Şimdi Ara

Bellekte en iyi kim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben ocz diyorum ve kullanıyorum.
  • Önemli olan çipler.Samsung-Micron-Hynix-Infineon_PSC Mosel_Nanya-Winbond sıralamasıyla gider.Tüm remlerde bunlar veya bunların 2. kaliteleri kullanılır 2.Kalitlere bu isimler basılmaz.Kingston-Transcend -Twinmos ve diğerleri markadır. Hepsi bu çiplerden birini kullanır.En iyisi kullanılacak bord üreticisinin onayladığı remleri kullanmak. Samsung Micron Hynix en iyileri .Kingston-Transcend hynix veya samsung kullanır, Cruical Micron .Kingston son zamanlarda bozdu başka çipler de kullanıyor.
    Şahsi fikrim Samsung-Micron veya hynix çipli rem kullanın.Micronun çipinde MT yazar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cj

OCZ,Corsair,Mushkin ile Kinston ve Twinmos'u aynı kefeye koyana . Neyse ilk saydığım üç marka bu işin BMW mercedes'i geri kalanların içinde en kalitelileri is Kinston sonrada Twinmos. bence

asıl sana ban, bu işten anlamadığın belli. mesela mushkin black level 2'den sonra en iyi bh5 çıkan ramin kingston hyperx olduğunu bilmiyosun galiba. sen allah bilir twinmos twister'ları da duymamışsındır. hayret bişey yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkSmiley

quote:

OCZ,Corsair,Mushkin ile Kinston ve Twinmos'u aynı kefeye koyana . Neyse ilk saydığım üç marka bu işin BMW mercedes'i geri kalanların içinde en kalitelileri is Kinston sonrada Twinmos. bence

asıl sana ban, bu işten anlamadığın belli. mesela mushkin black level 2'den sonra en iyi bh5 çıkan ramin kingston hyperx olduğunu bilmiyosun galiba. sen allah bilir twinmos twister'ları da duymamışsındır. hayret bişey yaa

• muhskin level2den sonra en ii .c pcb corsair 3500 rev 1.1nin pcbsidir...ama her markanın özellikle 18-22 hafta arası modllülrinin aşmışları vardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSmiley

quote:

+1 hyperx ile twister oldukça kaliteli.

• Ocz-Mushkin Corsair hangi çipleri kullanır acaba.Bunlar gerçekten remlerin Mercedesleri ama çipleri fazla teste tabi tutulmuş özel Micron veya Samsung çipleri. Sayılanların yanında Twinmos-Geil Oem kalır.
  • Kingston al , twinmos da iyidir ama kingston bi gömlek üstün bence...
  • bazen öyle remler geliyor ki bize kıngstondaki ciplerle aynı çiplere sahip fark olarak sadece işçilik kalıyor
  • arkadaşlar corsair 512 ddr 400 eksende 103$ +kdv bu ram alınırmı yeni ram alıcam twinmos düşünüyodum fakat tavsiye ederseniz bunuda düşünebilirim 15-20$ değer heralde nede olsa corsair ama biraz ucuz mu sanki ...
  • OCZ CORSAİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

arkadaşlar corsair 512 ddr 400 eksende 103$ +kdv bu ram alınırmı yeni ram alıcam twinmos düşünüyodum fakat tavsiye ederseniz bunuda düşünebilirim 15-20$ değer heralde nede olsa corsair ama biraz ucuz mu sanki ...

fiyat çok iyi nereden buldun?
    bence kaçırma.
  • Kingston die biliyorum
  • eksen listesi aldım dün kadıköyden yazıyo ama belkide ellerinde yoktur bi sormak lazım...
  • twinmos 512 aldım ama 8-3-3-2,5 normalmidir ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

eksen listesi aldım dün kadıköyden yazıyo ama belkide ellerinde yoktur bi sormak lazım...

bence git sor hemen kalmaz filan.
  • G E I L ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: poetryer

kingstondan şaşma.

+1 Kingston ayrı bi olay. millet ocz corsair demiş tamam bunlarda kalteli ramler ama hızlı ram yani en hızlısını çıkarmak marifet değil ram de daha önemli olan stabilite ve kalitedir bence. Yoksa en hızlısını OCZ çıkarttı dün corsair onu geçti; down my dick to venedic yani. Kingston yıllardan bu yana ram konusunda dünya liderlerindendir... Hele türkiyeyi baz alırsak diğer marka ramler yeni geldi eskiden en kaliteli ram diyince akla kingston gelirdi. Sonra kalite/fiyat vs. açısından twinmos vs. vs. gelirdi. ocz ile kingston ı kıyaslamak bmw ye nitro taktım mercedesten 2 kat hızlı oldu mantığından çok farklı değil. Kingston en hızlı ram i ben yapacam diye kasmıyor daha çok en stabilini en sorunsuznu en uyumlusunu ben yapıcam diye uğraşıyor.

• tabiki kinston ama mhz side önemli ona dikkat edelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.