Şimdi Ara

BEN 123 YAŞINDAYIM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Bence çok hoş bir reklam olmuş, Vakıfbank bayram reklamında karpuz taşıyan çocuklardan iyidir.

+1
  • Saygılar Amca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

OKUMAYIN

Ulan ota boka aynısını yazıyosunuz. Burda ciddi bi mesele var.
  • +1
  • hayatımızda okadar saçma şey varken sen reklam filminin verdiği mesaja değilde niye dedenin yaşadığı yere veya yaşına taktın. Yaşın kaç yeğen senin ?
  • Sen 123 yaşnda adamın tek başına dağ evinde kaldığına mı inanıyorsun birde sipariş mi veriyor diyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

kimsede dememişki bu dede o evdemi yaşıyor yoksa reklam içinmi orayı seçmişler

+1 konu sahibi dedenin komşusu heralde, sitem etmiş dedenin çocuklarına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım XD
  • Yıl olmus 2012 123 yaşında adam var. Ben olsam kafama sıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

123 yaşında adam bulmuşlar genetiğini araştırıp bilme katkı sağlamaları gerekirken şeker reklamında oynatıyorlar töbe yarappim

kahkaha attım bu yoruma
  • Reklamın vermek istediği mesajı anlamıyorsunuz hadi. Bari gelipte yorum yapmayın. Aptal saptal 118 reklamlarından iyidir. Böyle şeyler insanın duygularını sömürüyor evet. Sömürmeli de. Ancak o zaman anlıyoruz ne durumda olduğumuzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Désolé

Reklamda anlatilmak isteneni anlamayip boyle aptal seylere kafa yoruyosunuz ya ne diyim

arkadaşlar ben reklamı izlediğimde çok duygulandım... Çok anlamlı ve güzel bir reklam filmi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenekonda

''Ben 123 yaşındayım, hepinizden çok yaşadım,hepinizden çok bayram gördüm...'' sözleriyle devam eden, yaşlı bi amcamızın oynadığı reklam filmi var bu aralar..herkes biliyordur..bilmeyen varsa zaten kendisine mağarasına bi an önce bi televizyon almasını tavsiye ederim.. yine bayram öncesi yine aynı firmanın reklamı her sene olduğu gibi.. abi reklam o kadar saçma geliyor ki bana, sonuçta arabaların robotlara dönüştüğü yada uçan halıların falan olduğu bir bilimkurgu değil bu.. güya hayatın gerçeklerinden bahsediyor..reklamdaki konu yine aynı zaten; amcamız şekerlerini çıkarıp gözü yolda çocukları torunları bekliyor umutsuzca, bizde vicdan sahibi bir millet olarak duygulanıyoruz,üzülüyoruz hatta bazılarımızın gözleri falan doluyo herneyse... beyler adam 123 yaşında.. boru değil 123.. dediğim gibi güya hayatın gerçekleri ya.. adamın yaşadığı yere bakar mısınız.. dağ başında, etrafında tek bir ev yok, yaşadığı yer kulübe midir baraka mıdır öyle bi yer..yav 123 yaşında adam birilerinin yanında bile yaşasa hayat artık onun için ne kadar zordur değil mi. birileri yardımıyla bile ihtiyaçlarını güçlükle karşılayabilir..kaldıki amcamız yalnız.. orada tek başına nasıl oluyoda ihtiyaçlarını karşılıyor, ne yiyior, ne içiyor,ne giyiyor.. bunun çamaşırı,bulaşığı vs. saymakla bitmez.. bide şöyle bişey var.. çocuklar torunlar bir geliyor ki maşallah tek başlarına türkiyedeki bi çok köyün nüfusundan fazladır herhalde sayıları.. bunların içlerinden 1 tane bile vefalı çıkıp yanına almıyo mu yani bu amcayı.. bu ne saçmalıktır ya.. eğer hayatın kendisini anlatıyorsa reklam mantık olmalı,gerçekçi olmalı, bu nedir ya mantığım kabul etmiyor abi..
    Oralarda insanlar kendi işini kendi gördüğü için zaten o kadar uzun yaşayabiliyorlar. Gerçekten 123 yaşında mıdır yada o kadar akrabası var mıdır tartışılır fakat ilk söylediğim şey kanıksanamaz bir gerçek. Bunun dışında şehir hayatının, tozun ve sanayi bacalarının, iş hayatındaki sinir ve stressin de insan ömrünü kısalttığı bir başka gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsann

quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

kimsede dememişki bu dede o evdemi yaşıyor yoksa reklam içinmi orayı seçmişler

+1 konu sahibi dedenin komşusu heralde, sitem etmiş dedenin çocuklarına

yok arkadaşım değilim, dediğim gibi dedenin tek komşuları, ağaçlar, kayalar ve gökyüzü falan işte

• quote:

Orijinalden alıntı: mutlik48

bir de o akrabaların gelişi hakketten ne öyle ya kurtlar vadisi'nde mafya savaşa gidiyor gibi

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.