Hocam turksat kısmından emin değilim ama eğer digiturk modülü sadece turksata yönelik kullanmıyorsa uydu alıcının bulduğu ve paketinde olan tüm digiturk kanalını açması lazım. |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (18. sayfa)
-
-
Kutulu abonelik alınınca kutuyu istediğimiz yere götürüp kullananabiliyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi hocam, olay cihazda bitiyor. Turksat olan her yerde kullanabilirsin. Sadece şuna dikkat etmen lazım. 2-3 tane uydu takılı sistemde disecq ayarı gerekebiliyor. Eğer kutu merkez ve normal sistem arasında disecq sorunu çıkarmazsa zaten onunla da uğraşmana gerek kalmaz ki pek sorun yaşanmaz ama yine de yazayım dedim.
-
Banka kartı ile tek çekim olarak modüllü üyelik aldım, 3374 lira kesildi. İşlem sonrası hemen 100 lira bankkart puan geldi, 850 de 1 kasım’da yüklenir.
Ziraat kredi kartına 2000 tl limit vermiş :) Hala basım aşamasında, sanal kart ile yapayım dedim para attığında limit yükselmiyor. Ben de banka kartından çektirdim, 3374 çektiler, 100 tl puan geldi. Modül taktırdım
Bu kampanyaya daha önce katılmıştım baya da avantajlı gelmişti bana. Sabit bit kampanya olduğu için sürekli önüme çıkıyor zaten hatta benden görüp katılan bir iki arkadaşım da vardı Bankkart'ın sitesinden kampanya koşullarına tekrar bakacağım belki başka avantajlı kampanyalar da bulabilirim
-
Hocam tamamen tv ile alakalı, evde 4 tane tv var neredeyse her gün değiştiriyorum hiç sorun yaşamadım modülle ilgili…
Anladım hocam teşekkürler
Banka kartına yatan puanları nerede kullanıyorsunuz? N11 ve Hepsiburada’da kullanılmıyor.
Yarin gidip modulu teslim alacagim
Geçen senede 3-4 hafta geçtikten sonra gelip kurmuşlardı. Bu senede sürekli randevu erteleniyor. Yemin ediyorum ağlıyorlar ya kaçak yayın, kaçak yayın diye yemin ederim hak ediyorlar. Bu dönemlerde yoğunluk olabileceği belli her sene aynı terane ona göre bayililerini ayarlasana ? Bayiyi arıyorum açmıyorlar, açıyorlar sizi aratacağım diyor bekliyorum arayan yok. Tekrar arıyorum arayacaklar diyorlar ama yine arayan yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum bir şey yapamıyor !!!
21.08.2024 13:00 - 16:00 dedi önce
26.08.2024 13:00 - 16:00 ertelendi
Bugünde mesaj geldi 28.08.2024 16:00 - 20:00 dedi yine gelen giden yok. Allah belalarını versin ne diyim. Aynı senaryo geçen senede yaşamıştım. Ligin 3.haftaları bitiyor ben daha abonelik bağlatacağım. Bide müşteri hizmetleri diyor adresinizde bulunmadığından ertelenmiş. Oturup evde 7/24 bunları bekleyeceğim sanki. Hayır verdiğiniz aralıkta gelmiyorsunuz ki bekleyelim. Orada bir telefon numaramız var ara kardeşim ben geldim yada ben geliyorum. İşimle evim yürüme 5 dakika ben hemen geleyim ama yok arayanda yok. !!!
Bunlar olurda gelirse şunu sormak istiyorum benim adıma abonelik var 3-4 gün sonra bitiyor bunu kardeşim adına üst katın adresini verip başvurdum. Üst kat diye sıkıntı yaşatırlar mı ? bu birinci sorum. İkinci sorum ise bankkart benim adıma abonelik kardeşim adına olacak al kardeşim buradan çek dediğim de abonelik ile kart ismi uyuşmuyor deyip kıllatırlarmı ?
-
Sıkıntı yaşatacaklarını sanmıyorum. Ben şubede işlemleri yaptım. Turksat olan istediğin adreste kutuyu kullanırsın . Sorun yaparlarsada üstte kurdur sonra kutuyu aşağı indir.
Kartın kime ait olduğu mühim değil bende ödeme alırken önemsemediler. İşlem için şifre vs gelmemişti, birazda kuruluma gelen kişide bitiyor iş. Yüksek ihtimal sorun yaşamazsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Marketlerde kullanılmıyor mu?
Eğer uçak veya otobüs kullanıyorsanız Turna.com da kullanabilirsiniz
tv'nin modul destegi olup olmadıgını nası anlarız dostlar?
-
Bunu ben de merak ediyorum. Tvnin smart olması mı gerekiyor ?
Tv nin özelliklerinde CI+ modül girişi yazar .. Uydulu Tv lerde genelde bulunur.. Tabi çok eski değilse ..
-
TV'nin arkasında yada yan tarafında kart girişi olur
Çok teşekkür ederim hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X