Şimdi Ara

BİLİMİN AÇIKLAYAMADIĞI OLAYLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
7.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. resmi açıklamak gerekirse. Evrim bütün dünyada aynı anda gerçekleşmez. Farklı coğrafyalarda, farklı şekilde gerçekleşir. İnsanların toplumlara göre Milletler olarak ayrılmasıda bunun ispatıdır.

yani; Şuanki bulunduğumuz konuma daha hızlı geçmiş, daha hızlı evrimleşmiş olabilir.
    Sahtede olabilir o fosil
    Sonuçta bilim adamlarının birçoğunun evrimi kabullenmiş durumda olduğu bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökaLp. -- 7 Ağustos 2009; 9:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Carroll

Sabredin biraz en fazla 60-70 yıl sonra ölünce ne oldugunu anlayacagız. Daha surada 2000 sene önceki olayları bile dogru düzgün bilemiyoruz.Eger 120 milyon yıl önce insanlar yasadıysa cok ilginc şeyler olabilir.

Alın size hemen bi komplo teorisi.100 sene öncesi ile şimdiki teknolojinin arasındaki farka bakın.Eger 120 milyon yıl öncesi gibi bir zamanda insanlar yasadıysa gecen milyonlarca zaman süreç içinde teknolojileri cok gelişmiş olabilir.Bilim birikerek ilerliyor ama 120 milyon yıl öncesinden bahsediyoruz.Bu insanlar cok büyük bir savaş yapmıs olabilir.Belki de bu savastan sonra Dünyadan ayrılıp uzaydaki başka bir gezegen ya da gezegenlerde yaşamaya karar verdiler.Bir kısım insanlar ise dünyada kaldı.Başka gezegenlerde yasayan insanlar daha sonra merak ettiklerinden dolayı dünyadaki gelişimi gözlüyor olabilirler (u.f.o)

Ayrıca bi çizgi filmde (futurama) gösteriyordu her ne kadar geyik olsa da.İnsanlar gelişiyor yapılar gittikçe büyüyor sonra uzaylılar gelip yıkıyor.İnsanlar bidaha baştan başlıyor sonra uzaylılar tekrar gelip yıkıyor. Belli bi yerden sonra teknoloji ilerleyip artık sıra diger gezegenleri keşife geldiginde orada yasayan canlılar bunu bir tehlike olarak algılayıp (ki dünyanın ne kadar savaşçı bir politika izledigi belli !!) dünyadaki teknolojiyi yok ediyor olabilirler.Bunun diger kuşaklara aktarılmaması içinde bir çözüm bulmus olabilirler.Sonuçta koca uzay boşlugunda ne tür canlıların yasadıgı belli degil.Daha dibimizdeki gezenleri keşfedemedik.Güneş sistemi bile ufacık kalıyor evrende.

Bunlara inanıyorum demiyorum ama kimse de aksini ispatlayamaz.Herşey olabilir yani.

Alıntı yapıp Adem havva olayına girip cevap verecekseniz hiç ugraşmayın şimdiden söyleyeyim cevap vermem.

Hocam bence sen 51. bölge hakkında biraz araştırma yap.Nasanın astronotlara verdiği bilgiyide araştır.Bilmeyenler için ben söyliyeyim 51. bölge uzaydan gelen ufoların denendiği ve onların teknolojisi hakkında bilgi edinildiği yer.Kısaca tersine mühendislik.Bu sebeple bir çok teknoloji hayatımıza geçti.Sadece biraz araştırın.Öyle yorum yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian Carroll

Sabredin biraz en fazla 60-70 yıl sonra ölünce ne oldugunu anlayacagız. Daha surada 2000 sene önceki olayları bile dogru düzgün bilemiyoruz.Eger 120 milyon yıl önce insanlar yasadıysa cok ilginc şeyler olabilir.

Alın size hemen bi komplo teorisi.100 sene öncesi ile şimdiki teknolojinin arasındaki farka bakın.Eger 120 milyon yıl öncesi gibi bir zamanda insanlar yasadıysa gecen milyonlarca zaman süreç içinde teknolojileri cok gelişmiş olabilir.Bilim birikerek ilerliyor ama 120 milyon yıl öncesinden bahsediyoruz.Bu insanlar cok büyük bir savaş yapmıs olabilir.Belki de bu savastan sonra Dünyadan ayrılıp uzaydaki başka bir gezegen ya da gezegenlerde yaşamaya karar verdiler.Bir kısım insanlar ise dünyada kaldı.Başka gezegenlerde yasayan insanlar daha sonra merak ettiklerinden dolayı dünyadaki gelişimi gözlüyor olabilirler (u.f.o)

Ayrıca bi çizgi filmde (futurama) gösteriyordu her ne kadar geyik olsa da.İnsanlar gelişiyor yapılar gittikçe büyüyor sonra uzaylılar gelip yıkıyor.İnsanlar bidaha baştan başlıyor sonra uzaylılar tekrar gelip yıkıyor. Belli bi yerden sonra teknoloji ilerleyip artık sıra diger gezegenleri keşife geldiginde orada yasayan canlılar bunu bir tehlike olarak algılayıp (ki dünyanın ne kadar savaşçı bir politika izledigi belli !!) dünyadaki teknolojiyi yok ediyor olabilirler.Bunun diger kuşaklara aktarılmaması içinde bir çözüm bulmus olabilirler.Sonuçta koca uzay boşlugunda ne tür canlıların yasadıgı belli degil.Daha dibimizdeki gezenleri keşfedemedik.Güneş sistemi bile ufacık kalıyor evrende.

Bunlara inanıyorum demiyorum ama kimse de aksini ispatlayamaz.Herşey olabilir yani.

Alıntı yapıp Adem havva olayına girip cevap verecekseniz hiç ugraşmayın şimdiden söyleyeyim cevap vermem.

demek 96 çekirdekli işlemcide olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BOXO

BİLİMİN AÇIKLAYAMADIĞI OLAYLAR

Evrim denilen bir şeye inanmıyorum.Kur'an-ı Kerimi yalanlamaktan başka bir şey değil.Tamam goril(maymunla) insan genleri benziyo olabilir ama kediylede benziyo.Hatta %85'i bile aynı.Ayrıca ilaç deneylerini filan ilk önce fareyle yapıyolar.O zaman fareylede dna larımız tutuyo demekki.Kusura bakmayın ama ben ne fareden ne gorilden ne maymundan nede kediden gelmedim.Biraz kur'an-ı kerim oku dediklerimi anlayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: CyanBloodbane

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Death star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 7 Ağustos 2009; 10:10:03 >

• bilim neyini açıklayamıyo anlamadım
  • Hocam bin yıllar öncesinde o teknoloji yoktu çünki o yüzden açıklayamıyo
  • hepsi olmasa da doğru olanda var
  • bunların çoğu yalan, aralarına çok dikkat çekmemesi için birkaç doğru bilgide sıkıştırılmış.

hele bu resime bayağı güldüm,

400 milyon yıllık bir kazma ve onun bozulmamış ahşap sapı
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

quote:

Evrim denilen bir şeye inanmıyorum.Kur'an-ı Kerimi yalanlamaktan başka bir şey değil.Tamam goril(maymunla) insan genleri benziyo olabilir ama kediylede benziyo.Hatta %85'i bile aynı.Ayrıca ilaç deneylerini filan ilk önce fareyle yapıyolar.O zaman fareylede dna larımız tutuyo demekki.Kusura bakmayın ama ben ne fareden ne gorilden ne maymundan nede kediden gelmedim.Biraz kur'an-ı kerim oku dediklerimi anlayacaksın

tamam bi dolaş gel sen hadi

• Okudum manyak gibi gözler kaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ich Mache Dich

quote:

quote:

Sen bence bi yerden at kendini

• hespine baktım ilki 3 üne bakınca hemen yorum yapmak istedim ama daha sonra hepsine bakıyım bari dedim. ilk üçü doğru olabilir bence. sonuçta evrim diye bişey var. bizim bildiğimiz insanlardan önce insana çok benziyen varlıklar yaşamış daha sonra aynı dinozorlara oaln gibi yokolmuşlardır. 3. fotoğraftada bilimin kanıtlıyamadığı ne olabilirki sadece çizim ressam isanın uzaylılar tarafından getirildiğine falanmı inanıyomuş artık
  • Sizin beyninizi yıkamışlar evrim denilen bir şey yok.Sadece kur'an-ı kerimi ve diğer kutsal kitapları yalanlamaktan başka bir şey değil.Yok atamız maymunmuş yok gorilmiş ne belli arkadaş.Ben kabul etmiyorum böyle bir şeyi.Benim bildiğim ilk insan hz. havva ile hz. adem
  • ya banane hepsine mokoko yapip geçerim çokta fifi
  • quote:

Sizin beyninizi yıkamışlar evrim denilen bir şey yok.Sadece kur'an-ı kerimi ve diğer kutsal kitapları yalanlamaktan başka bir şey değil.Yok atamız maymunmuş yok gorilmiş ne belli arkadaş.Ben kabul etmiyorum böyle bir şeyi.Benim bildiğim ilk insan hz. havva ile hz. adem

aferin sana evladım
  • hiç araştırmadan düşünmeden evrime suç atmayalım kuran-ı kerim 600'lü yıllarda inmistir dünyaya ki ozamanki insanlara allah ben insanı evrimlestirerek yarattım dese anlamazlardı bile ki söyle yazar Ben Ademi TOPRAKTAN YARATTIMbu sizce ne demek ? toprakda milyonlarca bakteri cesitli canlı türleri yasar yani Hz.Ademin bakterilerden evrimlestirilerek yaratıldıgını düsünebiliriz o zamanki insan bilgisiyle simdiki insan bilgisi arasında cok fark var ve kuran-ı kerim gercekten din kitabının yanı sıra ilim bilgi kitabıdır ama o zamanki insanların anlayabilecegi sekilde yazılmıstır bizede bu konuyu anlamak kalıyor birtek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ich Mache Dich

quote:

quote:

Sen bence bi yerden at kendini

• Yorumlara bakıyorum da, hemen hemen herkes ağzına geleni söylemiş. Yok evrim, insan önceden nasıl var olurdu, bunlar gerçek değil bilmem ne bilmem ne...

Buraya şimdi bunlarla az çok alakası olan bir kaç isim yazacağım, bunları araştırırsanız siz de bunların az çok gerçek olabileceğini göreceksiniz.

Tiahuanako
    İnka, Maya, Aztek
    Toltek
    Zapotek
    "Güneş kapısı"

Kodeksler,
    Grolier codex
    Dresden codex
    Paris codex

Daha bir çok tag vardı ama şimdilik bunlar iyi birer başlangıç noktası. Bizden önce yaşamış daha medeni ve ileri teknolojiye sahip insanlar vardı, okuduğum bir kitapta (Evrende en büyük sır, Ara Avedisyan, oldukça eski bir kitap) bu insanların nükleer savaşlar da yaptığını, insanların heme hemen hepsinin böyle savaşlar sonucunda yok olduğunu, kurtulmayı başaranlar ise mısır'a göçüp oradaki insanlara az da olsa teknolojilerini anlattığını, mısır piramitlerinin yapımı bu şekilde açıklanıyor. Bir başka teoriye göre de dünyanın bugüne kadar 3 uydusu olmuş, şimdiki uydudan öncekiler dünyaya çarparak nesillerin yok olmasına neden olmuş.

Biraz uçuk gelebilir, kitapta da gerçekten çok uçuk şeyler yazıyordu, ama hemen gerçek olmamasını söyleyip bir kenara atmak da yanlış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScramJet -- 7 Ağustos 2009; 10:58:14 >

• Oha hepsini okudum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.