< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (14. sayfa)
-
-
Modül için ek ücret ödediniz mi? Bana MH bi ücreti var, gelirlerse söylerler dedi de.
-
Hayır.
Ben de 3 farklı müşteri temsilcisine sormuştum.
Biri var biri yok diyor.
Modüllü üyelik kurulumu için gelen servis sadece üyelik ücreti ve sanırım 25 tl lik bi vergi vs her ne ise bi ücret tahsil etmiş.
Toplamda 3.374,48 tl çekim yapmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya bu firmanın teknik servisini nereye şikayet edebiliriz ? Ya küfür yazmamak için zor tutuyorum kendimi.
Cumartesi randevuya gelmeyen herif bugun 10:00-13:00 arasında verilen randevuya da gelmedi. Aradım şerefsizi akşama belki geliriz diyor bana. Lan bu nasıl iş ya lan bu nasıl firma. Her yerde illegale gitmeyin diye laf söylerler. Ulan 16 gündür kurulum bekliyorum Zonguldak Merkez ilçede bir de. Kurulum için Ereğli ilçesinden geleceklermiş merkezde yokmuş. O yüzden sadece oraya gidip kurulumu yaptırmak istemiyorum ama Böyle saçmalık olabilir mi allah aşkına?
-
Acele ettiğimiz için bu konuda büyük ihtimalle problem yaşayacağız. Aradım şimdi hem bankayı hem Digitürk'ü; iki taraf da kesin olarak evet kampanya katılımınız gerçekleşmiş ya da gerçekleşmemiş diyemedi. Digitürk MH zaten evlere şenlik.
-
Bu Digitürk müşteri hizmetlerine ulaşabilen var mı, telefonlara bakmıyorlar..
Hocam hangi numaradan ulaştınız.
Şimdi görüştüm şu numara üzerinden 0212 473 73 77
-
Arıyorum uzun süredir telefonlar kapı duvar telesekretere bağlamışlar cevap veren yok..
...kampanya kapsamında yeni üyelik başvuruları digiturk.com.tr ve bankkart.bein-connect.com.tr adresinden veya 0212 4737373 telefon numarası üzerinden yapılabilir.
Bu maddeye uygun olarak başvuru yaptıktan ve onay SMS'i geldikten sonra bayiden gidip cihaz alınabilir ama o bayide çalışanlara göre değişir işler tabi. Buradaki bayi kurulum randevuları ekranını gösterdi. Yoğunluk çok fazla, cihazı alıp gitseniz işime gelir demişti. :) Cihazı bayideki ekrana bağlayıp işlemleri yapıyor. Sonrasının zaten uydu alıcı kullanmaktan çok farkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahgnr -- 22 Ağustos 2024; 15:43:23 >
-
arkadaşlar acill..bankart kredi karta faizsiz 12 taksitmi,yoksa vade farkı varmı?
-
Vade farksız 12 taksit.
-
Üyeliğimi dün tamamladım, işinize yarayabilecek bazı bilgiler;
3.348,00 TL tek çekim veya peşin fiyatına 12 taksit şekilde başvurulabiliyor.
Ziraatin uygulamasından 1500 liraya 100 Bankkart lira kampanyası var . Bu kampanyaya da mutlaka başvurun. Totalde 950 tl bankkart lira kazanmış olacaksınız.
Kutulu normal üyelik olarak başvurup kutu yerine modül istediğimi belirttim herhangi bir problem yaşatmadılar. Kutu yerine sadece modül teslim ettiler.
Salı başvurdum, Çarşamba aradılar isterseniz modülünüz hazır gelip alabilirsiniz dediler. Ya da kurulum için tahmini 1 ay sonrayı beklemek zorunda kalabilirsiniz dediler. Cidden yoğunlukları var bayiden almak sizin için de pratik olur, bayi için de.
Modül ilk kullanımında bozuk sandım görüntü 20 sn geldi sonra gitti sonra geldi vs. MH arayıp sinyal yönlendirme işini yaptırdım 2-3 (2şer saatlik ara ile) sefer deneme yanılma sonunda oldu.
Normal Uydu ile karşılaştırırsam modül bir tık daha kaliteli diyebilirim. Çoğu kişi kalite farkını farketmeyecektir. Sadece kalite farkı için modül tercih etmenize gerek yok.
Mozaiklenme, geç açılma gibi sorunlar olmuyor. Toshiba android tv ile kanal geçiş hızları normal kanaldan belki 1 sn daha geçtir.
İstediğimiz gibi listeyi düzenleyebilmek güzel artı.
Daha maç izlemedim ama modülde ekranda şifreler çıkmıyormuş.
Tek kumanda rahatlığı, kutunun yer kaplaması, kablo karmaşası vs olmaması modül için tercih sebebim.
Bein 4k açtırmak için bayiden talep ettim ama kesinlikle tavsiye etmiyoruz zaten 4k kameralar 2 sene önce vardı şu anki kameralar 1080 ve 4k gereksiz kayıt yapmayın dediler o anlık yaptırmadım.
Biraz daha araştırdım, mhyi arayıp aylık 9 tl ücret ile Bein 4k'yı açtırdım. Henüz maç izlemedim(Maçlar 1080pden upscale 4k) ama diğer yayınlar karışık dönüyor. Bence ayda 9 tl'ye değer.
Modülün diğer bir artısı cebinize atıp istediğiniz yere götürüp istediğiniz tvye takıp çok pratik bir şekilde kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
-
Hocam hayırlı olsun başvuru nerden yaptınız acaba
Telefondan başvurdum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Ziraat'in kampanyasından faydalanmak için Ziraat kredi kartına başvuracağım ;evet biraz geç kaldım sanırım ,31 Ağustos son diye biliyorum kampanya bitişi.
Benim soracağım şey , bugün mobilden kredi kartı başvurusu yapsam haftaya Cumaya (Cuma 30 Ağustos ve tatil) kadar kart elime geçer mi acaba ?
Ya kartın gelmesini beklemeden mobilden girdiğimde kart numarası vs görebilir miyim (düşük ihtimal gibi) ?
-
Kredi kartı onaylanırsa sanal kart oluşturup kullanabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün öğlen aradım, hemen connect kodu geldi, bir saat kadar sonra da randevu mesajı geldi ayın 26'sı için.
Haydi hayırlısı, şu devirde ayda 210 TL'ye bir hizmet alabilmek çok iyi.
Edit: 100 TL kampanyası 850 TL kampanyasına problem çıkarır mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf84365 -- 23 Ağustos 2024; 20:43:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama şöyle bir açıklama var bankkart.com.tr'de :
- Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Bankkart Üye İşyerine ait kampanyaya tanımlı POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir.
POS sistemi dediği fiziki POS ise olmaz :(
-
Yok başkan mail order yapıyorlar kart bilgileri ile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X