Selam arkadaşlar, Martta 3 günlüğüne eşimle birlikte belgrad a gideceğiz. Şunu yapmadan dönme, yemek için şuraya kesin git dediğiz şeyler var mıdır?
Ayrıca Novi Sad'a gittiniz mi? Gitmeye değer mi 3 günlük gezide?
Teşekkürler.
şanslısın , belgragta 3 gün , novi de 1 gün kaldım
çok güzel bir yer , knez mihailovaya caddesine yakın yerde kalmaya bak , bizdeki istiklal cad gibi
kalemegdan zaten bilinen yer , orayı gezersiniz, nehir kenarında mutlaqka balık ye tam sezonu, içer misin bilmiyorum yerel vodkaları var tavsiye ederim
nicola teslanın müzesini mutlaka gez
sehri yürüyerek kesfedin , harika bir şehir, tabi hava güzek olursa, balkanlar soguktur bu mevsimde
2 numaralı tramvay sehri turluyor
kalemaegdanın altında hayvanat bahcesi var tavsiye edrim
novi sad çok yakın ama kalmaya degmez, küçük küçük bir sürü kiliseler var , einstinin çocuklarını vaftiz edildiği kiliseyi görebilirsin orda ,
novi sada gelmeden petrovaradin kalesi var , sehri tepeden görüyor, onu gezebilirsiz
trenle gidin , belgraddan tren var noviye 1.5 saat sürüyor, egelenceli
quote:
Orijinalden alıntı: Miroslav Klose
çok güzel bir yer , knez mihailovaya caddesine yakın yerde kalmaya bak , bizdeki istiklal cad gibi
kalemegdan zaten bilinen yer , orayı gezersiniz, nehir kenarında mutlaqka balık ye tam sezonu, içer misin bilmiyorum yerel vodkaları var tavsiye ederim
sehri yürüyerek kesfedin , harika bir şehir, tabi hava güzek olursa, balkanlar soguktur bu mevsimde
novi sad çok yakın ama kalmaya degmez, küçük küçük bir sürü kiliseler var , einstinin çocuklarını vaftiz edildiği kiliseyi görebilirsin orda ,
novi sada gelmeden petrovaradin kalesi var , sehri tepeden görüyor, onu gezebilirsiz
hocam çok teşekkür ederim cevabınız için.
quote:
Orijinalden alıntı: Miroslav Klose
Biz de önümüzdeki ağustosda gitmeyi düşünpyoruz. 2 gün kalsak yeter diye düşünüyorum.Bir de dediğiniz aktiviteleri yapsak bize kaça patlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: zingfth
Biz de önümüzdeki ağustosda gitmeyi düşünpyoruz. 2 gün kalsak yeter diye düşünüyorum.Bir de dediğiniz aktiviteleri yapsak bize kaça patlar ?
Alıntıları Göster
belgrad için 3 günü tavsiye ederim
daha rahat olur
fiyatlar Türkiye ile hemen hemen aynı
ucuzluk beklemeyin , ama bir fransa almanya değil , iyi bir yerde yemek 2 kişi 120-150 tl tutar
shir içi ulasım zaten ucuz
sandviç , vs geçiçtirirsen 10 tl yede doyabilirsin
Belgrad ne yenir nereleri gezilir,restorantlar vs. hepsi yazıda