< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (8. sayfa)
-
-
Üye değilim dedim oldu. Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bugün telefonda saatlerce bekledim en sonunda birisi açtı. Sonra başkasına aktardı biraz da orada bekledim. Sonra açan kişi onay filan almadan kampanyadan yararlanirsiniz dedi. Hatta 850 to chip-para dedi. Kutulu abonelik işlemlerini başlatıp BeinConnect şifresi de gönderdi. Bakalım ne olacak. Çok saçma bir kampanya ne olduğu belli değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
29 dakika oldu bağlanamadım.
Hocam ne alemdesin, bağlanabildin mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
0212 473 73 77
Bu numaradan arayıp yeni üyelik işlemleri derseniz hemen MH yönlendiriyor.
7 dk oldu bağlanamadık.
Ya netten ne güzel alıyordu başvuru. Neden şimdi MH yönlendirdiler ki.
edit: 15. dakikada MH bağlandım. Adres bilgisi verdim. Tamam teknik ekip sizle iletişime geçer dedi. Hemen BeinConnect şifresi tanımladı. Kapadı telefonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 9 Ağustos 2024; 20:4:19 > -
36. Dakika bağlanabildim
1. Lig maçını cep telefonu kamerasından yayınlıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de başvuru yaptım ama bir şifre vs göndermedi. Ödemeyi de almadı yarın bayi size ulaşacak öyle alınacak dedi. Doğru mu yaptım? Sizler ödemeyi telefonda mı yapmıştınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün bayiye gittim bu kampanyandan bahsettim,bayii çalışanı arkadaş bu kampanyanın patladığını ve başvurulara kesinlikle dönüş yapılmadığını söyledi,isterseniz başvurun ama boşuna beklersiniz dedi.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.299 tl den sporun yıldızları üyeliğimi yeniledim bende.
Kötüymüş bizim bina merkezi türksat sinyal zayıf kanalların yarısı yok
Mh banka kartı ile faydalanamayacağımı söyledi ama buradaki bazı arkadaşlar olduğunu söylemişti.
-
Üyeliğini yeni iptal ettiren biri de faydalanabilir mi yoksa belli bir süre geçmesi gerekiyor mu?
Ödemeyi kuruluma gelen kişi tablet üzerinden alıyor.
Iki sorum olacak:
Ödemeyi akrabamın Kredi kartı üzerinden yapsam sıkıntı çıkarırlar mi? 850 liralık kampanyadan yararlanabilir miyim?
Ikinci olarak internetten kutulu başvuru yaptım kurulum için haftaicine randevu oluşturdular fakat beinconnect kullanmak için kod vs vermediler, ne yaoabilirim
Teşekkür ederim o halde beklemeye devam edeceğim. Şifre geliyor vs diyenler olunca acaba dedim bende mi sorun oldu.
Bilen arkadaşlara bir sorum olacak. Üyeliğimin olduğu receiver'ı ailem kışın yaşadığı adrese götürse kullanabilir mi? Kutuyu söker götürürsünüz dedim üyeliği yazlık adresi üzerinden başlattım, sorun olursa babam benden bilecek.
-
İki televizyonda da modül girişi varsa modüllü üyelik alın.
arkadaşlar telefonlardan müşteri temsilcisine bağlanamıyorum nasıl bilgi alabilirim bilen var mı?
Ben MH baglanmistim üyelik onayı verdim beinconnect için şifre aldım şimdi ordan izliyorum maçları. Kutu kurulumu için 4 gün oldu ne arayan var ne soran. Bence kampanyada bir anormallik var ama benim işime geliyor beleş izliyorum şu an beinconnecten gelmeseler daha iyi olur:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X