Şimdi Ara

Belirsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu benim mezun senem. 2019da ilk kez girdim ve ikinci senemin de heba olmasını istemiyorum.
    Ben lise 2ye kadar özgüvenli biriydim ve hedefim belliydi-hukuk-
    Kimse bana baskı yapmasada-ya da ben hissetmedim- sürekli matematik öğretmeni ya da diş hekimi olmam söylendi ve ben de o sırada özgüvenim yerle bir ve bir iki tane arkadaşım olduğu için-ki onlarda sayısal seçti- sayısal seçtim.

öyle böyle bir şekilde atlattım 12.sınıfa kadar geldim yıkık dökük az buz çalışmayla.
    ama ne yazıkki kaygılandığım şeyler asosyalliğim,lise hayatımın berbatlığı,hayallerimin hiçbirin gerçekleşmemesi ve en önemlisi de artık hukuk bile istemiyor oluşumdu.

ne meslek yapacağımı bilmemem dolayısıyla gerçekten belirsizliği doruklarında yaşadım.
    hedefim olmadığı için ne hırsım ne de azmim vardı. zaten 12.sınıfta sürekli sosyal hayattaki hatalarım yüzünden ağlama krizlerine giriyordum yalnızdım ve tabiki aklımda sınava çalışmak yoktu. hep bu insanlardan kurtulunca daha iyi çalışacağımı düşünüyordum.

öyle böyle 2019 sınavına girdik çıktık. ve mezuna bıraktık.
    derhaneye yazıldım. 10 eylülden beridir ders görüyoruz. ve yine ve yine gidesim gelmiyor.

öyle kararsızımki,hala mfyim ama tm seçsem mi seçmesem mi hala onu düşünüyorum.

2019da nasılsam aynı belirsizlik,aynı özgüvensizlik aynı yalnızlık devam ediyor.
    ama üç problemin de üstesinden gelmek için yemin ediyorum çok çabalıyorum.

aile durumu için tek söyleyebileceğim şey, bana destek olduklarını söylüyorlar ama bir kere bile arkamda hissetmedim ben onları.

eminim ki psikiyatriste git diyeceksiniz ama bu sene ailemin gözünde deli olamam-ben öyle düşünmüyorum-zaten eğer Allah nasip ederde başka şehirde kazanabilirsem ilk işim başvurmak olacak.

ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum.
    Uzun lafın kısası, mfde düşük sıralamalı bölümlerde iş bulabiliyor,mf için çabalamaya devam etmeli miyim?(belki sene ortasında karar verip tmye geçerim,acaba sınava kadar edb tarih hallolur mu?)
    tm ye geçsem alışabilir miyim?Çünkü 2 yıldır edb trh ve coğrafya görmedim.(coğrafyayı pek sevmem ama edb ve trh çok severim.)

Not: mf derslerini yapabiliyorum.biyoloji hariç ve fizik şöyle böyle.

• Allah yardımcın olsun ama hedefsiz yelkenliye rüzgar bile yardım edemez o yüzden önce hedef koy ben de yanlışlıklar yüzünden hedefimden saptım o yüzden istemediğim bir bölüme gitme durumunda kaldım o yüzden dikkat et şimdi aöften başka bir bölüm felan düşünüyorum benim durumuma düşmek istemiyorsan hedef koy o hedefe yürü milleti dinleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilkay1244 I kullanıcısına yanıt
    haklısınız.hedefimi bulmak için elimden geleni yapıyorum. allah sizinde yardımcınız olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faiz Sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.