Şimdi Ara

belirtilmemiş hata bulund %99 da kalma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu hatayı bütün serverlarda alırken tr'de bütün güvenlik duvarları ve diğer engelleyicileri kapattıktan sonra almadım fakat westte oynuyorum ve westte patch yüklerken hala %99 da kalıp aynı hatayı veriyor yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

Edit: en sonunda hallettim aşağıdaki şeyleri yapıpta yinede hata veren arkadaş varsa bağdaştırıcı ayarlarından IPv6 yı kapadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 15 Ekim 2015; 1:52:42 >

• Lol dosyalarına girip oradan Rads a gir orda project var oraya gir (hatırladığım kadarıyla yazıyorum bu arada) ensondaki sok dosyasını kopyalayıp bir sayfa geri gelip 3. Sırada bulunan dosyanın içine at ve lolu çalıştır.Problem devam ederse mesaj at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece kopyalamamı yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

sadece kopyalamamı yapıyoruz?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

sadece kopyalamamı yapıyoruz?

Evet

olmadı hala aynı hatayı alıyorum detay verebilir misin
  • 10 dakka bekle pc yi açayım.

edit :C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_patcher\releases\0.0.0.40 sok dosyasını kopyala
    C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.1.49 buraya yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalandan Korkan Adam -- 13 Ekim 2015; 18:50:09 >
  • quote:

10 dakka bekle pc yi açayım.

beklemedeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LaoBaLi kullanıcısına yanıt
    Olmadımı?
  • quote:

10 dakka bekle pc yi açayım.

edit :C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_patcher\releases\0.0.0.40 sok dosyasını kopyala
    C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.1.49 buraya yapıştır.

deniyorum patch yüklüyor
  • quote:

Olmadımı?

gene olmadı
  • İmzanı cliente göster sorunun çözülür.
  • yok mu bilen bi arkadaş?
  • C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_patcher\releases\0.0.0.40 sok dosyasını kopyala
    C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.1.49 buraya yapıştır. Dostum bu 2 sini yaptın değilmi ilk başta kopyaladığın dosyayı project deki ilk klasörün içindeki sok dosyasıyla değiştir gene olmazsa bu sefer farklı bişey denicem.

• quote:

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_patcher\releases\0.0.0.40 sok dosyasını kopyala
    C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.1.49 buraya yapıştır. Dostum bu 2 sini yaptın değilmi ilk başta kopyaladığın dosyayı project deki ilk klasörün içindeki sok dosyasıyla değiştir gene olmazsa bu sefer farklı bişey denicem.

olmadı bu arada tr de sorun çıkmıyor fakat west oyuncusuyum sorunum orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 15 Ekim 2015; 1:47:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.