Şimdi Ara

Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
28
Favori
38.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12 ay , ay ay çekmiyorlar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

Kredi kartı olursa öle çekiyorlar ama bankamatik hesap kartı ile tek çekim yapıyorlar.

• bankaya kredi kartına başvurdum bana prestij kart verdiler bu kartla başvuru yapan oldu mu ? 850 tl bankkart puanı alabilir mi bu kartla ödesem?

• fotografya kullanıcısına yanıt
    Prestij kart bankkart kampanyalarından yararlanıyor üstüne ek ayrıcalıklar veriliyor. Kart basıldıktan sonra bankkart mobil uygulamasından kampanyalarınıza bakın yüksek ihtimalle sorun olmayacaktır. Puanı alırsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ucel kullanıcısına yanıt
    Sonradan 800tl veriyorlar di mi

• furi kullanıcısına yanıt

teşekkürler. ben kart basımdan gelmeden dün bankada sanal kart oluşturdum teknik servise onu verip ödeme yapacağım kampanyaya katılımda herhangi bir sorun olur mu sizce? uygulamadan baktımta basımda olan kartınız yoktur diyor birde bankkart mobilde kampanyalar kredi kartım yokkende gözüküyordu :) kampanyaya katıl diye bir buton yok sanırım otomatik katılım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 15 Ağustos 2024; 14:13:32 >
  • Arkadaşlar e ticaret kampanyasından 100tl anında geldi. Peki ya 850tl gelmezse?

• Üyelik kaydını telefondan oluşturdum. 4-5 gün teknik servisten aranmadım. Müşteri hizmetlerinden servisimi öğrendim. Bugün gidip toplam yarım saatte kurulum ve üyelik işlemlerini şubede hallettim. Eve geldim sinyal sorunu yaşadım, kutu üzerinden tekrar kurulum yaptım. Sorunsuz izliyorum.

Başkasının ziraat kartıyla da yapabilirsiniz. Banka kartı tek çekim, kredi kartı 12 taksit. 100 TL e ticaret kampanyasından geldi.

Hem e ticaret hemde 850tl kampanyasından faydalanabiliriz. Digitürk kampanya şartlarında diğer kampanyalarla birleştirilemez ifadesi yok. Merak etmeyin. Şüphesi olan kampanya şartlarını ekran görüntüsü alıp konuya atsın. İlerisi için elimizde kanıt olarak dursun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • furi kullanıcısına yanıt

100 tl e ticaret kampanyasını bulamadım ben bankkart mobil de. Konuda birisi ilk hangisine katıldı iseniz o geçerli oluyor yazmış sanırım bankkart ana konusunda yazmış birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydu kurulum yaptirmayip internetten izleyeceklere alternatif fiyat, sadece süperlig sanırım
    Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 15 Ağustos 2024; 17:25:9 >
  • Az önce kurulum yapıldı.

Cumartesi günü telefonla başvurmuştum Pazartesi arayıp randevu vermişlerdi. Çok ilgili bir arkadaş geldi ve kurulumu yaptı. Çipli kimlik olunca sözleşme vs her şey online; pin ile ilerliyor. Kredi kartımızdan çekimi de kendi cihazından yapıyor. Bankkart direkt 100 tl puanı verdi, çok cazip bir alışveriş oldu. Yukarıdaki arkadaşın verdiği migros kampanyası da iyiymiş ama evdekiler yaşlı olunca biz artık kutulu olanı almış bulunduk.

Kutuda kart girişi vs yok, wifi olsaydı iyiydi, ethernetli olan kutudan geldi.

• fotografya kullanıcısına yanıt
    O kampanyaya daha önce katılmıştım. Sabit bir kampanya aslında aylardır var. Pos mesajında bile digitürk kampanyası yazıyor. İkisi beraber olacaktır. Sorun olacağını zannetmiyorum.

• U. kullanıcısına yanıt
    Menü>kurulum>bağlantı ayarları>kablosuz ağ ayarları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip kutu alicam yarin ben normalde modül istemiştim de akıllı kumanda arızalı benim o yüzden kutulu alicam ama Vestel var dedi servis. Vesteli de hiç sevmem :)

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, sayenizde kutuda kablosuz olduğunu da öğrenmiş oldum, kışlık eve geçince direkt bağlanacağız.

• U. kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bayiye kendim gidip next dt-3510c cihazına kurulum yaptırarak üyeliği başlattım.

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Hocam bu kampanya hakkında bir sey bulamadim internette. Nereden ulaşabilirim?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.