Ya benim makina işlemciyi tek çekirdek görüo onla bi ilişkisi olabilirmi acabaGörev yöneticisinde tek çekirdek olarak iş yapıo ...
evet sorunu bulmuş oldun
benim e4500 3,2ghzde 2826 alıyor tek çekirdek 1413 desek senin bir çekirdeğin 2,66 da çalıştığına göre problem tek çekirdeğin çalışması olsa gerek .
Peki bunu çift görmesini nasıl sağlayabilirim
işlemcinin en az 2500 alması gerekirdi skor o zaman 10-11k civarı olurdu anakartta sorun olabilir gibi
zaten futuremark 3d mark 2006 ile işlemciyi işin içine soktu.islemci puanın dusuk gelince otomatikmen bu puanı aldın.İşlemci sorununu halledersen puanın yukselecek.
işlemci puanı çok düşük o kadar az olmaması lazım
dikkat ettiyseniz çok düşük bir işlemci puanı ile bile sm2 ve sm3 puanları normal. hani darboğaz ?
biosu güncellemen iyi olucak sanırım ve intelin son surum inf sürücülerini kur 3d mark hotfix yukle..daha oncede 6750 ile problem yaşayan anakartlar görmüştüm.bios büyük ihtimallle
başka bir açıklaması yok bunun eğer windows sorunsusz ise tabiki biosla alakalı tek çekirdek göremesi yap bi liveup sonra 3dm06 yap normalke döncektir yoksa sistem arkdaşlarında dediği gibi 10k üzeri alamsı lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme