Şimdi Ara

ben areste gezinirken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben areste gezinirken arkadaşın charla bide ne görim adamın elinde bi bow war elektirikli oneydi sorucaktım
    sonra tutturamadım adamı o ne yayı öle dandik bir bow mu yoksa

• Enion bow muydu adı onun ya ama enion a benzer bişeydi

Yazmayı unutmuşum bide bildiğim kadarıyla uniq itemdi o Enion bow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldemord -- 25 Nisan 2006; 2:16:05 >
  • enıon bow dur o xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolworeyn

Ben areste gezinirken arkadaşın charla bide ne görim adamın elinde bi bow war elektirikli oneydi sorucaktım
    sonra tutturamadım adamı o ne yayı öle dandik bir bow mu yoksa

Enerion bow Unique item yanlış hatırlamıyosam +6 sı 111 attack tı
  • Evet beramustada birisinin elinde gördüm nicki POWERRFULLBOW ' du. Raibada koxp'la Uruk Tron kesıyordu. Pm attım elındekı nedır diye küfür etti.

Ben Stone golem'lerde clan party ile kasmaktayken yaklaşık 1 saat sonra alttan geçen yazı;

#### Notice : POWERRFULLBOW is banned for TOS Violation! ####

Suratımda hafif bi gülümseme oldu yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Playboy

Evet beramustada birisinin elinde gördüm nicki POWERRFULLBOW ' du. Raibada koxp'la Uruk Tron kesıyordu. Pm attım elındekı nedır diye küfür etti.

Ben Stone golem'lerde clan party ile kasmaktayken yaklaşık 1 saat sonra alttan geçen yazı;

#### Notice : POWERRFULLBOW is banned for TOS Violation! ####

Suratımda hafif bi gülümseme oldu yani...

sadece hafif mi gülümseme bana küfür ettikten sonra ki eğer ben ona insan gibi soru sorduysam sabaha kadar gülerdim

• Kardes enıon Bow olacak o mavi mavi ışıl ışıl yananı solın dımı!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forgetten temple itemidir. enion bow. str bonusu vardır :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

forgetten temple itemidir. enion bow. str bonusu vardır :D

WARRİORLARIN FAVORİ SİLAHI
  • cok dandik chitin bow ona 5 basar iron bow ona 6 basar :))) ozellikle pk icin mob icin de daha iyileri war str bonusu bi kere cok kotu :))) ama tek bi faydasi war 10 str bonus ile 3 tane daha fazla hp pot alabiliyorsnuz

ayrica o light damage parlar +6 dan sonra ;) ama lirh dmg old icin dondurma hikayesi falan yoktur yani hikaye onlar ;) sadece lightning magelerde vardir o ozellik
  • Bende +7 si vardı 115 + 90 lightning atak ve 15 str bonusu var, 0000000 da gördüm geçen gün cz de, inn den pot alırken eline almıştı fazla pot alabilmek için.

Atağı da baya iyi, +7 si diğer arkadaşların söylediğinin aksine +7 iron, ironx ve +7 chitin bow a basar, 90 lightning atak var çünkü.
  • Enion Bow +6 veya üstüdür +6 da 111 attack power olması lazım öle hatırlıyorum Blue Treasure Chest ten düşüyor.Blue Treasure Chest de 60-70 Forgotten Temple den düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.