeme alabiliyorlar.
Süreç hakkında genel bi bilgilendirme geçebilirim diğer arkadaşlara faydası olur belki.
Önceden tod kullanıyordum tek kumanda uydu derdi yok vs diye ancak televizyonum philips oled908 modeli ve tod uygulamasında bein connect1 açılmıyor kitleniyor. Bilgisayardan yansıtarak izleyebiliyordum.
(Aynı şekilde bein connect uygulamasında da bein1-2 açılmıyor philips özelinde bir sorun.)
Gelen zamlardan sonra kutu + bein connect mantıklı geldi. Site üzerinden başvuru yaptım arayan soran olmadı.
Ertesi gün (9 Ağustos Cuma) 0212 473 73 77 numarasından aradım sabırlı bi bekleyiş ile 10dk kadar sürdü mh ulaşmam başvurumu aldı,
kurulum yapılana kadar kullanmam için bein connect şifresini rica ettim sms olarak ilettiler. Özellikle modül istedim 9 lira ücreti var dendi kabul ettim. Kurulum için aranacaksınız dendi.
Dün (12 Ağustos Pazartesi) öğlen saatlerinde servis aradı yakınız dilerseniz gelelim diye ancak servis yetkilisi inatla modül olmadığını, gelmesinin 2-3 haftayı bulacağını
bu şekilde kurulum yapılıp geldiğinde değiştirebileceğini iletti ben de uğraşmak istemedim gelip bu son çıkan kartsız kutudan taktılar gittiler.
Ödemenin alınması kurulum vs toplam 15dk civarı sürdü. Bein 1-2 kanallarında zaman zaman mozaiklenme yaşanıyor servis bunun merkezi sistem ile alakalı olabileceğini.
Digiturk kutularının yüksek sinyal istediğini iletti ancak modul daha düşük sinyal ile de çalışabiliyormuş. Umarım modül geldiğince güncelleme sağlarlar. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Cooper Works -- 13 Ağustos 2024; 14:50:19 >
-
Digiturk bayisinden arayan kadın bana 3948 TL gibi fark var dedi 279 + 30 tl kart kullanım ücreti çıkıyor banka alıyor dedi.
Akşam gidince digiturk ofisi ile konuşucam yoksa ben neden 574 TL fazladan ödeyeyim.
Banada kart bilgileri yeterli, birde mail order a açık olsun yeterli dediler.
-
3374.43₺'den bir kuruş fazlasını vermeyin. Bankanın aldığı ekstra bir para yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidince direk söylicem 4000 tl yakın para çekicekse ne iş anladım o işten.
-
Benim yarin randevum vardi yolculuğa çıkacağım için servise gittim burda halledelim bana teslim edin dedim. Hemde fiyat konusunda fazla para çekilmesi taksit yapilmamasi gibi durumlar oldugu icin bu konuda kafami rahatlatmak istedim. 3374.43 tl cekildi e ticaret kampanyasından 100 tl kazandım. Ve diğer 850 tl bonusta yatacak. 12 taksit yapildi. Kutuyuda teslim ettiler. Yer izmir
Bursa Görüklede benim kayınbiradere telefon ile başvuru yaptık. Benim sanal kartın bilgilerini attım. Ertesi gün geldiler. Limit açmıştım. 3d şifre dahi gelmedi. 100tl e-ticaret bonusu geldi. 850tl de öbür türlü gelecek. Kurulumu yaptılar, şifre de vermişler. Sorunsuz hallettiler.
-
Ben Kredi kartı olan bi tane arkadaş bulamadım malasef kimsede ziraat kredi kartı yok :) ben arkadaşımın bankamatik kredi kartı ile alıcam sanırım, ben banka kartı için başvurdum ama bana ulaşması uzun sürücek bu haftaki maçlarıda kaçırmak istemiyorum.
-
fiziki kart gelene kadar banka uygulaması uzerinden banka sanal kart tanımlayabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deniyeyim bakalım olursa süper olur.
-
bu kampanyadan faydalanamayan diğer arkadaşlara duyurumdur;
Kamu personeliyiyseniz (kuruluma geldiklerinde kamu kurumu belgenizi ibraz etmeniz halinde) %25 indirim veriliyor+Dostlar Kampanyasından da faydalanarak 1 fatura ücretsize getirebilirsiniz bilginiz olsun! (Dostlar kampanyası için abone no isteyene verilir)
-
hocam merhaba, ziraat bankası ana konusunda birkaç gün önce farklı bir kampanya için benzer bir durum olmuştu bana puan yatmadı (1800 liralık trendyol alışverişi) bende kişiye özel 500 TL kredi kartı harcaması (50 TL) ve e-ticaret kampanyaları (100 TL) vardı sadece 50 TL yattı, müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bana söyledikleri kampanya detaylarında başka kampanya ile birleşmez diye ibare olduğu için sadece 1 tanesinden puan geleceği yönündeydi. peki neden az olan puanı yatırdınız diye sordum kampanya katılım tarihi hangisi önce ise ondan puan gelir dediler.
mesajınızı tasadüfen gördüm nacizane uyarmak istedim, e-ticaret kampanya detaylarında bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez yazıyor, şayet böyle bir durum oluşursa ileride sorun yaşamamak adına bir kontrol edip sormanızda fayda var. ziraatin saçma sapan sistemi yüzünden 850 lira gibi iadeden olmanızı istemem açıkçası, umarım sorunsuz yatar ama dediğim gibi arayıp bir teyit edin derim. iyi günler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tsk ederim hocam musait zamanda arayip teyit alicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aradım ancak herhangi bir sonuca varamadım. Ama birbirini etkileyecek kampanya gibi durmuyor. Siz aradınız mı?
Henüz aramadım hocam, kampanya şartlarına baktım da pek sorun çıkaracak bir madde yok gibi. Bir sorun olacağını sanmıyorum.
-
Müşteri temsilcisini başka bir numaradan arayın, telefon numaranız daha önce tod veya bein üyeliğinde kullanılmışsa şifre oluşturma kısmında bu problem oluyor. Aynı sorunu yaşadım ve dediğim şekilde müşteri temsilcisine bağlandım, diğer üyeliklerden numaramı sildiler, sonrasında sms ile gelen linke tıklayarak şifre oluşturdum. Kuruluma kadar 15 gün ücretsiz beinconnect üyeliği tanımlamışlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün bayi ye gidip Bankamatik kartı ile ödememi yapıp uydu alıcımı teslim ettiler.
3374.43₺ Çekim yaptılar.
Bankamatik kartı ile alım yaptım yine 850 TL bonus Kasım ayında onada yatıyor mu acaba?
Not : Bu arada kurulum yaptıracak arkadaşlar için Edevlet üzerinden alınan PIN kodu istiyorlar bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucel -- 14 Ağustos 2024; 10:41:6 > -
Bende cuma günü internetten başvurmuştum. Pazartesi arayıp bugüne randevu vermişlerdi. Sabah gelip kurulumu yaptılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X