Şimdi Ara

Belhanda Gs seviyesindemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan 5 sene önce Fener istemişti hatırlıyorum videolarına istatistiklerine bakmıştım bayağı incelemiştim çok boş buldum. 10 milyon verilecek oyuncu değildi. 5 yaş yaşlanmış hali geliyor istatistikler berbat Sneijder varken gereklimiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla bile

• bence iyi transfer olmadı

snayder de zaten artık eskisi gibi oynayamıyo

seneye antalya bence gecer gsyi puan durumunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -davaro- -- 27 Haziran 2017; 18:41:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Fazla bile

Senin tuttuğun takıma bakarsak haklısın, sizin çapınızı aşan bir oyuncu. Bize göre normal tabi.
  • İlk 11'inizde Semih Ahmet Carole Tolga Yasin Sinan gibi normal insanlar oynuyor. En iyi oyuncularınızdan Bruma ve Podolski gitmiş.

Evet Belhanda Gs seviyesinde değil. Daha üstünde şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

İlk 11'inizde Semih Ahmet Carole Tolga Yasin Sinan gibi normal insanlar oynuyor. En iyi oyuncularınızdan Bruma ve Podolski gitmiş.

Lafa bak normal insanlar oynuyormuş, sanki kendi takımında uzaylılar oynuyor. Yasin ve Sinan'ın sizin 55 milyon euro'luk çöpünüzden gram eksiği yok, fazlası var. O Sinan sürekli şans bulsun sen görürsün normal insanı. Git kendi takımınla ilgilen, adamların derdi Gs olmuş tiplere bak.
  • Tabi lan, hiç çıkarıp verilir mi o kadar para ?

Verecen 2Milyonu, alacan 5 tane adam, ohh mis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlk 11'inizde Semih Ahmet Carole Tolga Yasin Sinan gibi normal insanlar oynuyor. En iyi oyuncularınızdan Bruma ve Podolski gitmiş.

Sinan her maç oynasın sen görürsün normali.
  • Gsliyim ama bırakın bu gs seviyesindemi ayaklarını falan sanki barcelonayız. Sneijder 29 yaşında geldi o da sakattı.drogba 34 yaşında geldi o da normal Türkiye'de türkiye'yi avrupada en iyi temsil eden klubüz fakat avrupada Sevilla donetsk ile aynıyız. Biraz gerçekçi olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Sinan her maç oynasın sen görürsün normali.

Şu anki halinden bahsediyorum. İleride patlama yapabilir diye varsayımlar üzerinden konuşamayız. 20 yaşında felan olsa görmezden gelinebilir ama 23-24 yaşına geldi artık.
  • O paraya cengiz underi alsalar daha iyi

Sniejder varken bence de gereksiz

Sniejderi gonderiyorsan o ayri

Adim gibi eminim ikisini de oynatmak icin sniejderi sol acika koycaklar

Sniejder verimli olamayacak yedege cekilecek bir iki kotu sonuctan sonra vay efendim sniejder gibi koz yedek olur mi vs tekrar sniejdere bel baglanacak felan

Kisir dongu gidecek

• Tudor benim sistemimde 10 numara yok diyor, Belhanda ve Sneijder elbette beraber oynayablir diyor. Bruma gitmiş Podolski gitmiş adamlar hala Sneijder varken gerekli mi diyor Sneijder ile Belhanda birbirinden farklı oyuncular. Belhanda tam bir 10 numara değil Sneijder de 10 numara gibi oynamıyor zaten. adam rot balansı bozuk araba gibi sola çekiyor sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 28 Haziran 2017; 13:33:31 >
  • Belhandayı kötüleyen zihniyet Gökhan Töre yerine Olcan Adını tercih eden zihniyet . Hayırlı olsun seneye çok kişiyi utandıracak .
  • tolga var senin orta sahanda belhandayı sorgulamakta nedir...
  • Oo gsliler cicek acmis cikmislar meydana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

Oo gsliler cicek acmis cikmislar meydana

2 sene öncesine kadar da siz yoktunuz kaç sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 28 Haziran 2017; 4:57:4 >
  • Yok cok paraymis ne gerek varmis bilmem ne. 2-3 milyon euroya alinan adamlari goruyoruz iste kadrodalar. 3-4 tane siradan adam alacagina 1 tanr duzgun is yapacak adam al.

• Cidden gsnin transferlerinden çekinen fenerli veya bjkli var mı merak ediyorum. Belhanda ve gomis ikiside ölü topçu ve menajer transferi bariz.

• Adam Türkiye'ye çabuk adapte olabilir. Kültür olarak Fas Türkiye'ye yakın.

Ama kimse şu anda Belhanda'ya tutar yada tutmaz diyemez.

Bence gereksiz bir transfer. Ama Yasin ve Sinan için tehlike arzetmesi açısından çok iyi.

Asıl ihtiyacımız komple defans bölgesi ve ön libero. Kimi alırlarsa alsınlar bunların perofrmansı GS'yi ayakta tutar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Cidden gsnin transferlerinden çekinen fenerli veya bjkli var mı merak ediyorum. Belhanda ve gomis ikiside ölü topçu ve menajer transferi bariz.

Sizin transferlerinizden de korkan yok merak etme 2 sene önce tarihinizin en pahalı kadrosunu kurdunuz da ne oldu ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.