Arkadaşlar duellerde felan adama ben 10 defa variom anca yatio.O bana 1 defa vuruyo yatiom bunu arkadaşıma sordum bana setdendir dedi.Setin dsr olmasi onemliymis.Sizden cevaplar bekliyom.Ben de guclu olmayı istiyom!!!!
Lvl ler karakterler aynıysa eğerki point dağılımı ve set özelliklerindendir dsr sana gelen vuruşu engeller setinde dsr ve ref varsa iyi bir settir.
quote:
Orjinalden alıntı: WolfBroS
Lvl ler karakterler aynıysa eğerki point dağılımı ve set özelliklerindendir dsr sana gelen vuruşu engeller setinde dsr ve ref varsa iyi bir settir.
dsr ref varsa güzel settir point farkı vardır
point farkı yok oda full bende fullum!!
quote:
Orjinalden alıntı: onur6
point farkı yok oda full bende fullum!!
belki ms vardırama tam ms deil
onun seti full flndır
dsr, dd,ref,hp optionları önemli etkenlerdir. Ayrıca ikisi de aynı character mi?
dd tam olarak ne işe yarar bilmiyorum. Bana bi söylermisinz?
Dsr=Defance verir DD=Damage verir Ref=Sana Vurunca %30 u felan kendine işler Ama setin full refse tabi Hp:Can oLasılıgını YukseLtir Mp:Mana olasılıgını Yukseltir Zen: Yere zen Düşme olasılıgını yukseLtir.. luck +larken % sini yukseltir sanırım ...
setin olacaksa aga ya dsr ref yada dsr dd olacak we +13 veya server özellğine gore +11 olacak o zmn gor bak ne kadar güzel oluyo duellolar warlar ...
allahin ezigi
quote:
Orjinalden alıntı: IIPentagraMII
allahin ezigi
Allahın Mamugu..
quote:
allahin ezigi
quote:
Orjinalden alıntı: Xoßi
Allahın Mamugu..
Ne güzel iltifatlar öyle
1 vurupta olduren adam da HACK wardır :D
quote:
Orjinalden alıntı: darkgobln
Dsr=Defans rate %10 (Defans rateni artirir türkçesi sana miss atılma oranını yükseltir) DD=Demage Decraese (Sana vurulunan demage %4 emer Ref=Sana Vurunca %25 u felan kendine işler Ama setin full refse tabi Hp:Can oLasılıgını YukseLtir Mp:Mana olasılıgını Yukseltir Zen: Yere zen Düşme olasılıgını yukseLtir.. luck +larken % sini yukseltir sanırım + critical dmg vurma olasiliğini %5 artirir
benim bildiğim kadarıyla böyle olması gerekiyor
quote:
quote:
allahin ezigi
Allahın Mamugu..
allahın safgını (buda benden)
quote:
Orjinalden alıntı: AgorafabiA
quote:
allahin ezigi
quote:
Allahın Mamugu..
Ne güzel iltifatlar öyle
Ben Onu Eziq Diyen Kisiye Yazdim Konuyu Acana Degil..
quote:
Orjinalden alıntı: kelpiero
quote:
Orjinalden alıntı: darkgobln
Dsr=Defans rate %10 (Defans rateni artirir türkçesi sana miss atılma oranını yükseltir) DD=Demage Decraese (Sana vurulunan demage %4 emer Ref=Sana Vurunca %25 u felan kendine işler Ama setin full refse tabi Hp:Can oLasılıgını YukseLtir Mp:Mana olasılıgını Yukseltir Zen: Yere zen Düşme olasılıgını yukseLtir.. luck +larken % sini yukseltir sanırım + critical dmg vurma olasiliğini %5 artirir
benim bildiğim kadarıyla böyle olması gerekiyor
evt tam olarak öle :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme