Şimdi Ara

BİLİMİN AÇIKLAYAMADIĞI OLAYLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
7.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• çoğu yalan
    bunları her ay tekrar tekrar koymaya gerek yok
  • Yani Çok önceden de bir insan ırkı vardı ve bir savaş sonucu ya da farklı bir olay sonucu yokoldu.Daha sonra yeniden ortaya mı çıktı anlamı çıkyıor burdan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Death star
  • Bilim açıklayınca sanki inanıyor mu insanlar bir kulp bulup dogmaya yöneliyorlar
  • quote:

burdaki adam napıyor madem o kadar önemli kalıntılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoure

quote:

burdaki adam napıyor madem o kadar önemli kalıntılar

Duvara işiyo sanırsam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evrim ve Tesadüf
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle konuları lütfen bilim-kültür kısmına açın, burada 0-6 yaş grubu gelip canına okuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

böyle konuları lütfen bilim-kültür kısmına açın, burada 0-6 yaş grubu gelip canına okuyor

6 yaşından yukardakilerde bunun gibi şeylere inanıp bir de üstüne yorum yapıyor
  • Resimleri aldığın sitenin izni varmı bilmiyorum ama aldığın site boyle seylere dikkat ediyor. Hakkında suç duyurusu yapılabilir dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Resimleri aldığın sitenin izni varmı bilmiyorum ama aldığın site boyle seylere dikkat ediyor. Hakkında suç duyurusu yapılabilir dikkat et.

Komik olma arkadaşım. Bu resimler nerdeyse hemen hemen bütün forumlarda var.
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robert mugabe -- 7 Ağustos 2009; 3:59:12 >

•  BİLİMİN AÇIKLAYAMADIĞI OLAYLAR

• Çoğu uydurma da o ufolu tablo gerçek olabilir bi bilgim yok.
  • Eline sağlık. Israrla sonuna kadar okudum. İnandım mı bilmiyorum, inanmalımıyım onuda bilmiyorum.
  • Sabredin biraz en fazla 60-70 yıl sonra ölünce ne oldugunu anlayacagız. Daha surada 2000 sene önceki olayları bile dogru düzgün bilemiyoruz.Eger 120 milyon yıl önce insanlar yasadıysa cok ilginc şeyler olabilir.

Alın size hemen bi komplo teorisi.100 sene öncesi ile şimdiki teknolojinin arasındaki farka bakın.Eger 120 milyon yıl öncesi gibi bir zamanda insanlar yasadıysa gecen milyonlarca zaman süreç içinde teknolojileri cok gelişmiş olabilir.Bilim birikerek ilerliyor ama 120 milyon yıl öncesinden bahsediyoruz.Bu insanlar cok büyük bir savaş yapmıs olabilir.Belki de bu savastan sonra Dünyadan ayrılıp uzaydaki başka bir gezegen ya da gezegenlerde yaşamaya karar verdiler.Bir kısım insanlar ise dünyada kaldı.Başka gezegenlerde yasayan insanlar daha sonra merak ettiklerinden dolayı dünyadaki gelişimi gözlüyor olabilirler (u.f.o)

Ayrıca bi çizgi filmde (futurama) gösteriyordu her ne kadar geyik olsa da.İnsanlar gelişiyor yapılar gittikçe büyüyor sonra uzaylılar gelip yıkıyor.İnsanlar bidaha baştan başlıyor sonra uzaylılar tekrar gelip yıkıyor. Belli bi yerden sonra teknoloji ilerleyip artık sıra diger gezegenleri keşife geldiginde orada yasayan canlılar bunu bir tehlike olarak algılayıp (ki dünyanın ne kadar savaşçı bir politika izledigi belli !!) dünyadaki teknolojiyi yok ediyor olabilirler.Bunun diger kuşaklara aktarılmaması içinde bir çözüm bulmus olabilirler.Sonuçta koca uzay boşlugunda ne tür canlıların yasadıgı belli degil.Daha dibimizdeki gezenleri keşfedemedik.Güneş sistemi bile ufacık kalıyor evrende.

Bunlara inanıyorum demiyorum ama kimse de aksini ispatlayamaz.Herşey olabilir yani.

Alıntı yapıp Adem havva olayına girip cevap verecekseniz hiç ugraşmayın şimdiden söyleyeyim cevap vermem.

• Bu tur seyleri okuduktan sonra hep eski zamanlarda yasamayi isterim. Gunumuzdeki gibi teknolojik seyler olmaz ama o zamanin da kendine has guzellikleri vardir. Acaba olurda dunya yerinde kalirsa bir 400-500 yil sonra o zaman yasayanlarda bizim suan yaptigimiz seylere bakip anlam vermeye calisacaklar mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Carroll

Sabredin biraz en fazla 60-70 yıl sonra ölünce ne oldugunu anlayacagız. Daha surada 2000 sene önceki olayları bile dogru düzgün bilemiyoruz.Eger 120 milyon yıl önce insanlar yasadıysa cok ilginc şeyler olabilir.

Alın size hemen bi komplo teorisi.100 sene öncesi ile şimdiki teknolojinin arasındaki farka bakın.Eger 120 milyon yıl öncesi gibi bir zamanda insanlar yasadıysa gecen milyonlarca zaman süreç içinde teknolojileri cok gelişmiş olabilir.Bilim birikerek ilerliyor ama 120 milyon yıl öncesinden bahsediyoruz.Bu insanlar cok büyük bir savaş yapmıs olabilir.Belki de bu savastan sonra Dünyadan ayrılıp uzaydaki başka bir gezegen ya da gezegenlerde yaşamaya karar verdiler.Bir kısım insanlar ise dünyada kaldı.Başka gezegenlerde yasayan insanlar daha sonra merak ettiklerinden dolayı dünyadaki gelişimi gözlüyor olabilirler (u.f.o)

Ayrıca bi çizgi filmde (futurama) gösteriyordu her ne kadar geyik olsa da.İnsanlar gelişiyor yapılar gittikçe büyüyor sonra uzaylılar gelip yıkıyor.İnsanlar bidaha baştan başlıyor sonra uzaylılar tekrar gelip yıkıyor. Belli bi yerden sonra teknoloji ilerleyip artık sıra diger gezegenleri keşife geldiginde orada yasayan canlılar bunu bir tehlike olarak algılayıp (ki dünyanın ne kadar savaşçı bir politika izledigi belli !!) dünyadaki teknolojiyi yok ediyor olabilirler.Bunun diger kuşaklara aktarılmaması içinde bir çözüm bulmus olabilirler.Sonuçta koca uzay boşlugunda ne tür canlıların yasadıgı belli degil.Daha dibimizdeki gezenleri keşfedemedik.Güneş sistemi bile ufacık kalıyor evrende.

Bunlara inanıyorum demiyorum ama kimse de aksini ispatlayamaz.Herşey olabilir yani.

Alıntı yapıp Adem havva olayına girip cevap verecekseniz hiç ugraşmayın şimdiden söyleyeyim cevap vermem.

10 numaralık film senaryosu valla

•  BİLİMİN AÇIKLAYAMADIĞI OLAYLAR
  • bundan 100 yıl sonra hepsi ispatlanınca insanlar "100 seneki insanlar ne kadar cahilmiş o zaman bilim hiç gelişmemişki nasıl açıklasınlar" dicekler
    tabi ondan 100 sene sonra da o zamankiler aynını dicek yani 1000 sene sonra (dünya sağlam kalırsa) biz o zamankiler için "medeniyet görmemiş" olacaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.