Merhaba arkadaslar başlıktada belirttiğim gibi belirsiz aralıklarla dsl ışığım gitmekte bazen aksamları var sabahları yok , bazen 1 ay cok iyi 1 ay cok kötü sorunu bir türlü bulamadık. Bu arada Turk telekom alt yapısını kullanıyorum oturdugum yerde (bilecik/merkez) en hızlı interneti o vermekte (35mbps down - 4mb upload alıyorum) Wifi de bağlı iken saniyede 2mb download yapıyorum hızım 35mbps olmasına ragmen, kabloyu takınca 4.2 ye cıkıyor onunda neden kaynaklandığını anlamış değilim.Hız testinde 35 görünüyor Kablo bağlantılarımda hiç bir problem yok, asagıda ankastreden gelen hattım tekrardan mühürlendi düzgün bir biçimde yani bi yere temas etmesi sonucu anlık kesintide yaşamıyorum. ama sorun hala devam etmekte. Modem arayüzünde tanılama kısmında basarısız olan bazı şeyler mevcut en sonunda yeni hat cektiricem yada port değişikliğine gideceğim basına gelen var mı lütfen yardım edin :( Resimler ektedir.
Sizin sorun tahminimce altyapıdan kaynakli
Ne yapmam gerekiyor port mu değiştireyim yeni eklemesiz hat mi çektireyim bilemedim :(((
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme