Şimdi Ara

Belgesel ek paketi saçmalığını satın almayın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
7.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Legolas

Son durum nedir? Belgesel kanalları Mega pakete dahil mi değil mi? Ona göre alacağım.

Dahil değil, aksine yeni bir ek paket daha geldi

• Boomerang tv yi bile eğlence sever paketine sokmuşlar bravo👏🏻👏🏻yok ya iptal edicez galiba bugidişle ne satıyorsun mega paket herşey dahil e bu ek paketler noluyo saçmalığın daniskası almayın aldırmayın iptal edin seve seve seve mega pakete dahil edicekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım hiç bir işime yaramıyor :)
  • Kimse almazsa mecburen paketlere ilave edecekler
    Veya bedava verecekler anlaşma yaparken

• 1 yıllık modül taahhütüm biter bitmez iptal etmeyi düşünüyorum, olan belgesel kanallarına olacak ama ne yapalım bunlara para yedirmemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Kimse almazsa mecburen paketlere ilave edecekler
    Veya bedava verecekler anlaşma yaparken

4 ay oldu Belgeselsever paketi kanalları kapanalı, memnunlar demek ki açmıyorlar

2. ek pakette geldiğine göre Dsmart'ın yönü böyle olacak, hiç değilse yeni getireceği kanallar için ek paket çıkarmayıp varolan ek paketlerin içeriğini doldursun.

Birine 8 TL vermektense ikisi 10 TL
  • kredi kartı ile peşin ödemeli modüllü üye olduğum için ek paket alamıyormuşum :)

• Belgeselsever kanallarım kapandı bir süre hediye idi. Alayım dedim sırf bbc earth için.
    Öncelikle 0850'li numarasında kart numaramı giriyorum direk sonlandırıyor. Müşteri hizmetlerine ulaşma imkanım olmadı canlı.
    Form doldurdum. Aradılar 2 kere. 1.'de çekmiyordu tel. 2.'de arabada duymamışım. Sonra ulaştılar 8 tl 12 ay taahhütlü fiyatıymış. Benim dedim kasımda normal taahhütüm bitiyor. Onla beraber bitsin dedim olmaz dedi. 12 ay ayrı taahhütmüş. Yoksa 12 tl imiş taahhütsüz. Yuh diyorum artık. Almaktan vazgeçtim.
    17 tl komple pakete verecem, belgesel 3-4 kanal için 12 tl verecem. Yani müşteri nasıl kaçar ona bakıyorlar. Hazır müşteri al kafaya işte.
  • Cozum yok sanirim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.