Şimdi Ara

belki de sorumlu bizizdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki de takımı bu kadar cok sevip feneriuma bu kadar para dokmemeliyiz dokmemeliyiz ki sahada aziz yildirimin kontenjaniyla oynayan ruhsuz heriflerin akli basina gelsin yonetim adam gibi isini yapsin 9me satip 13me oyuncu almasin adam gibi transfer yapsin bakin gs taraftarina takimlari kotuye gidince adnan polati nasi gonderdiler ama bizim taraftar azize salliyo salliyo iki gun ooo aziz yildirim ooo aziz yildirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sey diyeydiniz iyiydi

• adnan polat'ı taraftar göndermedi yönetim kuyusunu kazıp indirdi aşağıya liseli olmadığı için.
    aziz diktatör tarzında dediğim dedik bi adam. seçim dışında inmez.
    tek yol mahkeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reus-

adnan polat'ı taraftar göndermedi yönetim kuyusunu kazıp indirdi aşağıya liseli olmadığı için.
    tek yol mahkeme.

Darbe lazim yani he

Saka maka taraftar azizi indirebilir eger bir olursa ben buna inaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reus-

adnan polat'ı taraftar göndermedi yönetim kuyusunu kazıp indirdi aşağıya liseli olmadığı için.
    tek yol mahkeme.

Taraftarı küçümseme istese 1000 kere gönderirdi azizi seçim falan hikaye.herkes diktatör inmez diye elini taşın altına koymuyor.daha bir kere bile şuana kadar tepkinizi adam akıllı koyduğunuzu görmedim.2-3 maç full protesto edin maçı arkanız dönük seyredin olmadı koltukları kırın bak bakim aziz maziz kalıyormu ortada.haaa koltuk kırmak demokratik falan değil diyebilirsin ama 5-10 bin koltuk fenerin geleceğinden daha önemli değil herhalde.Anca böyle taraftarın ciddiyetini anlar bazı kesim ve muhalefet sesleri yükselir kongrede.siz sadece söylenir hiç bir şey yapmazsanız kongredede kimse azizi karşısına almaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O İçimizden Biri !
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.