Şimdi Ara

Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
437
Cevap
28
Favori
38.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce bağlandım ben yeni üyelik için,babam için başvuru yaptım,1 haftayı bulabilir evinize gelmemiz çok yoğunluk var dediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ci + modüller önceden 400 tl karsılıgında alıcının oluyordu. Onu da aylık 9 liraya kiraya mı bağşamışlar acaba? Bilen var mı? Ben çünkü babamın evine abonelik alıp ci + modülü yurtdışına getireceğim. Türksat çanak var.

İkinci sorum da şu. Mevcuttaki paketi uzatmadınız. 1-2 ay sonra tekrar paket almak istediğinizde direk modülü aktif ederler mi yoksa servisin bi elden geçirmesi mi lazım?

Ben kutu da alıp kullanırım ama sözleşme sonu kutu diye dayanıyolar kapıya. Ha deyince gelemem de kutuyu vermek için. En iyi yol kendime ait bi ci modül sanki.

• Fidalarin Murdoch F kullanıcısına yanıt
    Ci modül ücretsiz. Ama onun da mülkiyeti digiturke ait. Yani üyelik bittiğinde kutuyu iade ettiğiniz gibi modülü de iade etmeni gerekiyor.

• Bende dun bağlandım. Hanimefendi bilgilerimi aldi islemlerimi yapıyordu. Bi dk dedi ve kapandı telefon. Daha sonrasında aradigimda cok yogunuz halletmeye calisiyoruz diye sesli mesaj ve sonrasında telefon kapanıyor ve benzeri bir mesajıda gönderiyorlar. Ulasamiyordum. Sonra esimin telefonu ile bağlandım. Telefon numaramı verip durumu sorduğumda kaydınız alınmış sorun yok dendi ancak Beinconnect sifre yada servis randevusu vs hic bir bilgi verilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofrock84 -- 12 Ağustos 2024; 9:50:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehrinizdeki bir digitürk bayisine gidip hemen orda parasını falan ödeyip iç kurulumu da yaptırıp evinize gidip tvnize takılı olan anten kablosunu kutuya takıp izleyebilirsiniz.Ben öyle yaptım.

• 1 hafta oldu başvuralı banada geri dönüş olmadı, ligler başladı bile bunlar ne zaman geri dönmeye başlıyacaklar acaba?

Bu hafta sonuna kadar dönüş olmazsa ip tv den izlemeye devam :)

Yasal yollarla izlemeye çalışıyoruz ama geri dönüş olmuyor malasef.

• ucel kullanıcısına yanıt

+1. Zonguldaktayım ne kadar kişi başvurmuş olabilir ki ? aradım teknik servisi numaranıza ait kayıt bulunmamaktadır diyor.

Müşteri hizmetlerini arıyorum kimseye bağlanmadan yoğunluktan dolayı özür dileriz diyor ve kapatıyor.

Lanet olsun paramızla rezil oluyoruz. 2k ya iptv 2 senelik iptv almasını ben de biliyorum. 1 sezon keyifli şekilde izleyeyim dedim ama olmayacak bu gidişle.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

2 farklı müşteri temsilcisine sordum özellikle. taksit olmaz-direk çekim olur- dediler.

hatta benim banka kartının üzerinde troy logosu da var.

sorun olmasın diye sordıum. hayır- sorun yok. kampanyadan yararlanabilirsiniz dediler.

BANKA KARTINDAN işlem yapan olmadı mı hiç acaba?

• omertc4 O kullanıcısına yanıt

Yani mh yi aramaya gerek yok..

Direk bayiye gidip yapsak da ayni oluyor..

Oyle mi?

Eve gelip farklı bir ayar yapmıyorlar mı hocam direkt uydu kablosunu verdikleri cihaza takınca aktif oluyor mu ya…Bir de sanal kartla bayiden işlem yapılıyor mu elimde kredi kartı yok da

• Ben müşteri hizmetlerini aradım kayıt aldılar bein connect şifresi aldım giriş yaptım 1 gün izledim sonra gitti yayınınız kapatılmıştır uyarısı veriyor henüz eve gelip kurulum yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda direk yoğunluk var diyip beni meşgule atıyor bide saçma sapan bi mesaj geliyor engellediler mi beni ne yaptılar anlamadım. Başka telefondan aradım baktı baktı üyelik başvurunuz yok dedi sonra çat diye suratıma kapandı yaşayan var mı böyle bir sorun

• SopranosTony kullanıcısına yanıt

bayide de zaten kartın bilgilerini alıp tabletten mail order yapıyolar.O yüzden gerek yok.Adam zaten orda kurup sana izletiyor.Açıldı diye.Ben sadece anten kablosu alıp onun uçlarını da alıp bir ucunu duvardaki anten girişine bi ucunu kutuya takıp bir de kutudan tvye hdmı taktım.direkt izliyorum o şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertc4 -- 12 Ağustos 2024; 15:49:53 >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt

Mhyi arayınca zaten size kurukum için gönderdikleri elemanlar bir digitürk şubesinin elemanları.Ben onları beklemek yerine gidip kendim aldım.

Eyvallah hocam aynısını yapayım ben de daha hızlı olur

• Hocam baska bir numaradan ara. Yeni üyelik bölümüne gir. Çıkan kişiye kendi telefon numaranla yaptığın başvuruyu sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofrock84 -- 12 Ağustos 2024; 17:58:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kutu kurulumu yaptıktan sonra da beinconnect uygulamasını kullanabiliyor muyuz 1 yıl boyunca? yoksa kutu kurulumuna kadar geçici süre ile verilen bir hizmet mi?

• ser06 S kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz 1 yıl boyunca.

• Sabah gelip kurulum yaptılar bana,kampanyadan yararlandım.

• zonguldaksporlu kullanıcısına yanıt

Beni dün aradılar çok yogunuz uydu alıcınızı gelip şubeden alabilirsiniz diye.

Ama onlara dedim ki ziraat bankası kampanyasından yararlanmak istiyorum aylık 279 tl falan dedim. toplam 3348 TL yapıyor dedim.

Evet sisteme öle girilmiş ama banka kart kullanım ücreti kesiyor toplam 3948 tl gibi bir rakam söyledi onu çekiyoruz dedi.

Benimki banka kartı oldugu için mi öle söledi yoksa böle bişey var söylemiyorlar mı anlamadım.

• isokfy İ kullanıcısına yanıt

kredi kartı ile mi bankamatik kartı ile ödeme yaptınız acaba?

Ve toplam ne kadar ücret aldılar?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.