Şimdi Ara

Ben 185 e 71 kiloya düstüm daha zayiflamali miyim? Yediklerim normal mi, bir bakin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayatinda şeker un yok ikram yiyorsun hll knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.85 e en ideal erkek kilosu 80 dir kafayı mı yediniz arkadaşım ? Bi de hala diyete devam ediyor yazık vallahi çırpı gibi olmuşsun sen şimdi... derhal diyeti bırak ve kilo al 80 e kadar çıktıktan sonra kilonu koru...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir eczanede veya diyetisyende yağ ve kas ölçümünü yaptır, 70 kilo o boya pek hoş duracağını düşünmüyorum en az 3-4 kilo alman lazım.
  • adama boş tavsiyeler vermeyin. birisi yazmış 65, şakamısın arkadaşım sen ? dostum özelden fotoğraf gönder before-after gibi, boyun 1.85 dersek, eğer fitt bir vücut amaçlarsan 85-90 kilo idealin. tabi genetiğini bilemem , vücut yapın omuzların trapezin nasıldır o nedenle fotoğraf gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

adama boş tavsiyeler vermeyin. birisi yazmış 65, şakamısın arkadaşım sen ? dostum özelden fotoğraf gönder before-after gibi, boyun 1.85 dersek, eğer fitt bir vücut amaçlarsan 85-90 kilo idealin. tabi genetiğini bilemem , vücut yapın omuzların trapezin nasıldır o nedenle fotoğraf gönder

dostum şuanda evde değilim gidince cekerim simdilik cevapları okuyorum Teşekkürler cevaplara bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: cankahv

quote:

Orijinalden alıntı: İmea

65'e kadar in bence zayıflıktan zarar gelmez 65'ten sonrada diyeti bırak ama yine çok yeme.

boyuma göre o kadar zayıflık önerilmiyor ama

ya sen boşver onu.normal hayatına geri dön.kilon 78 e doğru hafiften kıs 75e düşünce yine normale dön.boşver sen kilo ver diyenleri.pişman olursun benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

quote:

65'e kadar in bence zayıflıktan zarar gelmez 65'ten sonrada diyeti bırak ama yine çok yeme.

ya sen boşver onu.normal hayatına geri dön.kilon 78 e doğru hafiften kıs 75e düşünce yine normale dön.boşver sen kilo ver diyenleri.pişman olursun benden söylemesi.

ama hocam bu seferde ben triplere giriyorum göbek olunca

• Kas erimesi yaşamışsındır. Protein odaklı beslen.
  • 1.82 boy 82 kilo
  • Manyak mısın sen böyle beslenceğine 100 kilo kalsaydın ölüp gidersin yahu karbo protein kalsiyum vitamin vs... almadan hayat mı geçer bi hastalıkta yıkılırsın böyle zayıf olsan ne yazar en kısa zamanda beslenmeye çeki düzen ver.

• 185 62 kiloyum diyet falanda yapmiyorum herseyi yiyorum.6 packimde var calismadan cikan daha ne diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 3 Eylül 2013; 1:57:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

quote:

ama hocam bu seferde ben triplere giriyorum göbek olunca

o zaman spor yapıcaksın kardeş başka yolu yok.spor yapmayayım göbekte olmasın diyorsan o olmaz işte.kilon kalsın 75te spor yap bak bakıyım göbek kalıyo mu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.