Şimdi Ara

Belgeler/Outlook dosyaları/veri dosyası ADINI değiştirmek ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc imde kurulu olan e-mail sistemi için yedeklenen veri dosyası adını nasıl değiştirebilirim. Windowstana sağ tıkla adını değiştir deyince, outlook dosya yok diyor, yerini gösteriyorum bu seferde outlook içindeki "tüm klasörleri gönder/al" butonu yok oluyor. Mecburen adını eski haline getiriyorum. Hesap ayarları/ veri dosyaları, kısmından ismini değiştirebiliyorum outlook içinde isim değişiyor AMA windowsta belgeler için yedeklenen dosya ismi hala aynı. :( Kısaca outlook yedek dosya ismini nasıl değiştirebilirim.

Belgeler/Outlook dosyaları/ xxx.pst xxx ADINI yyy olarak değiştirmek ???

• ofis hangi sürüm kullanıyorsun?
    Dosya adını değiştireceğin için outlooktaki özel görünüm ayarların gidebilir.

Dosya adını outlook kapalı iken yapabilirsin
  • ofis 2010.
    Mecburen Outlook kapalı iken isim değiştiriyorum zaten
    Özel görünüm ayarım yok, standart butonlar.
    Gönder al butonu kayboluyor ama ayarlarda ŞERİTTE, GİRİŞ kısmında var olarak gözüküyor, ama yok. İsim değiştirince böyle oluyor, eski haline getirince geri geliyor.
    Açılışta veri dosyası hatası verince, yerini gösteriyorum..

AYRICA (xxx eski dosya ismi)
    solda yyy@yyy.com hesabına tıklayınca şu uyarı yazıyor..

Klas�r g�r�nt�lenemiyor. Microsoft Outlook belirtilen klas�r konumuna eri�emiyor. C:\Users\nnn\Documents\Outlook Dosyalar�\xxx@xxx.com.pst dosyas� bulunam�yor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 8 Mayıs 2015; 10:51:06 >
  • Bunu istediğim gibi isim değiştirerek yapmıştım, şuan hatırlamıyorum nasıl yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.