Şimdi Ara

Bellekte HIZ isteyenlere ürün tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce şirkete de almıştık, fiyatı görünce kendime de sipariş ettim
    odanedemek arkadaşa da teşekkürler verdiği bilgi için.. özellikle büyük boyutlu dosyaları taşımak için ideal bir bellek
  • Bende kingston data tralve 1 GB USB bellek vardı. Şimdi TWINMOS 2 GB USB bellek aldım şunu söyleyebilirim ki yeni aldığım belleğin yazma hızında gözle görülür bi artış söz konusu.
  • Arkadaşlar şu videoyu bir izlerseniz , flash bellekle ve flash belleksiz Vista açılışı

http://video.google.com/videoplay?docid=5902090796342771727
  • piyasaya OCZ'nin Rally serisinin usb bellekleri de giriyormuş, hızlı belleklerde rekabet artıyor. umarım fiyatlara da yansır

http://www.pclabs.gen.tr/2007/04/11/ocz-rally2-usb-bellek-incelemesi/

http://www.donanimhaber.com/OCZ_yeni_Rally_serisi_hiz/3748/haber.htm

nisan ayı pcnet dergisi de usb bellekleri test etmiş corsair'in ready boots destekli ürünü de var bu testte

sıralama 1-) Adata - pd7 2-) Corsair Flash Voyager GT 3-) Corsair Flash Voyager

http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=index&cPath=13_50&zenid=9e7e94cf6ccabd03585a5e24723308a0

henüz stokta görünmüyor

• arkadaslar benım için hız önemli öğrenmek istediğim su kingstonun high speed migo 4gb ürünün okuma hızı:19 yazma hızı:13..bu değerler doğrumu?

2. olarak bigboy usb 2.0 2gb flash disk alan arkadaslar okuma ve yazma hızlarını cok yuksek yazmıslar

mavı bilgisayarda urun ozellıklerınde bigboy 2gb için yazma hızı:5 okuma hızı:22 yazmıslar linki asagda
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2830

bu değerler doğrumu.bigboy 2gb kullanana arkadsalar ne diyorsunuz?

bide aklımda 4gb almak var yazma 13-15 okuma 20-25 benı tatmın eder.ne önerırısınız acaba?fiyat
    100-120ytl arası

• Merhaba,

Toshiba 2 gb ve adata pd7 4 gb kullanıyorum. İlk önce Toshibayı aldım. arızalı çıktığı için geri gönderdim. Sonrasında hepsiburada.com'dan adata pd7'yi 75YTL ye alan şanslılardan biri oldum. Ama onda da u3 yazılımı olmadığı için 2. flash disk olarak tekrar toshiba aldım. Testime 2 adt te kingston bellek ekledim.

350 MB'lık bir video dosyasını bellekler aşağıdaki hızlarda aldılar.

Adata PD7 - 19,8 sn
    Toshiba - 1 dk. 16 sn
    Kingston1 GB (bimeks'in hediye verdiklerinden) - 1 dk. 10 sn.
    Kingston 512 MB (Çok eski bi bellek) - 4 dk. 7 sn.

Sonuç:
    Elbette Adata...

İyi günler dilerim...
  • @deepempty verdiğin bilgiler için teşekkürler..4gb usb bellek alma arefesinde benim çok iyi oldu bu bilgiler..yalnız şu u3 yazılımı nedir, ne işe yarar? bu yazma ve okuma hızları açısından bende 200x 4gb pd7 adata almayı düşünüyorum.çünkü bi ara kingiston almıştım 1 hafta zor kullandım eşek gibi yazıp okuyodu adeta.bu pd7 de macos ve linux desteğide varmıdır acaba...son olarakta pd7 de,usb den boot desteği varmıdır acaba...(sistem kurarken)yani örnek olarak,pd7 4gb adata belleğin içine xp yi atsam..usb boottan xp kurabilirmiyim bi başka bilgisayara...xp cd sine gerek olmadan...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 22 Nisan 2007; 10:12:00 >
  • Simdik baktimda 8gb olanlardan goremedim su durumda en hizli 4gb adatami oluyor.Ayrica okuma yazma hizlari cok dusuk geldi bana soyle okuma yazma hizi 40 dan assagiya dusmeyen bir urun varmi tr de yoksa tek secenek adatami ve bunlarin 8gb olanlari varmi?
  • Çok faydalı oldu teşekkür ederim.
  • çok faydalı bir başıl olmuş teşekkürler.. Bende bir Adata 4gb almaya karar verdim..
  • Çok teşekkürler gerçekten faydalı oldu. A-data almaya karar verdim.Ne varsa bu forumda var zaten
  • dergiler de dahil Türkiye'de yapılmış en kapsamlı test

http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/usb_roundup_2007-06

A-Data PD7 - Corsair Voyager GT - OCZ Rally - BigBoy
    Sandisk - Kingston - Tosihba - Twinmos ve diğerleri

25 farklı bellekten 23'ü test edilmiş..

Keşke PQI marka bellekler de olsaymış, ama PQI ürünlerini piyasada bulabilmek zor..

Artık performans karmaşası sona erdi diyebiliriz.
    Şubat ayında test ettiğim A-Data PD7 hala ilk üçte

• Beyler OCZ Rally2'de çok alternatif bir ürün Çift Kanal (Dual Channel) teknolojisi ile 28 MB/SN okuma 15-18 MB/sn yazma hızı eğer unutmadıysam çok süper bir ürün zaten testlerde de ilk 3-4'te falan diğer ürünlerin fiyatına bakın bir de ocz'nin fiyata bakın fiyat performans bir de Vista Ready Boost var daha ne diyeyim ürünün artısı çok eksisi hiç yok metal/alüminyum kasa şık üzerindeki yazılar silinmiyor... OCZ
  • Arkadaşın dediği çok doğru.OCZ nin anormal bir hızı ve sağlamlığı var.Dual Channel teknolojisi yaramış OCZ ye.Ready Boost olması benim için hiç mühim değil çünkü vista kullanmıyorum kullanmayacağımda.Kasasının alüminyum olması ve ince olması da gerçekten çok büyük artı.Ben bayadır kullanıyorum hala bir hatasını bir eksisini göremedim.Gerçekten çok kaliteli bir ürün. Sırf bu ürün yüzünden ramlarimide OCZ den aldım.OCZ
  • klavuz bir başlık olmuş teşekkürler
  • Alacak olan arkadaşlara sıralama tavsiyesi

1.OCZ Rally (Bariz farkla)
    2.BigBoy
    3.A-Data
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Alacak olan arkadaşlara sıralama tavsiyesi

1.OCZ Rally (Bariz farkla)
    2.BigBoy
    3.A-Data

Burada zaten sıralanmışı mevcut. OCZ Rally'nin A-Data pd7 nin yakınında olduğu dahi söylenemez.
  • İkisinide kullandım arkadaşım OCZ gerçekten hızlıydı A-Data dan acaba benim kullandığımda mı bir sorun vardı bilemiyorum ama aralarında baya fark vardı.
    Ayrıca tasarım kullanım olarakda OCZ derim taktığında diğer usbleri kapatmıyor.Alüminyum kasa olmasıda soğuması için hakkaten çok iyi oluyor.
    Readyboost için alüminyum kasa yaptıklarını düşünüyorum.

Ayrıca bu sıralama benim şahsi sıralamam
  • OCZ daha iyi sonuçlar veriyor olabilir çünkü bellek denetleyicisi çift taraflımıymış neymiş
  • Evet OCZ Dual Channel olduğu için çok daha hzılı ve yapılan testleri yüksek boyutlu dosyalar ile yaparsanız sonuç değişecektir.
    Ben hep yüksek dosyalarda hemde küçük dosyalarda OCZ nin hızını bizzat gördüm beğendim sevdim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.