Şimdi Ara

Neden mi Ersun Yanal ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Ankaragücünü ligde 4. yaptı.

- Gençlerbirliğini ligde 3. yaptı ve Avrupadada Çeyrek Finalin kapısından döndüler.Elendikleri Valencia ise Şampiyon oldu.

- Denizlispor takımını ligde 8. yaptı.

- Eskişehirspor takımını ligde 5. yaptı.

Neden bunları yazıyorum çünkü bazı troller varya Ersun Fenerbahçe'den başka nerede iş yapmış.Trabzonda gördük takımı batırdı vs vs diyorlarya ha işte bu başarılar onlara gelsin.Benim üzüldüğüm nokta ise 1 tane Fenerli arkadaşımızda çıkıpta ne Trabzonu kardeşim Ersunun böyle böyle başarıları var demiyor.Olsun bizle kimyası uydu sonuçta diyorlar ve ben buna üzülüyorum.

Ersun Hoca üstelik bu başarıları hücum futboluyla ligin belkide en göze hoş gelen futbollarını oynatarak kazandı.

Daha sonra nemi oldu Fenerbahçeye geldi aha dedim bu takımlarda bu başarıları elde eden bizde kim bilir neler yapar.Yaptıda zaten inanılmaz kondisyona sahip Klopp takımı gibi takım yarattı.Hemde sadece 1 sene önce defansif futbolla adeta bitmiş takımdan bunu yarattı.

Peki bu adam Trabzonda niye yapamıyor.Çünkü orası ayrı bi camia.Kendine göre dinamikleri var oranın.En basitinden gittiği her takımı sistem takımı yapan Rıza Çalımbay bile birşey yapamadı.

İşte bizim Ersunu isteme sebebimiz Şampiyonluk değil 90 dakika gücü tükenmeyen , Fenerbahçe savunma yapmaz yaptırır diyen , futbolcuları adeta komando gibi güçlü yaptıracak takımı kurmasını istememiz.Zaten bunlar olunca Şampiyonlukta geliyor.

Ancak Ali Koç her ne kadar arkasında olursak olalım Ersunu vizyonsuzluk gördü.Sanki tek başarısı Fenerbahçe Şampiyonluğuymuş gibi.Ersun Yanal kendisininde dediği gibi bu günlere tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi.

Ya cidden anlamıyorum Adamlarda Fatih Terim gibi bir değer var ne zaman dara düşseler getiriyorlar.Sırf 1 yıldızı adam tek başına taktı.Bizde ise onun hem daha genci hemde Anadoluda bile kendini kanıtlamış versiyonu var ve biz adamı vizyonsuzluk görüyoruz.Bu bana çok koyuyor.

Dipnot: Bunları yazma sebebim Ersun'un kariyerinin aslında sadece Fenerbahçe başarısından ibaret olmadığını bugünlere tırnaklarıyla kazıya kazıya geldiğini göstermektir.

• Tüm camia ve taraftarın istediği Ersun Yanal dururken, Cocu gibi bir hocayı getirmek büyük kumardı.

Yok yere ligde ve Avrupa'da havlu atıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun Yanal ,Fatih Terim'in Anadoluda kendini kanıtlamış-genç versiyonu değildir.Benzetme yanlış.Umarım şuanki kadronuza da gelir tabi .
  • Ersun ile Terim i karşılaştırmak biraz yanlış olmuş. Terimde uel ve süper kupa , sayısız şampiyonluk var.

Ama tabii Ersun hocamızda da potansiyel var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ertuğrul sağlam gelsin şampiyon yaptı bursayı
  • quote:

Benim üzüldüğüm nokta ise 1 tane Fenerli arkadaşımızda çıkıpta ne Trabzonu kardeşim Ersunun böyle böyle başarıları var demiyor.Olsun bizle kimyası uydu sonuçta diyorlar ve ben buna üzülüyorum.

Yoo bu başarıları sayıyoruz, o zaman da onlar tarihten önce gibi saçma sapan cevaplar veriyorlar.
  • başarıya gel :))

bu arada ersunla kıyasladığın fatih terimin ligde 6 şampiyonluğu
    onu da geçtim adam uefa kupasını aldı ohaa yani...

başarısının tesadüf olmadığını gösteren bir sürü kupası var... ersun yanalın ne kadro ne sistem değiştirmeden kazandığı, tesadüf olma ihtimali yüksek 1 adet şampiyonluğu
    ama gelsin ben istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut Kocaman'dan Sneijder yorumu
    12 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başarı bile olsa bugün ne yaptın diye sormazlar mı adama? kim 15-16 yıl önce yaptığının ekmeğini yiyo? demek ki dünya futbolundaki değişimere ayak uyduramadı
    geliştiremedi demek ki kendini

hakkaten ya bu adam 1 yabancı 17 tane yerli hocanın çalıştığı ligde niye işsiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambit666

ertuğrul sağlam gelsin şampiyon yaptı bursayı
    fetullah güleni de yardımcı antrenör getirelim yanına istersen ?
  • Ersun Yanal'ın bizde ki şampiyonluğu hariç tek başarısı gençlerbirliğiyle avrupa da yaptıklarıdır. Oda 20 sene önce olduğundan burda ki genç kardeşlerimiz hatırlamıyorlar doğal olarak.

Onun haricinde gittiği her takımda istisnasız futbolcular tarafından sevilmez. Milli takım da dahil.

Adamı futbolcular sevmiyor napıyorsa artık. Ağır antrenman sebebi olduğunu düşünmüyorum. Yaklaşım sorunu var bence.
  • Ersun hoca zamanında deli gibi koşan laf olsun diye pas yapmayan geri düşse bile umut veren takımımız vardı.
    seyretmekten zevk alıyordum.
    benim için yeri hep ayrı olacaktır.
    kendi evimizde Bjk ile 3-3 biten maçı izleyin (10 kişi kalmıştık) ne demek istediğimi anlarsınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=_LWqHUvdR_E
  • ------------Volkan----------

-----Egemen-Alves-----

------------Topal------------

GG-Meireles-Emre-Caner

Kuyt------Emenike----Sow

Harun

Şener-Neus-Skrtel-Hak

Topal-Eljif-Benzia

Ayew-Slimani-Aatıf

Üstteki kadro alttakine 5 tane atar en fazla 2 gol yer.Ona göre düşünün.Ayrıca Ersun hoca için sezon başı hazırlık kampı ve antrenmanlar çok önemlidir.Şu anki takımla Cocu 3. 4. olacaksa Ersun 2. 3. olabilir.Belki ezkaza şampiyon da olabilir ama eskisi bir oyun beklemeyin kadro rezil ötesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun Yanal bu kadroyla maalesef çok bir şey yapamaz.

Keşke bıraksalar da Abdullah Avcı'yı getirebilsek ama sanmıyorum bırakacaklarını.

Sene sonunda Şenol Güneş yerine Beşiktaş'a gidecek bence...
  • Ersun Yanal adamdır ya bırakın teknik direktörlüğünü falan herif sürekli 20lik çıtırlarla takılıyor bu yaşında

İdolumsun Ersun hocam

Kadro anlamında bu kadroyla iş yapamaz malesef fenerin kadro çok kötü ama ivme kazandıracaktır.

• Bu takımı Ersun hocamdan başkası adam edemez

Kop gel hocam

• Beyler bayadır yazacam unutuyorum.

Yukarıda eleştirenler olmuş.Ben Ersunla Fatih Terim aynıdır vs demek istemedim.Benim demek istediğim nasılki Fatih Terimin Galatasarayla kanı uyuşuyorsa bizimde Ersunla uyuşuyor.Üstelik bu adam kendini anadoludada kanıtladı demek istemiştim.

Neyse ya ilk yarıda 3'lük olduk zaten
  • ersun gelse en geç 10 haftaya lideriz kop gel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce söz versin

1)kampa karı kız getirmeyecek
    2)çift ön libero oynatmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

önce söz versin

1)kampa karı kız getirmeyecek
    2)çift ön libero oynatmayacak
    Yakında kulübün girişine yazacaklar çift ön libero oynatan hoca kapıdan içeri giremez
  • Bu saatten sonra feriştahı gelse yalan.. Bir 5 yıl takım kendine gelemez..30 yıl önce böyle dönemler yaşamıştık.. Bundan sonra parçalanma başlayacak..Dernekler , adam kayırma..vs.. Ali Koç iyi niyetli olsada otoriter yönü yok..Hepimize geçmiş olsun..yapacak bir şey yok..Cocu da ısrar ederlerse ligde kalmaya filan oynayabilir takım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.