Genç Bank kart limiti 3000 Tl , diğer kartlardan dolayı limit artıramıyoruz.. Mecburen hesaba nakit atıp peşin ödeyeceğiz.. Kart oğlumun.. Başka çaresi yok.. |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (16. sayfa)
-
-
Bugün kuruluma geldiler , modül ve uyduda getirmiş, modülü taktı uğraştı uğraştı yapamadı bu olmuyor uydu takmamız gerekiyor dediler. Yok istemiyorum deyincede aktivasyon yapıldığı için ödeme çekilmiştir, iptal istersen 300 TL ücret kesilir dediler.
Bizim kurulum dışında her gelmemizde (hata bizden veya sizden kaynaklı olsun) 400 TL ücret fatura edilir dediler...
Kurulum diye geldiler modülü almadılar, iptal için aradım sistemsel hata var daha sonra arayın dediler, yayın yok ücret alındı, boktan bir iş oldu...
-
Hangi cihazda denendi modül?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 26 Ağustos 2024; 18:23:29 > -
Merhaba arkadaşlar. Ben de bu kampanyayla ilk kez kutulu digiturke başvurmak istiyorum. Evimde merkezi çanak var. Başka uydudan zaten Turksat izliyorum. Dikkat etmem gereken bir şeyler var mı çok bilmiyorum.
Kutu-modül farkı nedir ?
Kartlı kutu kartsız cihaz ayrımı ne ?
Başka eve taşınınca sorunsuz sadece kutuyu alıp diğer evde izleyebiliyor muyum ?
Evimdeki tv smart değil bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udinese -- 26 Ağustos 2024; 20:8:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG 47 inc smarttv, kartı görüyor, doğrulanıyor diyor, uyarı ekranı vs geliyor ama kanaldaki şifreyi çözmüyor.
Modülü farklı cihazda deneme yaptığımızda gelir mi ? farklı tvlere takıp kullanan oldu mu ? uydu cihazım var ama modül değil sadece kart takılabiliyor, acaba modülsüz sadece kartı takıp denesem sıkıntı olur mu ki ?
-
Kurulum tamamlandı.
Kurulum esnasında AMD modül, VCD modül diye bir şey sordu, Kuran adam da bilmiyordu, VCD'yi seçti.
Yayında bir problem yok.
Bu AMD/VCD olayı nedir?
Kampanya koşullarını değiştirmişler, ilk mesajı güncelledim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Servis 15 gün sonraya gün verdi gelip kendiniz alabilirsiniz kutuyu dediler. Ödemeyi serviste yapacağım. Banka kampanyasından faydalanmak için dikkat etmem gereken bir şey var mı serviste acaba
Ziraat bankası kampanyası demeniz yeterli, kartınızı istediklerinde taksitide sorup içinizi rahatlatabilirsiniz. Ek olarak gitmeden önce e-ticaret kampanyasına katılmayı unutmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler sanal kartla odeyecegim puan konusunda da sorun olmaz sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi way_big -- 27 Ağustos 2024; 10:50:24 >
Kredi kartına eksik kalan kısmı ödeme yapın o şekilde kredi kartıyla alabilirsiniz
Benim de 2000 tl max limit var, yeni çıkardım, başka kartlardan dolayı vermediler, 1500 ödeme yapsam karta olur mu yani? Bir de ödemeyi kime yapacağız, teknik servis geç gelecek galiba
Evet kartın limiti ödediğiniz kadar artar. Bayi bana da 15 gün sonraya gün verdi isterseniz gelip kendiniz alabilirsiniz dediler o şekilde bayide ödeyeceğim ben
Modül veriyorlar mı?
Ben kutu istedim modül sormadım. Kutu daha mantıklı bence hem bazı kutularda hard diske kayıt yapıp geriye falan sarabiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi way_big -- 27 Ağustos 2024; 11:5:0 >
Peki hocam bayiye gittiğinizde hangi kampanyadan olacağını falan biliyor mu? Parayı neye göre çekecek?
Müşteri hizmetleriyle kayıt oluşturduğunuzda Ziraat bankası kampanyası olduğu biliniyor zaten. Şubeye bu bilgi iletiliyor. Oraya gittiğinizde yüksek ihtimalle ziraat kart kampanyası değil mi diye soracaklardır. Şu sıra yapılan kayıtların çoğu bu kampanyadan yapılıyor. Sormazlarsa siz hatırlatın. Damga vergisi dahil 3374 TL olarak ödeme yaptım.
Sanal kartla ödemede sorun olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, sanal kart ile, fiziki kart olmadan ödeme alıyorlar mı?
Hocam her mesaja digiturk kampanyası yazıyorsunuz da:) Ziraat Bankkart kampanyası diye belirtilmesi lazım. Ödemeyi zaten digiturk alıyor..
-
Tv nin işlemcisi yetmiyor olabilir , Ben Vu uno 4k da 3-4 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok.. Cı+ modül girişli uydu cihazı bulursanız olur.. Denemeniz lazım ..
Başka modül girişli Tv lerde deneyin..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X