Şimdi Ara

Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
437
Cevap
28
Favori
38.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bankaya gittim maaş bordrosu istediler verdim de öyle verdiler kredi kartı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

bu ödeme ekranı nasıl geliyor ben link e tıkladım bilgilerimi girdim ondan sonrası gelmedi.

• Normal uydu kutu kurulumu mu yoksa sadece bein connet hizmetimi veriyorlar 208 tl ye ?

• Benimde kart başvurusu reddedildi

• Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt

Bankamatik kartını bile zor alıyorsun ziraat bankasından bunlar nasıl banka anlamadım.

• ucel kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi teknik servis mail order ile alıyor

Onay için mesaj gelmedi ise 0212 4737373 ten aboneliğiniz başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 9 Ağustos 2024; 13:22:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isokfy İ kullanıcısına yanıt
    Uydu kurulumu veriyor. Uydu kurumu olduğu zaman Bein Connect'ten de izleyebilirsiniz.

peki ödeme için kart bizim üzerimize olması gerekiyor mu? kredi kartı yada banka kartı?

Geriye doğru mesajlara bakarsanız bir forumdaş abone-kart ismi farklı işlem yapmış.

o zaman sıkıntı yok kuzenimin kartına para göndericem tek çekim yapıcaklar. kredi kartına sahip 1 tane bile arkadaşım çıkmadı :)

• Beni kurulum için değilde digiturk den aradılar onlara adres bilgilerimi paylaştım daha sonra bankkart kampanyasından faydalanmak istediğimi söyledim aradan 2 gün geçti bir geri dönüş olmadı.

• ziraat bir kampanya yaptı 6 ay bedava kullandım sonra kendi kendine uzatmıslar aboneligi ve benden 1 fatura tutarında ücret aldılar ! burada haksızlık yok mu sonucta ben bir kontrat yapmadım onlarla

4. gün bugün ne arayan var ne soran kurulum için. Teknik servis numarasını aradım kaba saba bir herif açtı ben size dönecem dedi hayvani sesiyle ama hala bekliyoruz bakalım.

İletişimi 0 olan bir şirketmiş bu arada digitürk yıllarca kullanmamakla doğru bi karar vermişim aslında.

• zonguldaksporlu kullanıcısına yanıt

Digiturk pişmanlıktır aslında bundan yıllar önce bana kapattım hesabım için borç haciz çıkardılar ödemek zorunda kalmıştım o günden beri asla abonelik açmadım digiturkkten.

• Bana da mesaj gelmedi. Telefonla arayınca sırayla hangi tuşlara basıyoruz. Neredeyse hepsini dinledim birine falan aktarmadı. Bişeyse sormadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopsil kullanıcısına yanıt

Normalde Digiturk numaranız almışsa sürekli arar bu sefer aramıyorlar enterasan :)

• Atakan3595 A kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisine nasıl ulaştınız

Arıyorum fakat mh ye ulaşamıyorum hep sesli yanıt.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.