A-Data Bigboy OCZ veya Corsair ürünlerinden birisini alabilir... uzatmayalım
quote:
Orjinalden alıntı: balticstorm
Hız ürünü isteyenler
A-Data Bigboy OCZ veya Corsair ürünlerinden birisini alabilir... uzatmayalım
Kesinlikle
OK tam doğrusu
Özellikler Corsair i tavsiye ederim
Dün bu başlığı okuduktan sonra gidip Corsair Flash Voyager GT 4GB modelini aldım.
Emektar Kingston Data Traveller 1 GB modelinden sonra uçak gibi geldi.
Corsair'i şiddetle tavsiye ederim. Ready Boost özelliğide mevcut
Corsairların bence tek eksiği çok kaba ve tasarımdan uzak olması.Taktığında tüm usb leri kapatıyor yanına başka birşey takma şansın kalmıyor. Ama onun haricinde iyi bir disk.Ah bide amerikan malı olmasa Güle güle kullan blackened hayırlısı olsun
OCZ alabilirsiniz ben çoğunu denedim şuan OCZ Rally 2 var gayet hızlı
cruzer titanyum gibi kibar corsair gibi hızlı bi flash disk lazım
cok kaba yaa insan biraz alımlı bi kapak yapar kingston lar ne oyle
quote:
Orjinalden alıntı: uzm@n
OCZ alabilirsiniz ben çoğunu denedim şuan OCZ Rally 2 var gayet hızlı
+1
(çok fazla) hız, Tasarım ve estetiğin buluştuğu son nokta ! (reklam afişi slogancısı olmalıymışım ben )
quote:
İkisinide kullandım arkadaşım OCZ gerçekten hızlıydı A-Data dan acaba benim kullandığımda mı bir sorun vardı bilemiyorum ama aralarında baya fark vardı. Ayrıca tasarım kullanım olarakda OCZ derim taktığında diğer usbleri kapatmıyor.Alüminyum kasa olmasıda soğuması için hakkaten çok iyi oluyor. Readyboost için alüminyum kasa yaptıklarını düşünüyorum.
Adata da aluminyum. Bilemiyorum senin sonuçlarını haliyle , ancak ben ikinci adata pd7 mi aldım. Sonuçları buraya yollamadım ama 35 mb/sn hd tach sonucu okuma hızı var.
quote:
Ayrıca bu sıralama benim şahsi sıralamam
Buna lafım olmaz.
A-Dataya kötü demeim yalış anlaşılmasın ben OCZ yi beğendim hızını şeklini tasarımını inceliğini aman diyim
OCZ Rally2 gerçekten fevkalade bir ürün çok süper performans veriyor. Onun dışında: A-Data veya Corsair marka belleklerden de alabilirsiniz tercih sizin
Dün ben de 1GB Sandisk Cruzer Micro aldım. Carrefour'dan 19ytl'ye. Çok şık, estetik bir alet. Hızını denemek için bir test yaptım. Bilgisayardan Usb'ye saniyede yaklaşık 4.8 mb, usb bellekten harddiske saniyede 16mb yazabiliyor. 1GB'lık bir model için bu hız yeterli diye düşünüyorum. Daha büyük kapasitesi olan bir usb bellek alınması düşünülüyorsa daha hızlı marka ve modellere bakılabilir. Kısacası şimdilik memnunum.
Bugün 4 gblık corsair voyager gt aldım biraz tuzluda olsa digerlerine göre hız olarak süper tanıma süper şekil görecelidir bence okadar şekil degil ama saglam oldugu malzemesinden belli :)tavsiye ederim pişman olmazsınız
Tabii corsair gerçekten sağlam yapmış o ürünü.Ama oczde onun kadar olmassada dayanıklı alüminyum kasa yapmış adamlar soğutmayada yardımcı oluyor.Herhalde sürekli takılı kalabilir mantığıyla yaklaşmışlar olaya readyboost olur diye soğusun demişler Bana göre corsairın 3 hatası var 1-çok büyük diğer usbleri tıkıyor yanına başka bir şey takamk olanaksız 2-tamam çok sağlama ama süper kaba ve hızı beni tatmin etmedi (tabii ocz yi görmeseydim yada a-datayı tamam ama ) 3-amerikan malı bu da bana göre hepsinden kötü (elimden geldiğince dikkat ediyorum da)
Tabii bu şahsi bir görüştür.
kingstonun windows readyboost ready olanı var. gümüş renkli. 30 mb okuma 18 mb yazma hızı var. 1 ve 2 gb lık versyonları var. ben sırf denemek için 1 gb olanını aldım gerçekten iyi. ama bana az geliyor kapasitesini artık hdd almayı düşünüyorum.
Yok yaw harddiski bu akdar rahat taşıyamassın.Sen en iyi al bi tane 8 gb ocz taş gibi kullan daha ne ?
flashı sürekli taşımıyorum taşıdığımdada ordan burdan interneti sömürüp film dizi indiriyorum.
ama sadece veri taşımak için değil, bilgisayardaki ve evdeki bütün program, müzik, resim, cd imajları, yedekler ıvır zıvır herşeyi ona atıp bilgisayarı sadece yüklü programlar ve işletim sistemi için kullanmak. malum hdd yi 2 ye bölünce yavaşlıyor bir süre sonra daha çok fragment oluyor.
alacağım şeyde gerçi 8gb fiyatına neredeyse. western digital passport 120 ya da 160 gb almayı düşünüyorum arada çok fark yok 160 gb alırım büyük ihtimalle. vatan da iyi taksit yapıyorlar
O zaman güzel ve iyi bir seçim olacaktır senin için.Özellikle o pasaport denilen seri çok güzel.Hem arşivinide koyabilirsin
onun okuma yazması ne acaba? hdd leri görecei olarak biliyorum ama sayısal olarak hiç araştırmadım