Şimdi Ara

Bembeyaz Tertemiz Galatasaray!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noir Désir

''unutmayın ki bu kara leke size çalınmadıysa sadece geçen sezonki rezil durumunuzdandır.'' vay be !

Acaba biz geçen sezon, o kara lekelerle işimiz olmadığı için rezil bir sezon geçirmiş olabilir miyiz ? Düştüğünüz çukardan Galatasaray'a bok atmayı bırakın artık.

Kulüp olarak tavrınız çok belli, anlatmana gerek yok. Görüyoruz zaten yazılan, çizilenleri.

kara lekelerle işiniz olunca kafaya mı oynuyorsunuz ?
    Gs ye bok attığım yok zira tüm klüpler aynı bokun soyu.
    esas sizler kendinizi sütten çıkmış ak kaşık sanıyorsunuz ya enteresan olan o.
    hani tanımadığımız klüp olsanız anlayacağız.
    ilk şike operasyonunda basın Fb'yi çoktan küme düşürmüştü, hatta alacağımız cezayı bile belirlemişti.
    bugünkü gazetelere bakıyoruz aklanmaktan bahsediliyor.
    bizde diyoruz ki 26 klasör şike belgesinde hiç mi birşey yok.
    tff neden karar veremiyor da topu mahkemeye atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

�zerinden 20 sene gecmis ve yasal hicbir dayana�ı olmayan bi mac icin cocuk gibi yorum yapıyorsunuz. Ozamanlar oynanan futbolda bi kalite yoktu kupaları 3 buyukler paylasırdı. �imdi ise öyle mi milyonlar dönüyor. Eskiden her mac farklı skorla bitiyordu turkiyede futbol degisti artık baslı basına bi sektor

Daha geçen sene Cemal Nalga skandalınızı nasıl unuttunuz.

Cemal Nalga olayı usulsüzlüktür, şike değildir. Fakat o bile Galatasaray için gayet yeterli bir utançtır. Galatasaray kulübü o olayın sonunda cezasını çekmiştir, Galatasaray yönetimi sorumlu kişileri kulüpten uzaklaştırmıştır. Kimse sizin yaptığınız gibi ''nasıl yırtarız'' diye gezinmemiştir.

2001'de yaptığınız şike, zaman aşımı nedeniyle örtbas edildi. Bu sefer umarım düşürülürsünüz. Beter olun !

şahsi olarak bence şike yaptıysak paşa paşa cezamızı çekeriz olur biter.

cemal nalga olayı usulsüzlük değildir. üçkağıtçılıktır...cezası küme düşmektir eee sonuç?

bu üçkağıtçılıktan sonra bembeyaz sayfalar felan komedi...

"cezası küme düşmektır"

neyse ıçerığını, yönetmelığını bılmedığın çok açık. tartışmaya bıle gerek yok he dıyıp geçmek lazım. zıra bılgı sahıbı olmadan fıkır sahıbı olan bırıyle kahve ağzından öte tartışmaya gıdılemez. haklısın cezası küme düşmek :)

• bu konuyu açıp GS ye saldırmaya çalışan FBli arkadaşları anlayamıyorum. bu olay ilk patlak verdiğinde yani aziz yıldırım ilk tutuklandığında en yakın FBli arkadaşımla diyaloğum şöyle oldu:

arkadaş: yandık oğlum gitti şampiyonluk, küme de düşecez kesin
    ben: nerden biliyon dur daha bakalım yeterli delil varmı.
    arkadaş: vardır abi olmasa sabahın 6sında tutuklayamazlar.

bakın arkadaşlar ben adnan polat'ın prekazi'ye yaptığı ayıptan dolayı, polat gidene kadar bu takımı desteklemeyeceğim demiştim. ve benim başkanımın şike yaptığı ortaya çıkarsa sonuna kadar cezasını çekmesini isterim.

buyüzden asıl sorulması gereken soru: mahkeme aziz yıldırımı suçlu bulursa siz bunu kabul edecekmisiniz? yoksa shaktar maçında aziz yıldırımın yandaşlarının bilerek gaza getirdiği ve sahaya girmelerine yol açtığı o holiganlar gibi şikeci birine destek çıkıp kendi takımınıza zarar verecek hamleler mi yapacaksınız?

ha bide şu var, herkes kararı peşin vermiş durumda, bir kısım diyoki %100 şike var diğer kısım diyoki %100 şike mike yok. bende diyorum ki ozaman gelsin UEFA versin kararı ve hiçbirimiz karşı çıkamayalım, ama UEFA düşürürse bir alt lige düşürmez, şike yapılan her maç başına tek tek alt liglere düşürür ona göre.

• gs malatya ankaragücü temizlik
  • Temiz tertemiz cibcomun tesislerinde araba yapıyormuş polisler Allah Allah.Muhtemelen yanlışlık vardır....Bembeyaz cimbom böyle işlere nasıl girer şaşırdım!!!
  • quote:

Temiz tertemiz cibcomun tesislerinde araba yapıyormuş polisler Allah Allah.Muhtemelen yanlışlık vardır....Bembeyaz cimbom böyle işlere nasıl girer şaşırdım!!!

adam gibi araştırma yapılırsa gsye futbol ligleri yetmez su topu ligine bile düşebilirler

• şikenin kanıtı.
  • nooldu derginin üstüne kahvemi döküldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

nooldu derginin üstüne kahvemi döküldü.

koyu kırmızı kuşburnu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

şikenin kanıtı.

nasıl bir forumsa artık bu videonun konusunu açıyorum, konu kapanıyor, ankaragücü gs maçının videosunu koyuyorum yorum yapmadan konu kapanıyor, şike olduğunun belgesi bu işte adamlatın maçtaki gollere tahammülü yok

• Şikeciler doluşmuş yine yanlarına takım arıyorlar.
  • Şikebahçeye laf yok
  • sadece tesisleri arandı diye Galatasaray şikeci oluyorsa bütün yönetimi içerde olan fenerbahçe ne oluyor
  • Şu süreçte temiz türk futbol takımı yoktur anlamı çıktı. Boşuna kimse kendini temiz sanmasın sussun otursun olacakları izlesin. Suçlular suçları kesinleşince cezalarını çeksinler kimsede bu kişileri savunmasın.

Birde başkanlarınıza bakın hepsi sus pus neden? Çünkü doğru olan bu. Bunu yapmak gerçekten zor mu?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

Şu süreçte temiz türk futbol takımı yoktur anlamı çıktı. Boşuna kimse kendini temiz sanmasın sussun otursun olacakları izlesin. Suçlular suçları kesinleşince cezalarını çeksinler kimsede bu kişileri savunmasın.

Birde başkanlarınıza bakın hepsi sus pus neden? Çünkü doğru olan bu. Bunu yapmak gerçekten zor mu?.

kardeş belkide dediğin gibidir temiz takım yoktur belki, ama biz veya dğerleri 1 yaptıryse fener 1000 yapmıştır. işin içinde fener adı varsa ...
  • denızlı macından once g.s lı yonetıcılerın otelde denızlı baskanı ıle canta ıcınde mılyon dolarlık alısverıs yaptıkları hep soylendı
    hatta 1 sene sonra denızlı baskanının konusursam yer yerınden oynar dedıgınıde herkes bılıyor
    FAKAT BU AYNI SENE F.B LI YONETICILERCE BUYUTULEREK SORUSTURULMALI ACIGA CIKARILMALI IDI.YONETICILER PASIF KALDILAR.NASILKI BU SENE AZIZ YILDIRIM ELIMDE O DONEMLE ILGILI BELGE VAR DEDI ICERI ALDILAR HEMEN

hıc unutmam YUSUF o macta 2 kısılık oynamıstı.DOPING OLARAK IYI NEMALANMISTI muhtemelen
  • bazıları hala Turkıye'de futbol oynandıgını zannedıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: patya

Şu süreçte temiz türk futbol takımı yoktur anlamı çıktı. Boşuna kimse kendini temiz sanmasın sussun otursun olacakları izlesin. Suçlular suçları kesinleşince cezalarını çeksinler kimsede bu kişileri savunmasın.

kardeş belkide dediğin gibidir temiz takım yoktur belki, ama biz veya dğerleri 1 yaptıryse fener 1000 yapmıştır. işin içinde fener adı varsa ...

o senin yorumun bir başkasıda cıkar haluk ulusoylu gs zamanında şikede sınır tanımamıştır diyebilir ama gerçek bu olabilir mi? Ayrıca azıda çoğuda yok bunun. Şike suçtur cezasıda kesilir.

• adam yaralayan biriyle seri bi katile de aynı cezayı vermekte mantıklı değildir !..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.