Şimdi Ara

Belhanda vs Tüm Bjk Ortasahası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maç fazlasıyla 3. sırada duran kalburüstü takımlarla Galatasaray'ı karşılaştırmak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 4 gol asisti olan adam ile bunları tartışmak yersiz,geçiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Adam Talisca ile aynı mevkide oynuyor Talisca ile karşılaştırılmıyor..

utanmasalar listeye vida yı filan ekleyecekler östslkndfjnsd maçında casper olan b*lhanda nere şl de 4 gol atan talisca nere
  • talisca fm tabiriyle sahte forvet oynuyor ofansif orta saha gibi oynamıyor.
    belhanda 7 maç ofansif orta saha oynadı ve iyi oynadı... sonra tudor feguli gelince sol açık oynattı , orta saha merkeze çekti vs vs .. ha bir de ft Göztepe maçının ikinci yarısı ofans orta saha oynadı onda da iyi oynadı ve Galatasaray iyi oynadı.
  • Talisca Galatasaray'da olsa "oyun içinde yoğğ yeağğğğ" diyecek tipler konu Beşiktaş olunca direkt Ostersunds falan diyorlar. Ulan Burak Yılmaz Ronaldo'yla yarışıyordu etmediğiniz laf kalmamıştı be artık bunları ciddiye ve kaale alan kaldı mı burada acaba?

• Belhanda çöp olduğunu her maçta kanıtlıyor. O bölge de ben oynasam benim de en az 3 4 tane asistim olur. Ayrıca zor ve gergin maçlarda sapıtıyor güven vermiyor. Kesinlikle gönderilip daha hırslı azimli biri alınması lazım.
  • Lumos Maxima kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendi takımımızın oyuncusuna hakaret edilmesini doğru bulmuyorum. Kötü futbolcu değil. Ancak diğer dediklerine katılıyorum.

Formsuz,bitik,ölü diye aforoz edilen Sneijder, forvetsiz,kanatsız,orta sahasız takımda, 20 maçta 5 gol atıp 15 asist yapmış. Katar'a gitmesi ile dalga geçenler, aynı yada benzer ayarda bir ligden bitik futbolcu alınınca futbol uleması kesilip çok iyi transfer yorumları yapıyor.

Bence Sneijder 1 sezon daha kalsaydı; etrafında Fernando,Badou,Mariano ve kariyerinin en formda sezonunu yaşayan Gomis'le birlikte sezonu en az 25 - 30 skor katkısı ile tamamlardı. Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzon,Başakşehir,Östersunds gibi ciddi maçlardan en az birkaç tanesinde de sahaya ağırlığını koyar maçı lehimize çevirirdi. Üstelik Belhanda için ödenilen 10.000.000 € luk bonservis cebimizde kalırdı.

Ama kararlar verilirken Galatasaray'ın mali durumu,menfaatleri ön planda olmadığından bu yaşananlar normal.Tudor,Mehmet Özbek,Dursun Özbek işbirliği.

• Belhanda 8 m

Oğuzhan 150 m

Diğerlerini saymıyorum bile

• Belhanda forvet arkasıdır ve illa Beşiktaşla kıyaslanacaksa Talisca her türlü . Daha fazla saçmalamaya gerek yok bence
  • Belhanda vs Tüm Bjk Ortasahası
  • Belhanda = talisca olarak bakmak lazim

Belhanda forvet arkasi olarak alindi

Kaldi ki asistlerin cogu duran top ortayi acan kadar golu atan adamin da etkisi vardir(maicon)

Duran top adama atilmaz iceri rastgele tehlikeli bolgelere guzel top atmaktir. Atilan her guzel top seni pozizyona sokmaz defans uzaklastirabilir dolayisiyla duran top asistleri normal golluk asistle karsilastirilmamali.

• Necip'i neden yazmamışlar acaba
  • Fabri ile karşılaştırsaydın keşke :D zzhhzhzzhzh

hadi o saçmalığı geçtik,
    Bütün TSL TD lerine sorsalar

Belhanda 'mı Oğuzhan mı,
    Belhanda 'mı Tolgay mı
    Belhanda'mı Medel veya 34'lük Atiba mı diye.

büyük çoğunluk BJK nın oyuncularını isteyecektir.
  • Talisca iyi Belhanda dan. Zaten Fernando ile Talisca bana göre ligin en iyi oyuncuları. Bjk taraftarının yüzde doksanının Talisca'ya saydırmasından ne kadar iyi oyuncu olduğunu anlayabilirsiniz. Adamlar Oğuzhan ı öve öve bitiremez, Talisca bir hata yaptı mı Allah, kıyamet kopar. Quaresma ile Taliscayı bir harcasınlar ben göreceğim o zaman onları.

• quote:

Orijinalden alıntı: delgren

Belhanda vs Tüm Bjk Ortasahası

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.