8M bonservis + 3.2M + bonuslar konusuluyor. Bir daha bonservisle satilmayacagini hesaba katarsak yillik maaliyeti 6.5M euro oluyor. Bu Sneijder'e ödedigimiz rakamdan bile fazla. Takimin sag bek, sol bek, ön libero, stoper ve 2 forvet eksigi varken bana göre gereksiz bir transfer. Sneijder gidecekse bir ihtimal mantikli olabilir. Ama hem Sneijder'i tutup hem Belhanda'yi almak cok sacma.
4 yıllık anlaşma diyorlar 6,5m euro olduğundan emin misin?
10M bonservis + yillik 3.35M garanti ücret + (ortalama) 650bin puan bonusu.
Tam olarak yillik 6.5M Euroya geliyor.
Sneijder'den bile daha maliyetli...
ben o gün için sana emin misin dedim fakat kap açıklamasından sonra 2 m. bonus görünce hemen bonservisi 10 milyona tamamlayıp cevap vermişsin fakat yine hesap tutmamış.
birincisi Belhandanın bonservisini bonuslarını her şeyini katıp yıllık maliyet hesaplarken Sneijder'in 7,5 m. euroluk bonservisini neden katmıyorsun? böyle yıllık maliyet hesabı mı olur
ikincisi bonservis 10 m. euro değil 8 m. euro. 4 sene içinde şampiyonlar ligine gidersek 500 bin euro, Avrupa ligine gidersek 250 bin euro verilecek. yani bu süre içerisinde 1 avrupa ligi 1 şampiyonlar ligine gidilirse 750 bin euro bonus veriyorsun.
2 m. euro bonus vermen için 4 sene üst üste şampiyonlar ligine katılman lazım. ama sen bunu 8+2 10 milyon diye hesaplıyorsun. senin hesaplaman ile Sneijder'in maliyeti
7,5 m. bonservis + her yıl için 1,3 m. imza parası + yıllık 3,2m garanti + 20bin euro maç başı + şampiyonlukta 250 bin + gruplardan çıkarsak 250 bin + kupa kazanırsak 500 bin
ilk sözleşmesinde yarım devre için 2m. maaş verildi + 25bin euro maç başı. Bu şekilde hesaplarsak adamın yıllık maliyeti 8 milyon euroyu geçiyor yani Belhanda 40 takla atsa Sneijder'in maliyetini geçmeyi bırak yaklaşamaz bile.
Sneijder yıllık maliyeti 5 m. ise Belhanda 4 m. hadi avrupaya kaldık diyelim maksimum 4,5 m. geçmez.
"Kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500.000 Euro net. Kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 250.000 Euro net. Futbolcunun forma giyeceği her bir yirmi beşinci resmi maça istinaden 250.000 Euro net"
En kötü ihtimalle 4 sene boyunca UEFA'ya gitsek 250,000x 4 = 1M Euro En kötü ihtimalle senede 25 maca ciksa 250,000 x 4 = 1M Euro.
Belhanda'nin 4 senelik maaliyeti 26M Euro'dur. Bu da senede 6.5M Euroya geliyor. Hesapta hata yok.
varsayımlara göre hesap yapsan da hadi senin söylediğini kabul ediyorum. şimdi aynı şekilde sneijder'i hesaplar mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: exclusive
quote:
Orijinalden alıntı: -RAUL
Valla bonuslarla birlikte 10 milyon euro bonservis.
3 küsürde maaş. Sanki geçen sene muazzam bir performans göstermiş bir oyuncu alıyoruz gibi. FPL'den canımız çok yanacak gibi.
dostum Podolski de benzer durumdaydı hatta belhandanın durumundan daha kötüydü. kiralik gittiği interde sadece 1 gol atmıştı, herkes aynı muhabbeti yapıyordu. ona da 3m. maaş verildi paralar çöpe gitti dendi ne oldu? adam iyi kötü faydalı oldu aldığımız paraya geri gönderdik. önemli olan geçen seneki performansı değil istikrarı. her maça çıkmış mücadele etmiş oynamış. 4 maçta da maçın adamı seçilmiş. yani ritmini bulduğunda faydalı olabilecek biri gibi duruyor. özellikle bu leş ligde başarısız olma ihtimali düşük.
Podolski gitti onun maaşı Belhanda'ya verildi işte FFP ile hiç bir alakası yok. Chedjou gitti aynı maaşa Maicon geldi. Sabri ile Brumanın maaşı Gomis'e gitti. Daha Donk, Hakan, De Jong gibi adamlar gidecek maaş bütçesi açılacak, yeni futbolcular gelecek. FFP verdiğin bonservise bakmıyor maaş toplamına giderlerine bakıyor. Ki bizim diğer takımlar gibi futbolcu satmadan alamazsın diye bir kuralımız yok o yönden rahatız. Bruma ve Podolskiden kazanılan para ile Belhanda, Gomis ve Maicon geldi cepten para çıkmadı daha.
Verilecek bonuslar 4 yıla yayılmış. önceki futbolcular maç başı 15 20 25 bin euro alırken şimdi puan başına para veriliyor. yani takım kazanamazsa onlarda kazanamıyor hak ediyorsa parasını alıyor. Bende bu tarihin en rezil yönetimine karşıyım merak etme ama doğru işler yapılıyorsa adamlardan nefret ediyorum diye eleştirecek halim yok. kulübü rezil ettiklerinde nasıl eleştirdiysek iyi işler yapıldığında hakkını vermek lazım. geçen seneden daha iyi olacağımız kesin boşuna stres yapıyorsun. bırak parayı yönetim düşünsen biz futbola bakalım
Podolski bence istisna piyasası düşüşte olupta gesede parlayan çok oyuncu yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ben g.saraydan değil ligimizden bahsediyorum bir daha oku. demba ba, gomez, etoo, adebayor, podolski, vagner love kim gelirse gelsin herhangi bir takım da olsa faydalı oluyor. ayrıca gese yazmak ceza sebebi biri şikayet etmeden düzelt istersen.
bizim lig öyle üst düzey değil geçmişte başarısız olup burada yeniden parlayan çok futbolcu var ve belhanda'nın potansiyeli yüksek biri patlama yaparsa parasının hakkını misliyle verir. bunun çinde iyi bir yönetim şart tudor bakalım ne yapacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme