Şimdi Ara

Belhandayı sahada gören oldu mu bügün ben adını duymadım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gören oldu mu ts maçındaki kralı bügün sahada? ben adını duymadım en son duyduklarımdada hep top kaybediyordu ah ah şu ülkede futbol ne zaman düzene giricek ne zaman avrupadan bitmiş oyuncuları getirmicekler o zaman futbol düzelecek diyesim var ama bizim türk futbolcuları gördükçe bunlarla avunmak en iyisi gibi geliyor :(

Bir tık iyi takım ts maçında ki belhandayı nasıl sildi sahadan ahaha bizim ülkede ki hiç bir takım benfikayı eliyemez tek maç yada çift maç nasıl oynuyorlar görüyormusunuz çok hızlı ve doğru pas ve yerleşme rakibe basacakları yeri biliyorlar ?

Ben şahsen uefada iyi işler yaparlar bu şekilde giderlerse diyorumM

• Diagne daha kayıptı.Yazık verilen paraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transferi son güne kadar yapmadılar son gün Anadoludan bir adama 10 verdiler sonra transfer yaptık diye geçiniyorlar.

Belhanda konusu apayrı neden göndermediler anlayamadık? Geçen sene hangi performansından memnun kaldılarda bu senede 10 numarayı ona emanet ettiler?
  • Paşamız 3 gün önce 1.5 yılın ardından iyi bir futbolcuymuş gibi oynadı ilk defa. 1.5 sene daha kredisi vardır paşamızın

• Takımda futboldan eser yok hala Belhanda diyorlar hey Yarabbim.

• Belhanda şuanda takımdaki çoğu futbolcu dan daha iyi durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle yada böyle en kaliteli oyuncu belhanda ileri top atan adam yok, ndiaye 2-3 posizyonda hızlı oynasa galip gelirdik.Topa fazla basıyoruz adamlar hızlı cıkıyor,biz çıkana kadar adamlar yerlişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyjo

öyle yada böyle en kaliteli oyuncu belhanda ileri top atan adam yok, ndiaye 2-3 posizyonda hızlı oynasa galip gelirdik.Topa fazla basıyoruz adamlar hızlı cıkıyor,biz çıkana kadar adamlar yerlişiyor.
    zaten belhanda olmasa ligte bile sıkıntı yaşıyor deplasmanda hele o yok'ken ben gs ' nin transfer işini anlamadım takıma hep siyahi adamları dolduruyorlar siyahi futbolcular dan pek hayır gelmez futbol dünyasında. çok ilginç cidden sözde türk futbolu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.