Şimdi Ara

bin uzantılı dosyanın içeriğini gösteren progarm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bin uzantılı dosyaların içeriğini gösteren program varmı.isobuster adlı program kullanıyorum sektörel olarak gösteriyor ama benim istediğim bu değil.benim istediğim mesala 10 mb lık bir bin uzantılı ayrıntılarıyla gösteren program.hani bir mp3 cd alırsınız aç dersiniz tek tek albümler görülür ya onun gibi bir şey.ben burada istediğim yeri silip veya başka bir bin dosyası ekleyeceğim program.off ya dostlar umarım anlatabilmilşimdir biraz acemiyim kusura bakmayın.ha bu arada bu veri dosyası oyun filan değil.ilginize şimdiden teşekkür ediyorum

• magic iso

bin uzantılı dosyanın içeriğini gösteren progarm

MagicISO, oldukça gelişmiş bir CD imajı düzenleme ve CD yedekleme programıdır. CD/DVD medyalarınızdaki verileri Sabit sürücünüze yedekleyebilir ve ISO dosyaları oluşturabilirsiniz. Bu program ile açılabilir (bootable) CD'ler de oluşturabilirsiniz.

BIN,ISO veya diğer tüm CD yazma ve Sanal CD programlarının dosya biçimlerini de ISO biçiminde dönüştürebilen bu program Windows Gezgini ile de uyumlu çalışmaktadır.

MagicISO özelliklerine bir gözatacak olursak:

* ISO ve BIN dahil olmak üzere tüm CD-ROM imajları ile çalışabilme
    * İmaj dosyaları içindeki verileri düzenleyebilme
    * İmaj dosyalarını ISO dosyalarına dönüştürebilme
    * ISO 9660 Level1/2/3 ve Joliet desteği
    * Windows Gezgini içine entegrasyon özelliği
    * Nero burning ROM, Easy CD Creator, CDRWin, CloneCD, BlindWrite, vb.. tüm CD programları biçimlerini destekleme
    * Açılabilir CD oluşturabilme
    * Windows Gezgini içinden ISO dosyalarını görüntüleyebilme
    * Basit kullanıcı arabirimi
    * CD'leri sabit sürücüye yedekleyebilme

Programın son sürümü ile gelen yeni özellikler :

# CD vd DVD`leri sonlandırma özelliği eklenmiştir,
    # MP3 kaydetmedeki sorunlar giderilmiştir,
    # CD ve DVD yazma hızı arttırılmıştır,
    # Windows/Mac Hybrid CD/DVD imajları oluşturma,
    # DMG imajı oluşturma, açma, düzenleme ve yazabilme
    # APPLE HFS/APPLES HFS+ sürücü imajları oluşturma, açma, düzenleme ve yazabilme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 28 Şubat 2007; 23:11:19 >

• bende böyle birşey çok aradım ama bulamadım
    haladaha aramaktayım
  • ilginize teşekkürler dostlar denedim ama olmadı.bir sürü şekiller çıktı yani kodlanmış bilgi sanırım bunlar.açmaya uğraştığım bin uzantılı dosya sanırım bir programla açılmıyor.yani bu dosyayı tane tane gösteren bir program yok.veya ben bilmiyorum.mesela bir müzik parçasındaki ritimleri bas sesleri gitarları kemanları vb.gibi görmesini istiyordum.uğraşmaya devam edecem.selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.