Merhaba, Avm otoparkında gidiş geliş çift yönlü yolda seyrederken, 4 yol gibi bir noktadan geçerken sağ yoldan gelen araç bana çamurluk ve ön kapı birleşimine vurdu.
Normalde sağdan gelen aracın geçiş üstünlüğü var biliyorum,
Ancak : benim yolum çift yön, o aracın geldiği yol ise tek yön. Benim otoparkta 4 lü kesişime gelirken sağ tarafımda sağa dönüş yasak tabelası vardı, bana çarpan araba da 4 lü kesişim öncesi 20 yazan hız tabelası vardı.
Burada kusur kimde olur acaba?
Olay anının araç içi kameradan videosunu da atıyorum. Umarım youtube linki paylaşmam sorun değildir. Başka türlü yükleyemedim videoyu.
Henüz tutanak doldurmadık, ben kusurlu olduğumu düşündüğüm için arkadaşa tamponunu boyatırım demiştim, ama benim arabadaki kapı ve çamurluktaki hasar boyasız göçükle düzelmeyecek gibi bu durumda hatalı da ben değilsem tutanak doldurup kasko ile serviste yaptırıp değer kaybı vs almak istiyorum
Zira zararım büyük maddi anlamda.
Merhaba, yeni açıklanan konut sigortası paketlerinden, 2. Pakette 1 Nisan öncesi açılmış altın döviz hesabı bozdurma veya mb sına hurda altın bozdurma yoluyla, satın alınan evin yarısını bu şekilde ödersen diğer yarısını 0.89 ile sana kredi vereceğim diyor.
Konuyla ilgili sormak istediğim bazı şeyler var, bilen var ise bana yardımcı olursa sevinirim.
1-bu pakette, evin sıfır olmasına gerek olmadığı yazmakta, peki satın alacak kişinin de ilk evi olma zorunluluğu var mı?
2- Nisan öncesi enpara da açılmış altın dolar euro hesaplarım var, bunlar işlemde nasıl hesaplanacak, kredi onaylandıktan sonra alım satım sürecinde kredi için belge olarak bunları bozdurduğumuza dair belge mi sunacağız.
3- yine bir kısım da fiziki altın var bunları da götürüp mb na satacağız, peki 2. Maddedeki hesaplarım ve fiziki altınları bu şekilde bozdurma yapmam hepsini belgelemek sonucuyla mı bu krediye sahip olunacak? Mb na hurda altın diye kast edilen altınlar grubuna çeyrek, Cumhuriyet altını vs de giriyor mu?
4- ev alırken satıcının son dak cayması ya da başka bir pürüz çıkma ihtimalleri var malum, bu bozdurma işlemleri belgeleme süreci ilk krediye başvuru anında mı olmalı yoksa hangi aşamada bu talep ediliyor?
Biraz araştırdım ama bu detaylar ile ilgili bilgi edinemedim, bir iki bankada çalışan arkadaşımdan da yanıt alamadım net bir şekilde. Bu konular ile ilgili bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
acil Yardım, Laptop Alıcam Birşey Buldum Sizce Nasıldır?
|
|
2005 Corsa Van 1.3 CDTI vergisi ve araç nasıl bilinir?
|
Sx1 sorunu acil yardım!?
|
Meslek: Uzlaştırmacı- Öğretmen
13 Yılı akşın süredir, forum ve ikinci el bölümü kullanıcı olarak buradayım. Sistemsel referans olayı gelmeden önce çok fazla alışverişim oldu. Referans talebinde bulunacak olan özelden bilgi alabilir. Olumsuz Referans: @kerembak_06 pmden detaylar.. |
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.150
İkinci El Bölümü Mesajları: 532
Konularının görüntülenme sayısı: 12.074 (Bu ay: 248)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 164 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El