WooCommerce varsayılan dil İngilizce'dir. Farklı bir dile geçmek isterseniz, eklentinin çevrilmiş bir sürümü WordPress.org'dan indirilebilir.
Öncelikle WooCommerce’nin Türkçe olması için wordpress dil ayarının da Türkçe olması gerekiyor. WordPress dil ayarını yönetim panelinden Ayarlar > Genel > Site lisanı ekranında Türkçeyi seçin.
WordPress Türkçe ama hala WooCommerce İngilizce görünüyor ise, WooCommerce > System Status > Tools ekranında Translation Upgrades satırında Force Update Translation butonuna basıyoruz ve dil dosyamızı güncelliyoruz.
İlk kurulumu İngilizce yaptığınız için hesabım, mağaza, sepetim, sayfaları İngilizce kalacaktır. Bunları da yönetim paneli > sayfalar kısmından manüel olarak Türkçe ye çevirmelisiniz.
Örneğin aşağıdaki eklentileri kullanarak kolay bir şekilde WooCommerce sitenizi istediğiniz dil seçeneği ile değiştirebilirsiniz.
Loco Translate: en kolay yöntemlerden biri; PoEdit: daha ileri düzey kullanıcılar için; WPML; Polylang.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme