Şimdi Ara

Belial Solo Inferno Mp10 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle tebrik ederim güzel konu ve video için. ben de biraz önce yerımden kıpırdamadan mp10 da kestim normal kullandıgım skillerden sadece shocking aspect yerine force armoru seçmem yetti.

force armor gerçekten baya işe yarıyor belialde..

bu da karakterim :http://eu.battle.net/d3/en/profile/berkaltay-2809/hero/21820543

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 6 Şubat 2013; 12:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leop

öncelikle tebrik ederim güzel konu ve video için. ben de biraz önce yerımden kıpırdamadan mp10 da kestim normal kullandıgım skillerden sadece shocking aspect yerine force armoru seçmem yetti.

bu da karakterim :http://eu.battle.net/d3/en/profile/berkaltay-2809/hero/21820543

Tebrikler, fakat frost nova kullanımına gerek yok zaten freezelenmiyor, frost nova ve cold blooded seçmeyişimin nedeni bu (yerlerine sparkflinkt-conflagration). Ayrıca teleporta da ihtiyaç olmadığından force weapon veya time warp (hız için) seçilebilir. Bu şekilde daha hızlı kesebilirsin. Force armor kullanıldığından resist ve armor değerlerinin çok da önemi yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

tebrikler, DH ile de kesiliyor rahat biraz once denedim, ama bence en iyi boss fight Belial bosslar arasinda... Event'ler arasi gecis vs cok iyi.

Tebrik ederim. Dh ile patlamalardan kaçmadan yapabiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaykaraduman

quote:

Orijinalden alıntı: oray

tebrikler, DH ile de kesiliyor rahat biraz once denedim, ama bence en iyi boss fight Belial bosslar arasinda... Event'ler arasi gecis vs cok iyi.

Tebrik ederim. Dh ile patlamalardan kaçmadan yapabiliyor musun?

yoo kacarak yapiyorum, tek patlama oldurmuyor fakat. 2 patlama ust uste gelirse shadow power aciyorum. Zor degil patlamadan kacmak, shadow power kullanmak zorunda kalmadim bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leop

öncelikle tebrik ederim güzel konu ve video için. ben de biraz önce yerımden kıpırdamadan mp10 da kestim normal kullandıgım skillerden sadece shocking aspect yerine force armoru seçmem yetti.

force armor gerçekten baya işe yarıyor belialde..

Hmm amulet tanıdık geldi, sen mi aldın onu, ben de son anda bid vermiştim ama kurtarmadı, sana kısmetmiş demek ki :)
    Sorması ayıp kaça almış oldun?

• 350. Sen kaç bastın son saniyede?
  • Uu son saniyelerde iyi bidlenmiş, 250m idi en son baktığımda. Ben 310 gibi birşey bidlemiştim sanırım, ama bunu bidlerken 280m ye filan kalır herhalde diye düşünerek bidlemiştim. 350m benim için çok yüksek bir rakam amulet için zaten, baktığımda kendi kullandığım ile görünen dps olarak farkı yok sadece +50 vitality vardı.
  • Son 10 saniyede hala 250m de duruyordu son anda baya yigilma olmus ben kesin almak icin 500 bidledim 350 ye geldi sen 310 bastiysan 340 civari bidleyen de varmis demekki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.