Şimdi Ara

bellek 100 donanım hatası alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benım arcelık GNB 1568 B1 markalı bır leptopum var 4 gb ram 1 gb ekran kartı (geforce gt540 m) i5 işlemci var ama sürekli mavi ekran veya donmalar yasıyorum ve ılk leptopumu actıgımda yazı yazarken yazdıklarım cok agır yazılıyor bıraz arastırdım ben bo konuyu ama donanımsal bır bozukluk var dıye bılgıler topladım. ama bir sey dıkkatımı cektı windows görev yöneticisine girince ordan kaynak izleciye girdiğimde bellek'te olan ıslemın yanında 0 donanımsal hatası yazıyor tabı acıklayıcı olsun dıye resımde yukluyorum bu sorun sızce neden kaynaklanabılır sımdıden herkeze tessekkur ederım .... Tek Ricam sizden biliyorum arçelikten leptop alınmaz ama mecbur kalmasam hayatta almazdım o yuzden dalga gecmeyın :D :D

• Kardeş aynı hata bendede war ama çok az oluyo bilgisayarım dosyasını açtığımda çok zor açılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTaha

Kardeş aynı hata bendede war ama çok az oluyo bilgisayarım dosyasını açtığımda çok zor açılıyo

aynen cok takılma ve donma yasıyorum bu konuda malesef :( ama belkıde bı bılen vardır
  • Kardeşim kötü olan sen git format at ben format atamam cdlik bozuk konu açtım onun için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTaha

Kardeşim kötü olan sen git format at ben format atamam cdlik bozuk konu açtım onun için :D

kardes 2 kere format attım ama 64 bit oldugu ıcın bu sorun kaynaklanıyor olabılırmı sence ? hem format atmadan once leptopumun hangı ısletım sıstemı olduguna bakmadım sımdı kararsız kaldım acaba ılk aldıgım zaman ısletım sıstemım 32 bıt mı dıye dusunmuyor degılım :S
  • kardeş bilmiyorumda bi dene istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.