< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (7. sayfa)
-
-
bu ödeme ekranı nasıl geliyor ben link e tıkladım bilgilerimi girdim ondan sonrası gelmedi.
-
Normal uydu kutu kurulumu mu yoksa sadece bein connet hizmetimi veriyorlar 208 tl ye ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde kart başvurusu reddedildi
Bankamatik kartını bile zor alıyorsun ziraat bankasından bunlar nasıl banka anlamadım.
-
Ödemeyi teknik servis mail order ile alıyor
Onay için mesaj gelmedi ise 0212 4737373 ten aboneliğiniz başlatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 9 Ağustos 2024; 13:22:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uydu kurulumu veriyor. Uydu kurumu olduğu zaman Bein Connect'ten de izleyebilirsiniz.
peki ödeme için kart bizim üzerimize olması gerekiyor mu? kredi kartı yada banka kartı?
-
Geriye doğru mesajlara bakarsanız bir forumdaş abone-kart ismi farklı işlem yapmış.
o zaman sıkıntı yok kuzenimin kartına para göndericem tek çekim yapıcaklar. kredi kartına sahip 1 tane bile arkadaşım çıkmadı :)
-
Beni kurulum için değilde digiturk den aradılar onlara adres bilgilerimi paylaştım daha sonra bankkart kampanyasından faydalanmak istediğimi söyledim aradan 2 gün geçti bir geri dönüş olmadı.
-
ziraat bir kampanya yaptı 6 ay bedava kullandım sonra kendi kendine uzatmıslar aboneligi ve benden 1 fatura tutarında ücret aldılar ! burada haksızlık yok mu sonucta ben bir kontrat yapmadım onlarla
-
4. gün bugün ne arayan var ne soran kurulum için. Teknik servis numarasını aradım kaba saba bir herif açtı ben size dönecem dedi hayvani sesiyle ama hala bekliyoruz bakalım.
İletişimi 0 olan bir şirketmiş bu arada digitürk yıllarca kullanmamakla doğru bi karar vermişim aslında.
-
Digiturk pişmanlıktır aslında bundan yıllar önce bana kapattım hesabım için borç haciz çıkardılar ödemek zorunda kalmıştım o günden beri asla abonelik açmadım digiturkkten.
-
Bana da mesaj gelmedi. Telefonla arayınca sırayla hangi tuşlara basıyoruz. Neredeyse hepsini dinledim birine falan aktarmadı. Bişeyse sormadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde Digiturk numaranız almışsa sürekli arar bu sefer aramıyorlar enterasan :)
-
Müşteri temsilcisine nasıl ulaştınız
Arıyorum fakat mh ye ulaşamıyorum hep sesli yanıt.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X