Şimdi Ara

Belki Kızarsınız ama 3DMark06 Puanım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi daha pazar günü kurdum tertemiz xp Msi P35 Platinum E6750 Sparkle(Rev. 2) 8800GT OCZ platinum 2x1 800mhz ram herşey deafult ayar bişiye el sürmedim 06 dan 8432 puan aldım bana çok düşük geldi bide siz yorumda bulunsanız ...Tavsiye vs..  Belki Kızarsınız ama 3DMark06 Puanım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napster_brs -- 29 Ocak 2008; 19:46:15 >

• evet puanın düşük

Neye kızcaz onu anlamadım
  • Evet gerçekten biraz düşük sebebini bilmiyorum ama...

Ben imzamda ki sistemle herşey default 10.5 k alıyorum ki zaten default ayarlarda normal olan o sistemle 10.5 k...

Belki driver dan kaynaklanıyor olabilir...son driverlerı kurmayı dene...Bende herkes gibi bunu önerecem....Ama bana cpu puanın fazla düşük geldi...Cpu darboğazıyla sm3.0 ve 2.0 puanları düşer ama cpu puanı biraz fazla düşük gibi...

Fikri olan arkadaşlar???

Birde şimdi aklıma geldi PSU ne onuda yazarsan iyi olur??

Edit:Eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkidd -- 29 Ocak 2008; 19:39:34 >
  • sorun cpu skorunda. benim cpu bile o civarlarda alıyo. sm2.0 -3.0 puanları normal.
  • ekran kartına biraz oc yapman lazım galiba tam bilmiyorum ama belki psu

walla bilemiyeceğim ama ben Q6600 2GB RAM X800GT ile 4k civarı alıyorm (oc li iken)

işlemci puanı ztn çok artırıyor puanlarıda nese kolay gelsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: napster_brs

Arkadaşlar sistemi daha pazar günü kurdum tertemiz xp Msi P35 Platinum E6750 Sparkle(Rev. 2) 8800GT OCZ platinum 2x1 800mhz ram herşey deafult ayar bişiye el sürmedim 06 dan 8432 puan aldım bana çok düşük geldi bide siz yorumda bulunsanız ...Tavsiye vs..  Belki Kızarsınız ama 3DMark06 Puanım??

herşey default haldeyken bence normal hatta iyi bence biraz oc yap 10.000 gecersin..çok iyi bide benim sistemi düşün 3d 05 de 1249 aldım:$:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 29 Ocak 2008; 20:02:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0

quote:

Arkadaşlar sistemi daha pazar günü kurdum tertemiz xp Msi P35 Platinum E6750 Sparkle(Rev. 2) 8800GT OCZ platinum 2x1 800mhz ram herşey deafult ayar bişiye el sürmedim 06 dan 8432 puan aldım bana çok düşük geldi bide siz yorumda bulunsanız ...Tavsiye vs..  Belki Kızarsınız ama 3DMark06 Puanım??

herşey default haldeyken bence normal hatta iyi bence biraz oc yap 10.000 gecersin..çok iyi bide benim sistemi düşün 3d 05 de 1249 aldım:$:D
    Psu coolermaster RC-690 kasanın 460Watlık olanı driver 169.21 işlemci stock fanla 2.66da çalısıo deafult yani oc çekicem ama cekmeden bu puanı alması ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napster_brs -- 7 Şubat 2008; 13:00:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

ekran kartına biraz oc yapman lazım galiba tam bilmiyorum ama belki psu

walla bilemiyeceğim ama ben Q6600 2GB RAM X800GT ile 4k civarı alıyorm (oc li iken)

işlemci puanı ztn çok artırıyor puanlarıda nese kolay gelsn
    islemci puani cok dusuk..

• quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

islemci puani cok dusuk..

Alıntıları Göster
    O işlemci puanı ne öyle yaa... Hakkaten çok düşük işlemci puanı , SM2 ve SM3 puanları normal... İşlemci puanının düşük olmasının sebebi hakkında fikrim yok , P35 Platinum dan şüphelenmemek elde değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pEgaTR

O işlemci puanı ne öyle yaa... Hakkaten çok düşük işlemci puanı , SM2 ve SM3 puanları normal... İşlemci puanının düşük olmasının sebebi hakkında fikrim yok , P35 Platinum dan şüphelenmemek elde değil....

Alıntıları Göster
    anakartta ne gibi problem olabilirki ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napster_brs -- 29 Ocak 2008; 20:03:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napster_brs

anakartta ne gibi problem olabilirki ..

Alıntıları Göster
    Forumda P35 Platinum a özel bir topic var , onu incelersen belki benzer bir sorunla karşılaşmış kullnıcılar varsa daha iyi fikir sahibi olabilirsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pEgaTR

Forumda P35 Platinum a özel bir topic var , onu incelersen belki benzer bir sorunla karşılaşmış kullnıcılar varsa daha iyi fikir sahibi olabilirsin ...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

P35 ile bir alakasını olacağını sanmıyorum...Ve yeni bir sistemde böyle birşey olması ilginç, birde ben hiç böyle bir sorunla karşılaşan görmedim,anakartdan kaynaklanma ihtimali vardır ama msi platinum'la bağdaştırmak bana garip geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: mkidd

quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

P35 ile bir alakasını olacağını sanmıyorum...Ve yeni bir sistemde böyle birşey olması ilginç, birde ben hiç böyle bir sorunla karşılaşan görmedim,anakartdan kaynaklanma ihtimali vardır ama msi platinum'la bağdaştırmak bana garip geldi

Alıntıları Göster
    İşlemci puanı 1200 falan. Benim amd x2 3800+ 1550 puan falan alıyor. Sizinki en az 2600 puan falan almalı. Anakart sürücülerini ve biosunu güncellerseniz düzelir.

Bunları yapmadan evvel biosa girip Load defaults yapıp kaydedip çıkın ve testi tekrar deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

İşlemci puanı 1200 falan. Benim amd x2 3800+ 1550 puan falan alıyor. Sizinki en az 2600 puan falan almalı. Anakart sürücülerini ve biosunu güncellerseniz düzelir.

Bunları yapmadan evvel biosa girip Load defaults yapıp kaydedip çıkın ve testi tekrar deneyin.

Alıntıları Göster
    işlemcinin en azından 2200-2400 puanlarında olması gerekiyor.Toplamda 11.000 puan gibi skor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 29 Ocak 2008; 22:20:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

işlemcinin en azından 2200-2400 puanlarında olması gerekiyor.Toplamda 11.000 puan gibi skor olması lazım.

Alıntıları Göster
    Son biosu yükleyip denemek lazım ozaman saolun tavsiyeler için
  • quote:

Arkadaşlar sistemi daha pazar günü kurdum tertemiz xp Msi P35 Platinum E6750 Sparkle(Rev. 2) 8800GT OCZ platinum 2x1 800mhz ram herşey deafult ayar bişiye el sürmedim 06 dan 8432 puan aldım bana çok düşük geldi bide siz yorumda bulunsanız ...Tavsiye vs..

Çok garip yaa..
    Bende E2160 var işlemci 3 ghz de çalıştırıyorum, ekran kartım da default msi 8800gt OC 11500 alıyorum.. işlemci farkı var birde çok garip..

• quote:

Orijinalden alıntı: matttrak

quote:

Arkadaşlar sistemi daha pazar günü kurdum tertemiz xp Msi P35 Platinum E6750 Sparkle(Rev. 2) 8800GT OCZ platinum 2x1 800mhz ram herşey deafult ayar bişiye el sürmedim 06 dan 8432 puan aldım bana çok düşük geldi bide siz yorumda bulunsanız ...Tavsiye vs..

Çok garip yaa..
    Bende E2160 var işlemci 3 ghz de çalıştırıyorum, ekran kartım da default msi 8800gt OC 11500 alıyorum.. işlemci farkı var birde çok garip..
    Allah seni inandırsın Eski OCli P4 işlemcimle 7k puan almıştım :) Puanlarında gerçekten gariplik var temiz bir windows kurup öyle dene bide..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozdurak -- 30 Ocak 2008; 0:38:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mozdurak

Allah seni inandırsın Eski OCli P4 işlemcimle 7k puan almıştım :) Puanlarında gerçekten gariplik var temiz bir windows kurup öyle dene bide..

Alıntıları Göster
    Ya benim makina işlemciyi tek çekirdek görüo onla bi ilişkisi olabilirmi acabaGörev yöneticisinde tek çekirdek olarak iş yapıo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napster_brs -- 7 Şubat 2008; 12:33:25 >

• puan düşük + yeri bura değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

puan düşük + yeri bura değil
    evet puan düşük benim imzadaki sistemde 11k yı rahat alıyodu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.