Şimdi Ara

Belgesel ek paketi saçmalığını satın almayın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
7.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

quote:

Orijinalden alıntı: incendies

yahu 10 tldan mega paket alan adamlar bile eleştiriyor, 20 tl hd bedeli alan digitürke bu kadar laf atılmadı.

size filbox yakışır valla. böyle yapmaya devam ederseniz 20 tlya giriş paketi bile alamıcaz ilerde.

Hocam çok haklısınız bence 15 liraya mega izleyenler 4 kanal için bas bas bağırmış.

10-15 tl ya alanların tabi ki eleştirmeye hakkı yok,

8 yıl bedava kullanıp, hani sonsuza kadar beleşti diye ağlayanlara da gülüyorum zaten neymiş 400 tl vermiş cihaza, biz allahın arçeliğine 400 verdik.

ama o liste fiyatını ödeyen bir sürü insanın eleştirmeye sonuna kadar hakkı var.

dsmart alma nedenim şampiyonlar ligi nat geo ve fox sports hd,

zaten diğer belgesellere free ulaşıyorum,

sansürlü filmlere 1 tl bile ödemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

quote:

yahu 10 tldan mega paket alan adamlar bile eleştiriyor, 20 tl hd bedeli alan digitürke bu kadar laf atılmadı.

size filbox yakışır valla. böyle yapmaya devam ederseniz 20 tlya giriş paketi bile alamıcaz ilerde.

Hocam çok haklısınız bence 15 liraya mega izleyenler 4 kanal için bas bas bağırmış.

10-15 tl ya alanların tabi ki eleştirmeye hakkı yok,

8 yıl bedava kullanıp, hani sonsuza kadar beleşti diye ağlayanlara da gülüyorum zaten neymiş 400 tl vermiş cihaza, biz allahın arçeliğine 400 verdik.

ama o liste fiyatını ödeyen bir sürü insanın eleştirmeye sonuna kadar hakkı var.

dsmart alma nedenim şampiyonlar ligi nat geo ve fox sports hd,

zaten diğer belgesellere free ulaşıyorum,

sansürlü filmlere 1 tl bile ödemem.

Hocam 15 20 liraya sözüm zaten ama gidip yüksek fiyat ödeyip alamayanlar etsin şampiypnlar ligi gitti spor kalmadı gibi bişey ama bence belgesel olarak iyi film olarak bu yıl gelişme oldu mega paketin hakkının 30 35 lira olarak düşünüyorum. Ayrıca bu sd cihazlar zaten elinde sonunda bitecekti 400 lira ödeyenler 2016 ya kadar izledi zaten belli kanalları parasını çoktan çıkardı o cihazlar zaten sd ilerde bitecek hd kanal sistemi başlayacak sonra 4K vesaire yani bence sd cihaz sonlanması doğru karar.

• Geçen ay iptal ederek ne kadar isabetli karar verdiğim belli oldu.Mega paket kullandığım halde ve beni arayıp bu paketle ileride eklenecek kanalları da izleyebileceğim söylendiği halde bu kanalları parayla satmaya çalıştılar.Bir de telefonda pişkin pişkin övüyorlar kendilerini.Yahu getirdiğiniz kanalların bazılarında ne altyazı ne dublaj var.Diğerlerinde hep aynı programlar dönüp duruyor.Bir de para istiyorsunuz dedim.Bir şey demediler.Bunun üzerine de Btk kanalıyla iki günde kurtuldum.Sonuç olarak müşteri haklıdır.Kanal çıkarıp yerine koyduklarınıza üstüne para isteyip şark kurnazlığı yapamazsınız.

• Bende Mayıs ayı itibari ile tekrar yenilemeden iptal edeceğim. ama yerine hangi platformu seçeceğim? DT daha da kötü ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Bende Mayıs ayı itibari ile tekrar yenilemeden iptal edeceğim. ama yerine hangi platformu seçeceğim? DT daha da kötü ki...

Ben tivibu düşünüyorum. Baya bi kampanya ya asiliyoelar

• GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    yani digitürkün türksatta hd yayına 20 tl istemesini düşünürsek haklısın eder :D

ama mega paket 67 tl yeni üyeye :D

• serci07 S kullanıcısına yanıt
    liste fiyatına kurulum damga cihaz bedeli ve hd yayın bedelini de ekleyin tivibu da :D

ha uydu alıcam dersen adamları takdir ediyorum giriş paketinde sadece ulusal kanallar var ve 10-20 tl istiyorlar :D

• quote:

yani digitürkün türksatta hd yayına 20 tl istemesini düşünürsek haklısın eder :D

ama mega paket 67 tl yeni üyeye :D

Hocam doğrudur ama misal şuanda intetnetle birlikte mega paket 69 lira iyi fiyat bence. Ama sade 67 lira verilmemeli bence.

• Alberto Ascari kullanıcısına yanıt
    Banada sizinki full paket ne çıkarsa izleyeceksiniz demişlerdi şimdi yeni kanallar için 15 TL istiyorlar.. Dolandırıcı bunlar.. Arkadaşlar mega paketten çıkan kanallar hangileridir? İtirazın iptali davası acarlarsa öne süreceğim

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Hocam discovery showcase dışında mega paketten hangi kanallar çıktı?

• Hukuki bilgi :
    Arkadaşlar, taahhüt ettikleri, satın Aldığınız kanalı iptal ettiklerinden ve yerine gelenlerede, ek pakete, ücret istediklerinden üyeliğinizi taahhüte rağmen iptal ederseniz, gelen faturayı ödemeyin (taahhüt iptali vb) , icra takibine geçerlerse, gelen takibede 7 gün içinde itiraz edin.. İtirazın iptali davası açmaya cesaret edemezler, ederlersede tüketici mahkemesinde kaybeder, üste size yargılama gideri öderler..

• quote:

Orijinalden alıntı: RİDEN7

Hocam discovery showcase dışında mega paketten hangi kanallar çıktı?

Animaux
    Discovery Sciwnce Europe HD
    Animal Planet Europe HD

Kanalları çıktı...

• crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Ok. Sağolun..

• D smart a ek pakete ücret talep ettiklerinden iptal isteğimi belirttim, sizi arayacaklar iptal için dendi, bugün aradılar haksızlığı kabul ettiler 6 aylığa ek paketi bedava verdiler, sonrasında yine bir kolaylık yapılacak, ne olacağı belli değil, merak etmeyin dendi.. Bilginize, asla parayla almayin bu ek paketi..

• Forumlarda gezinen abonelerin pek ek paket alacağını sanmam. Ancak hiçbir şeyden haberi olmayan çok abone var. Bunları telefonla falan kıstırıp ek paket satmış olabilirler.
  • https://www.dsmart.com.tr/page/btk/Form.aspx

bu adresten bu şekilde şikayetimi ilettim:

Mega Paket hizmeti dahilinde kullandığım xxx Smart Kart nolu aboneliğimden, bazı belgesel kanalları bilgim dışında çıkarılmıştır. Konuyla ilgili olarak bu kanalların en kısa sürede tekrar aboneliğime eklenmesini, aksi taktirde tüm yasal işlemleri başlatacağımı ve daha sonra aboneliğimi iptal edeceğimi bildiririm.
  • yahu arkadaş ben anlamadım olayı
    Yan oda üyeliğim de var
    ilk önce SD kanalları iptal ettiler tüm belgesel kanalları HD olmuştu
    şimdi belgesel kanalları SD oldu

SD olan kanallar

DTX
    Animal Planet
    Discovrey Chanel
    Discovrey Science
    Nat GEO
    Nat GEO WILD
    Nat GEO People

Ambiance HD gelmişti SD oldu

Bu ne demek şimdi? neden HD oldu neden SD'ye döndü bu kanallar hani Dsmart SD kanalları kapatıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RİDEN7

D smart a ek pakete ücret talep ettiklerinden iptal isteğimi belirttim, sizi arayacaklar iptal için dendi, bugün aradılar haksızlığı kabul ettiler 6 aylığa ek paketi bedava verdiler, sonrasında yine bir kolaylık yapılacak, ne olacağı belli değil, merak etmeyin dendi.. Bilginize, asla parayla almayin bu ek paketi..

Bende iki üyeliğimin iptali için aradım. 3 ay ücretsiz hediye ediyoruz dediler. 3 ay sonra kapanırsa tekrar iptal ettireceğimi belirttim.

Zaten doğru dürüst kanal yok, yılda iki üyelikten 500TL ye yakın para ödüyorum, birde bunların dolandırıcılıkları ile uğraşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

yahu arkadaş ben anlamadım olayı
    Yan oda üyeliğim de var
    ilk önce SD kanalları iptal ettiler tüm belgesel kanalları HD olmuştu
    şimdi belgesel kanalları SD oldu

SD olan kanallar

DTX
    Animal Planet
    Discovrey Chanel
    Discovrey Science
    Nat GEO
    Nat GEO WILD
    Nat GEO People

Ambiance HD gelmişti SD oldu

Bu ne demek şimdi? neden HD oldu neden SD'ye döndü bu kanallar hani Dsmart SD kanalları kapatıyordu

Kanallar SD olmadı. Sadece adlarındaki HD ibaresi kaldırıldı. Çünkü D-Smart'ta SD yayıncılık olmadığı için kanal isimlerine HD eklemeye gerek yok.

Tam HD diye aldatıcı reklam yaptığı halde HD'ye geçmeyen bazı kanallar var.

Tam olarak HD yayına geçmeyen şifreli özel kanallar;

CNN International
    Smart Çocuk
    Baby TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymecheng -- 8 Şubat 2016; 12:27:02 >

• ben 1 ay önce aile hd olayı ile tekrar modül ü başlattım 15 tl ye mega paket olarak. şimdi yarım saat baktım bbc earth falan açık docubox viasat yayınları falan gayet güzel.

kapanacak demişlerdir 2 şubattı galiba bu herkese söylenen tarihte ama 3 ay daha uzadı galiba nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 8 Şubat 2016; 13:13:07 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.