Şimdi Ara

Bellek %98 gorunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bır soru var az önce bilgisayarımı açtım ve çok yavas oldugunu farkettim...ve oyuna girdiğimde asırı derecede donma oldu..görev yöneticisinden baktıgımda belleğin %98 oldugunu gördüm..acaba virüs mu bulastı dedım ama kaspersky yuklu hiç uyarı felan vermedi bu konuda bir bilginiz var mı? yardımcı olursanız cok memnun olurum..

Bilgisayar ozellikleri :

Intel core i7-3630qm
    Nvidia geforce GTX680M/4gb ddr5
    DDR3 16GB ram
    128gb ssd 750gb 7200rpm hdd

Bellek %98 gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİUX -- 5 Ağustos 2013; 15:25:25 >

• Büyük ihtimalle Virüs 16 Gb Ram Nasıl %98 Kullanılıyor Anlamsız Bişey Benim Ram 4 Gb Ben 3 Gb Yi Geçemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb ram'in dolu olması çok zor ama önce bi Ccleaner ile çöp dosyaları temizleyin. Sonra antivirusle tüm sürücüleri full tarama yapın. Yine olmazsa format..

• Bellek derken ramden bahsettiyseniz 16gb'in bitmesi sacma olurdu. Bilgisayarim'in ozelliklerine girip resmini cekip atar misin?

• Bencede virüs olayı var o makinada
  • ama orjinal kaspersky kullanıyorum hiç uyarı vermedi bana.. oyunlar için crak felan indirdim acaba onlardan mı bulaştı.
  •  Bellek %98 gorunuyor
  • sürekli olarakmı ram o sekilde yüksek kullanıyo hemde 16gb, bende de oluyo o şekilde yükselmeler ama ara ara olmakta oda gücelleme ney yakarsa falan ama genelde yeni torent olusturunca oluyo, öyle bişeyemi denk geldin acaba, sürekli olarak öyle yüksekse onda bi anormallik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 5 Ağustos 2013; 16:27:57 >
  • Belleği en çok ne kullanıyor bir bakabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LİUX

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bır soru var az önce bilgisayarımı açtım ve çok yavas oldugunu farkettim...ve oyuna girdiğimde asırı derecede donma oldu..görev yöneticisinden baktıgımda belleğin %98 oldugunu gördüm..acaba virüs mu bulastı dedım ama kaspersky yuklu hiç uyarı felan vermedi bu konuda bir bilginiz var mı? yardımcı olursanız cok memnun olurum..

Bilgisayar ozellikleri :

Intel core i7-3630qm
    Nvidia geforce GTX680M/4gb ddr5
    DDR3 16GB ram
    128gb ssd 750gb 7200rpm hdd

Bellek %98 gorunuyor

bellei kullanan ne reismde çıkmamış

• arkadaslar bellegi en cok kullanan killernetmaneger 98 mb kullanıyor geri kalan tum programlar 0.5 0.9 2.2 şeklinde kullanıyor..arka planda görünmeyen bir program var..şuan sorunu cözdüm kasperskyi sildim ve düzeldi ilk defa boyle bıseyle karsılastım..bilgisayarımı taratmak istiyorum virüs var mı yok mu dıye önerebieceğiniz program var mı acaba
  • quote:

arkadaslar bellegi en cok kullanan killernetmaneger 98 mb kullanıyor geri kalan tum programlar 0.5 0.9 2.2 şeklinde kullanıyor..arka planda görünmeyen bir program var..şuan sorunu cözdüm kasperskyi sildim ve düzeldi ilk defa boyle bıseyle karsılastım..bilgisayarımı taratmak istiyorum virüs var mı yok mu dıye önerebieceğiniz program var mı acaba

eset nod32 antivirüs 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

arkadaslar bellegi en cok kullanan killernetmaneger 98 mb kullanıyor geri kalan tum programlar 0.5 0.9 2.2 şeklinde kullanıyor..arka planda görünmeyen bir program var..şuan sorunu cözdüm kasperskyi sildim ve düzeldi ilk defa boyle bıseyle karsılastım..bilgisayarımı taratmak istiyorum virüs var mı yok mu dıye önerebieceğiniz program var mı acaba

eset nod32 antivirüs 6

teşekürler indiriyorum hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.