Şimdi Ara

Bellek ve vm boyutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opera ve firefox tarayıcılarını ullanıyorum.Firefox bellek kullanımı 250-300 civarlarındayken vm byutu dah 300-350 civarında oluyor.Fakat opera 180-250 bellek kullanırken vm boyutu 500 civarında oluyor buna rağmen opera daha az kasıyor daha rahat kullanılıyor.Bunun nedeni nedir?Yani bir tarayıcının bilgisiyarı daha az yorması için bellek kullanımının mı düşük olması gerekir yoksa vm boyutunun mu?Ayrıca sd kullanımı operada 945 civarlarındayken firefox da 825 civarlarında oluyor.

• bence ram le blgisayarı yormasının alakası yok.cpu %100e vuruyorsa yoruyordur. bende bi ara chromeda flash player bozulmustu.chrome açdıgım anda cpu 100e vuruyordu.çok yavaşladı haliyle chrome, bende sildim flash playeri tekrar kurdum düzeldi.bu arada chrome tabanlı tarayıcıda chromeda malum flash p gömülü.

edit:bilgisayarın kasıyorsa o tarayıcılarda chrome geç farkı hissedeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babywolf -- 12 Eylül 2012; 13:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostmans

Opera ve firefox tarayıcılarını ullanıyorum.Firefox bellek kullanımı 250-300 civarlarındayken vm byutu dah 300-350 civarında oluyor.Fakat opera 180-250 bellek kullanırken vm boyutu 500 civarında oluyor buna rağmen opera daha az kasıyor daha rahat kullanılıyor.Bunun nedeni nedir?Yani bir tarayıcının bilgisiyarı daha az yorması için bellek kullanımının mı düşük olması gerekir yoksa vm boyutunun mu?Ayrıca sd kullanımı operada 945 civarlarındayken firefox da 825 civarlarında oluyor.

Fiziksel belleğin düşük olması gerekir.
    Firefox için Memory Fox eklentisini kurup deneyin, büyük fark göreceksiniz,
    chrome 500-600 mb kasarken,
    firefox, memoryfox eklentisi ile birlikte 50mb kasıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.