Şimdi Ara

Belirli bir sayfayı farklı kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar word 2003 te örneğin döküman 25 sayfalık ve ben 13. sayfayı farklı kaydetle tek basına bir dokuman olarak kaydetmek istiyorum( tabi üst ve alt yazıları sayfada bulunması şartıyla) . aradım aradım nasıl yapacağımı bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: theshepherd

arkadaşlar word 2003 te örneğin döküman 25 sayfalık ve ben 13. sayfayı farklı kaydetle tek basına bir dokuman olarak kaydetmek istiyorum( tabi üst ve alt yazıları sayfada bulunması şartıyla) . aradım aradım nasıl yapacağımı bulamadım

yazdığım saçma olur mu bilmem ama ..... sadece o sayfadaki yazıları vs. kopyalayıp yeni bir word belgesi oluştur ve oradan kaydet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaçam

quote:

arkadaşlar word 2003 te örneğin döküman 25 sayfalık ve ben 13. sayfayı farklı kaydetle tek basına bir dokuman olarak kaydetmek istiyorum( tabi üst ve alt yazıları sayfada bulunması şartıyla) . aradım aradım nasıl yapacağımı bulamadım

yazdığım saçma olur mu bilmem ama ..... sadece o sayfadaki yazıları vs. kopyalayıp yeni bir word belgesi oluştur ve oradan kaydet.

bende daha soruyu sorarken diyecektim kopyala yapıştır olması gerek diye =) . ornek veriyorum 100 sayfalık bi belge var ve benim her sayfayı ayrı bir word belgesi gibi oluşturmam gerekio biribirinden bağımsız olarak ama kopyala yapıştır olmadan, çünkü her sayfada alt yazı üst yazı tablolar ölçü falan filan bişeler bişeler var, denedim o şekilde yapmayı ama ölçüler çok bozuluo her seferinde. nsl olcak bende bilemedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alaçam

quote:

bende daha soruyu sorarken diyecektim kopyala yapıştır olması gerek diye =) . ornek veriyorum 100 sayfalık bi belge var ve benim her sayfayı ayrı bir word belgesi gibi oluşturmam gerekio biribirinden bağımsız olarak ama kopyala yapıştır olmadan, çünkü her sayfada alt yazı üst yazı tablolar ölçü falan filan bişeler bişeler var, denedim o şekilde yapmayı ama ölçüler çok bozuluo her seferinde. nsl olcak bende bilemedim

bu durumda yardımcı olamayacağım

• düşünmen yeterliydi çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.